میشه link پچ و کرکش رو بزارید.
میشه link پچ و کرکش رو بزارید.
اين پچ 1.40
اينم كرك روي اين كرك مي توني كيت سرور رو هم نصب كني بهترين كركي هست كه براي بازي اومدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم چرا اوساسونا توی بازی نیستش تیمش یا من پیداش نکردم؟
کدوم لیگه ؟ مگه اسپانیا نیست؟ پس چرا نیستش؟
من چک کردم توی باشگاه های انگلیس چلسی هم نبود
پچی نیست بشه تیمایی که نیستن رو مثل اوساسونا یا همین چلسی گذاشت تو بازی
بعد پچی نیست که اسم بازیکنای ایرانی هم درست بشه ؟!
Last edited by HoJJaT_007; 01-07-2009 at 23:48.
بفرما حجت خان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه مچه ها برین درساتونو بخونین کنکور دارین!!!! اینجا چه میکنید؟؟؟
سلام به همه دوستان
مي خواستم ببينم چه جوري مي شه قبل از نصب يه ويندوز جديد فايل هاي pes 2009,save رو ازشون backup بگيري
آخه وقتي ويندوز عوض مي کنم همه save هاي بازي مي پره.
توی my documents فولدر konami رو هر جا دوست داری کپی کن سیو بازی توی این فولدره/.
این پچ که دادی چی بود ؟
من اون اوساسونا رو میخوام
بله.علت احتمالا همون كيت سرور هست.چون من چند تا كيت رو با هم مخلوط كردم و كاملا همون كيت تهيه شده آرمين نيست.
اگه شما همون پچ 1.40 رو ميگيد كه نبايد اينطوري باشه.من خودم از اون استفاده مي كنم.هر دو موردي كه شما گفتين سر جاي خودشون هست.مگه ميشه چلسي نباشه؟
پس احتمالا يا يه پچ ديگه استفاده كردين يا اديت فايلتون رو پاك نكرده بودين.
ممنون از اطمينان شما.من هم نگفتم باگ ، گفتم هر چي دوست دارين اسمش رو بذارين.
در آخر هم بگم كه من انقدر بيكار نيستم كه بيام اينها رو دستكاري كنم تا بذارم اينجا.مثلا چه سودي ميتونه واسه من داشته باشه؟متاسفانه اونها ريپلاي نداشت كه بذارم ولي ميتونم براي اثبات عكس كامل رو بذارم تا ببينيد بقيه بازيكنان آمارشون كاملا در سه عكس با هم جور درمياد.و چون چنين موردي تاحالا خودم نديده بودم گفتم اينجا اعلام كنم.البته مخاطب من هم كساني هستن كه به اينها شك دارن.
شرمنده حجت خان من يه لحظه تصور كردم توي چند و چون كار اين بازي هستي كه ظاهرا اشتباه كردم. خوب مشكلي نيست توضيح مي دم برات با دقت بخون:
بازي PES بر خلاف بازي فيفا يك بازي غير رسمي از سوي فدراسيون جهاني فوتبال فيفا هست. ساده بگم هيچ ساپورتي از سوي فيفا نميشه چون مجوزي براي ساخت اين بازي نداره در عوض فدراسيون هايي مثل ايتاليا فرانسه و هلند شديدا اين بازي رو ساپورت مي كنن براي همينه كه شاهد حضور كامل تيمهاي ايتايليي و فرانشوي و هلندي هستيم اگه دقت كني متوجه ميشي علاوه بر اين ليگ ها ليگ هاي انگلستان و اسپانيا هم هست كه توي اسپانيا حدود نصف تيمها لايسنس شده هستند يعني اسم و لباس و ... اونها حقيقي هست ولي مثلا اسم تيم اوساسونا Fake هست نميدونم مثل اينكه نوشته پامپلونا يا همچين چيزي يا اسم والنسيا رو نوشته وال نارانجا و غيره توي ليگ انگلستان هم غير از ليورپول و من يونايتد بقيه از دم لايسنس نشده هستند. همه تيم ها با تمام بازيكنانشون موجود هستند ولي اسم تيم ها و لباس تيم ها تقلبي نوشته شده. در مورد تيم هاي ملي هم 3 نوع داريم تيم هاي تمام لايسنس شده مثل اسپانيا انگلستان فرانسه و .... كه هم اسامي بازيكنانشون صحيح نوشته شده و هم لباس هاشون واقعي هست. يه سري هم تيم هاي نيمه لايسنس شده هستند مثل تيم ملي اسرائيل يا چند تا ديگه كه لباسشون تقلبي هست ولي اسامي بازيكنانشون درست نوشته شده. سري بعدي تيم هاي غير لايسنس شده هست مثل تيم ملي آلمان يا ايران يا چين يا صربستان و چند تا ديگه كه نه اسامي بازيكنانشون صحيح نوشته شده و نه لباس هاشون واقعي هست. براي اين منظور نرم افزار هاي زيادي اومده تا لباس هاي تقلبي لوگوهاي تقلبي و اسامي تقلبي رو بشه اصلاح كرد البته براي اصلاح اسامي از آپشن فايل اديت استفاده ميشه. ولي براي كيت ها و لوگوها شما مي تونيد با كيت سرور كه مثل يك پل ارتباطي با درون بازي هست لوگو ها كيت ها و چيزهايي از اين قبيل رو به بازي وارد مي كنه. اون لينك كه داده بودم حاصل تلاش چندين ماهه من هست كه شما اگه دقت مي كردي و حوصله به خرج مي دادي مي ديدي كه بازي رو به صورت تمام لايسنس در مياره بدون دخل و تصرف در بازي از طرفي بوندس ليگا رو هم به بازي اضافه مي كنه. اگه خواستي استفاده كن ولي اگه برات درست شدن تيم اوساسونا مطرح هست ميتوني از داخل اديت بازي اسمش رو به C.A OSASUNA تغيير بدي و لوگوش رو هم از همون اديت داخل بازي وارد كني اينم لوگو استانداردش كه راحت وارد بازي مي كني:
بازم مشكلي داشتي بگو راهنماييت كنم حجت خان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)