اونجا رفتم ولی نیامد؟ کار ها را انجام دادم.
اونجا رفتم ولی نیامد؟ کار ها را انجام دادم.
بازیکنی را که ساختید دوست دارید به تیمی که در مسترلیگ بازی می کنید بیارید؟
سلام دوستان من بازی گرفتم حالا میشه راهنمایی کنید از کجا بفهمم نسخه دمو هستش یا نسخه اصلی مشخصات: 2 dvd و حجم فولدر Pro Evolution Soccer 2010 دقیقا 5/30 گیگابایته حالا اصل یا نه؟
دوستانی که مستر لیگ بازی می کنند ممنون میشم این سوالات جواب بدن:
گزینه negotiation تو مستر لیگ که گزینه های negotiate directly , leave to the scout رو داره یعنی چی؟
گزینه player development یعنی چی؟
میشه تو مستر لیگ کاری کرد که نشه هیچ نقل و انتقالی انجام نشه؟
دوست من درست شد...
جواب این سؤالتون را از لینک زیر میتونید بگیرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین گزینه همون پیشرفت بازیکنان هست که اگه فعال باشه، قدرت و توانایی های بازیکنان در طول فصل کم و زیاد میشه.گزینه player development یعنی چی؟
فکر نمیکنم؛ ولی شاید بقیه ی دوستان راهی بلد باشند.میشه تو مستر لیگ کاری کرد که نشه هیچ نقل و انتقالی انجام نشه؟
ممنون اون مدل پنالتی زدن رو بلد بودم فقط میخوام از رو به رو نشون بده و میخوام مثلا با دوستم بازی کنم اینطوری فقط تمرینیه میشه کاری کرد
ممنون
سلام مادريديستاي عزيز
گزینه negotiation تو مستر لیگ که گزینه های negotiate directly , leave to the scout رو داره یعنی چی؟
واگذار كردن به وكيل يعني اينكه خودت به نقل و انتقالات كاري نداري و وكيلت كاراي نقل و انتقالاتتو انجام ميده و گزينه دومي هم كه خودت نقل و انتقالات رو شخصا انجام ميدي كه من توصيه مي كنم همين كارو بكني يه وقت ديدي وكيلت گاف داد بازي كناي خوبت رو فروخت فقط مثال بودا
گزینه player development یعنی چی؟
اين يعني پيشرفت قدرت هاي بازيكناته كه در طول فصول تمرين مي كنن و رشد مي كنن كه ميزان و سرعت رشد بستگي به نوع مربيت هم داره همونطور كه ميدوني ميتوني مربي از لول 1 تا لول 5 انتخاب كني
میشه تو مستر لیگ کاری کرد که نشه هیچ نقل و انتقالی انجام نشه؟
ميشه كم كرد نقل و انتقالاتو اما نميشه جلوشو گرفت
پس بگو واسه ساختن تیم آرمانی توی مستر لیگ اصلا نباس جستجو کنیم باید لول تیم بره بالا و منتظر بمونیم بازکنانی رو که ما می خواهیم رو اسکوت پیشنهاد کنه با این روش من جیو وینچو اردا توران دیه گو مسی کیه لینی وین رونی روبینیو پاتو سیلوا و هر کسی رو که می خواستم رو خریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)