من بدون کنکور ثبت نام کردم آبان ماه.ورودی بهمن شدم.الان باید شهریه بدم؟چون وارد page خودم میشم و قسمت امور مالی میرم و میزنم شهریه ام رو نشون بده چیزی نشون نمیده
من بدون کنکور ثبت نام کردم آبان ماه.ورودی بهمن شدم.الان باید شهریه بدم؟چون وارد page خودم میشم و قسمت امور مالی میرم و میزنم شهریه ام رو نشون بده چیزی نشون نمیده
سلام
در بهمن ماه هست ....
سلام
اگر مهرماه قبول شدید ولی ترم بهمن ثبتنام کنید باید شهریه ثابتر ور بدهید
ولی اگر صرفا برای ورودی ترم بهمن ماه بوده باشه شهریه بیشتری نیازی نیست واریز کنید ...
موفق باشید
کارشناسی یا ارشد ؟
شهریه ـش چقدره و چه رشته ای ؟
کارشناسی.حسابداری.نمیدونم چقدره.تو یه برگه زده 600ت ولی توی page خودم میرم اصلا میزان شهریه و بدهی و اینا رو نزده.قراره از بهمن برم سر کلاسا
نه اصلا مهر قبول نشدم.بدون کنکور ثبت نام کردم و قراره ورودی بهمن باشم.اصلا کی باید شهریه بریزم واسه هر ترم رو؟نمیدونم چجوریه
دوره کارشناسی میشه دو ترم پشت سر هم مرخصی گرفت؟
پس چون ورودی بهمن هستید .فقط شهریه همین ترم رو باید واریز کنید ...
شهری رو هم شاید بریا ثبتنام نهایی ازتون بخوتهند که واریز کنید .اگر هم که ثبتنامتونن نهایی هست مشکلی نیست.
فقط در صورتی که بخواهید رد حذف و اضافه درسی را بگیرید یا حذف کنید باید شهریتون را پرداهت کنید ک سایت براتون باز باشه
موفق باشید
من یه دوستی دارم که تا تاریخ 1394.9 معافیت سربازی اشتغال به تحصیل داره
الان رشتش الکترونیکه ولی قصد داره تغییر رشته بده بدون کنکور بره رشته معماری همون دانشگاه
میخوام بدونم اگه بخواد از الکترونیک انصراف بده(میخواد بدون کنکور و بلافاصله بره معماری) معافیتش بهم میخوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)