تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 849 از 1137 اولاول ... 349749799839845846847848849850851852853859899949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,481 به 8,490 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من سال سومم ، واسه فیزیک از خیلی سبز استفاده میکردم اما چون ناامید شدم گذاشتمش کنار و الان دارم از رمزینه استفاده میکنم ، نظر شما چیه ؟ به نظرتون کار درستیه که خیلی سبز رو گذاشتم کنار ؟
    چون اصلا با تستاش حال نمیکنم ! اول سوال میده بعد فرمول رو توی پاسخ نامه میده که این آدم رو دلسرد میکنه

به نظرتون چیکار کنم ؟
    دوست من به اونجاهایی که قرمز کردم دقت کن
    خودت داری جوابه خودتو میدی
    اصلا به اسم کتابا دقت نکن،کتاب که واست جادو نمیکنه،شاید 10000000000000 نفر با سبز حال کنن و روشون تاثیر مثبت بذاره اما این کتاب مناسبه تو نباشه ،حالا نباید بگی چون اونا خوندن و خوششون اومده باید توام یجوری خوشت بیاد وگرنه ایراد از توعه،نه تو ایرادی نداری،اتفاقا کتابیم که به عنوان جایگزین انتخاب کردی کتاب خوبیه.اگه قرار بود یه کتاب عامل موفقیت همه بشه پس همه موفقای کنکور تاحالا از یه نوع کتب خاص استفاده میکردن،اما درعمل اینطور نیس.
    خود منم تصمیم گرفتم اول یه کتابی مثه رمزینرو بخونم بعد واس تسلط بیشتر برم رو خیلی سبز کار کنم
    درکل اصلا ملاک موفقیت تو کنکور و یا یادگیری دروس فقط کتب کمک آموزشی ندونین،این کتابا ابزار رسیدن به موفقیت میتونن باشن اما فاعلش نیستن،یعنی بدون همت شما فایده ای ندارن
    درضمن بعضیا با یه ابزار قله موفقیتو فتح میکنن و برخیم با ابزار دیگه

2. 3 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبتکران برای زبان اینا رو داره :
    واژگان و اصطلاحات
    گرامر
    درک مطلب

اگه کتاب زبان پیش دانشگاهی رو دارین نیازی به کتاب درک مطلب نیست چون کتاب پیش دانشگاهی مبتکران ( اگه ویرایش بعد از سال 88 باشه درک مطلب رو هم داخلش داره )
    کتاب گرامر هم جدا هست و باید بخونینش ولی زمان خیلی زیادی میبره باید حتما از تابستون میخریدینش ؛ من که صرف نظر کردم ازش . زیاد هم از گرامر سوال نمیاد حدود 20الی25درصد میاد .
    کتاب واژگان و اصطلاحات هم یه کتاب پرحجم ولی خیلی آسون هست و درس به درس هست و هر درس رو میشه حدود 20 دقیقه تموم کرد .
    کتاب واژگان و اصطلاحات دکتر انار شهابی خیلی عالی هست و قسمت های واژگان و اصطلاحات جدا از هم هستن و موازی با هم میتونین بخونین
    واژگانش هم موضوع بندی شده و خیلی راحته مثلا درس اولش در مورد مراحل زندگی انسان و تولید مثل و عروسی و این چیزاست . اخر هر درس هم Close تست و تست واژگان داره
    آقا من کتاب زبان سال چهارم دبیرستان که تقریبا قرمز هستو دارم،بازم لازمه سراغ کتاب گرامر و و واژگان برم؟
    بویژه اینکه خود دکتر اول کتابش و تو قسمت منابع دیگر فقط درک متن به زبان ساده و گنجیه آزمون(اسم دقیقش یادم نی)رو پیشنهاد کردن

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا من کتاب زبان سال چهارم دبیرستان که تقریبا قرمز هستو دارم،بازم لازمه سراغ کتاب گرامر و و واژگان برم؟
    بویژه اینکه خود دکتر اول کتابش و تو قسمت منابع دیگر فقط درک متن به زبان ساده و گنجیه آزمون(اسم دقیقش یادم نی)رو پیشنهاد کردن
    اتفاقا شما کتاب " درک مطن به زبان ساده " رو فقط لازم نیست بگیرین بقیه کتاب ها رو باید بگیرین .
    کتاب سال چهارم همون سال چهارم+درک متن هست . درک متن رو هم در DVD هم آموزش داده ولی شما بهتره از همون کتابی که دارین بخونینش
    لازم هم نیست که بخش های درک متن کتاب رو به ترتیبی که روی کتاب هست بخونین , میتونین از همین الان شروع کنین و هفته ای یه درس بخونین .

---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------

اصلا به اسم کتابا دقت نکن،کتاب که واست جادو نمیکنه،شاید 10000000000000 نفر با سبز حال کنن و روشون تاثیر مثبت بذاره اما این کتاب مناسبه تو نباشه ،حالا نباید بگی چون اونا خوندن و خوششون اومده باید توام یجوری خوشت بیاد وگرنه ایراد از توعه،نه تو ایرادی نداری،اتفاقا کتابیم که به عنوان جایگزین انتخاب کردی کتاب خوبیه.اگه قرار بود یه کتاب عامل موفقیت همه بشه پس همه موفقای کنکور تاحالا از یه نوع کتب خاص استفاده میکردن،اما درعمل اینطور نیس.
    خود منم تصمیم گرفتم اول یه کتابی مثه رمزینرو بخونم بعد واس تسلط بیشتر برم رو خیلی سبز کار کنم
    درکل اصلا ملاک موفقیت تو کنکور و یا یادگیری دروس فقط کتب کمک آموزشی ندونین،این کتابا ابزار رسیدن به موفقیت میتونن باشن اما فاعلش نیستن،یعنی بدون همت شما فایده ای ندارن
    من جای شما بودم رمزینه رو میخوندم چون که اول آموزش داده و بعدا تست

5. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام به همه دوستان

پس از وقفه چند ماهه دوباره اومدم ......

اول یه عذر خواهی به اونهایی که چند تا پ.خ گذاشته بودن ومن جوابشون را ندادم والان همدیگه جوابشون بدرشون نمیخوره چون بیشتر در بار رشته های نیمه مترکز و اینا بود.

دوم هم یه خسته نباشید ب ههمتون میگم.....

سوم هم دیگه چیزی یادم نیست که بگم

تا بعدا .....

7. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا شما کتاب " درک مطن به زبان ساده " رو فقط لازم نیست بگیرین بقیه کتاب ها رو باید بگیرین .
    کتاب سال چهارم همون سال چهارم+درک متن هست . درک متن رو هم در DVD هم آموزش داده ولی شما بهتره از همون کتابی که دارین بخونینش
    لازم هم نیست که بخش های درک متن کتاب رو به ترتیبی که روی کتاب هست بخونین , میتونین از همین الان شروع کنین و هفته ای یه درس بخونین .
    شما مطمئنی؟
    آخه خودش تو اول کتاب گفته بجز این کتاب که دارین ،درک متن .... رو بخونین!
    اون کتابایی که شما معرفی کردین آخرین چاپش مال کی هس؟

من جای شما بودم رمزینه رو میخوندم چون که اول آموزش داده و بعدا تست
    خوب دوست من،منم همینکارو کردم دیگه
    اول رمزینرو میخونم تا مطالب واسم حسابی جا بیفته و بعد با کتاب خیلی سبز که تمرکزش رو تسته سعی میکنم خودمو ببندم

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

كاملا" هم عقيده تشريف داريم
    سطح رمزينه اصلا مناسب نيست،خيلي جاها نقص داره!
    من قبل از اينكه اين كتابو بخونم فكر ميكردم مثل ديفرانسيل مهندس مهربان هيچ چيزي كم نداره ولي then فهميدم هيچ كسي مهربان نميشه! در واقع تحقق درك بي مانند بودن مهندس مهربان در گرو خواندن فيزيك 3 رمزينه
    اين كتاب 70 تا 80 درصد به درد تشريح مفاهيم ميخوره
    خيلي سبز هم مهر تاييد عالمو آدم روش خورده بابا،انصافت كجا در رفته؟؟
    در كل
    واسه يه كنكوري،خيلي سبز كافيه! اگه هم واسش گنده باشه نبايد وقتشو واسه يه كتاب ديگه هدر بده چون 100 درصد اگه همون وقت صرف قسمتاي كوچيك تري از خيلي سبز بشه نتيجه ش خيلي مناسب تر ميشه!
    ولي تو كه سال سومي اصلا كوتاه نيا!! رمزينه رو بخون بعدش برو دنبال تمرين اونم از نوع تشريحيش، آخر سره همه هم خيلي سبز! منظورم از تمرين كتابايي مثل مبتكران،گل واژه،دوسالانه يا گاجه مشكيه!
    باور كن خيلي رو تسلطت تاثير ميذاره!
    سعي كن تا قبل تابستون خيلي سبزم تموم كني، بعدشم اگه احتمال بديم همين تابستوني كه داره مياد گام اول گزينه 2 شركت كني چون دروس پايه رو ميبنده فيزيك 3تو دوره ميكني و تمام!
    احتمالا هم سال ديگه كتاب آزمون فار مياد، اونم عيد سال 92 اگه آزموناشو بزني اولا 13تا تست فيزيكتو تضمين كردي،دوما روح فارادي رو شاد كردي! البته اگه تا 21 دسامبر 2012 دنيا به آخر نرسه
    نذار سال ديگه فيزيك 3ت بلنگه،همين امسال اينقد بزنش كه خون بالا بياره،رو بدي به اين درسا بعدن چوب ميكنن تو آستينت!
    آخه فيزيك 3 يه جوري منزويم هست! مثل ما و كره ي شمالي! اي بابا،هي خودش سياسي ميشه يعني فقط 2 فصل آخرش يه جوري پيش نياز فهم عميق تره فصل موج هاي الكترومغناطيسيه سال ديگس! بقيه فصلا نچ!
    Last edited by eminem never dies; 20-12-2011 at 04:00.

10. 2 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما مطمئنی؟
    آخه خودش تو اول کتاب گفته بجز این کتاب که دارین ،درک متن .... رو بخونین!
    اون کتابایی که شما معرفی کردین آخرین چاپش مال کی هس؟

خوب دوست من،منم همینکارو کردم دیگه
    اول رمزینرو میخونم تا مطالب واسم حسابی جا بیفته و بعد با کتاب خیلی سبز که تمرکزش رو تسته سعی میکنم خودمو ببندم
    بله شما اگه کتاب زبان سال چهارم دکتر انار شهابی رو داشته باشین نیازی به درک متن ندارین
    برای تمرین بیشتر درک متن میتونین شبقره رو هم بخونین که فقط متن هست آموزش نداره ( در واقع آموزش به روش حل تمرین و تسلط هست که بسیار روش خوبیه ولی با روحیه ما دانش آموزان ایرانی زیاد سازگار نیست )

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

رفته بودم سایت خیلی سبز یه کتاب غیر درسی زدن "برو پی کارت" کتاب خوبی بود من که خوشم اومد البته بیشتر برای دانشجوها نوشته شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این کتابای پیش دانشگاهی انسانی فوق العاده راحتن ! فکر میکردم عربی ایش چی باشه ! بعد دیدم عربی ایش همون مطالب عربی دوم و سومه ریاضیه !

ریاضی ایش همش آماره با چند تا اتحاد و چند تا دنباله ! کلا وقتی کتابو یه نگاه کردم انگار یاد اوری بود همش رو بلد بودم

بقیه درسارو هم یه 14 کتاب علوم انسانی گاج گرفتم همه ی درسای تخصصی انسانی سالهای اول و دوم و سوم و پیش رو خلاصه کرده کتاب خیلی بدرد بخوریه مثل جزوه میمونه

بچه هایی که رشته ی ریاضی و تجربی هستن و پیش میخونن امسال امتحانات ترم اولتون کی شروع میشه ؟
    Last edited by pourya.3232; 20-12-2011 at 21:36.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه فيزيك 3 يه جوري منزويم هست! مثل ما و كره ي شمالي! اي بابا،هي خودش سياسي ميشه يعني فقط 2 فصل آخرش يه جوري پيش نياز فهم عميق تره فصل موج هاي الكترومغناطيسيه سال ديگس! بقيه فصلا نچ!
    حرف سیاسی

آقا من نگفتم فیزیک سبز بده که
    من گفتم حالا که اوشون نمیتونه باهاش کنار بیاد بهتره که .......
    وگرنه کی میتونه بد احمد مصلایی رو بگه
    درضمن فک کنم فیزیک آموزشیای نشر الگو هم خوبه،من فیزیک 2 و 3 شو دارم،بنظرم خوب میرسه،البته تا نظر دوستان چی باشه؟

15. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •