بچه هایی که طراحی الگوریتم دارن، میشه یکی این زمان بندی با مهلت و واسه من توضیح بده ! هرچی کتاب و میخونم این مثال 5-8 صفحه 176 و نمیفهمم چیکار کرده!!! مرسی
بچه هایی که طراحی الگوریتم دارن، میشه یکی این زمان بندی با مهلت و واسه من توضیح بده ! هرچی کتاب و میخونم این مثال 5-8 صفحه 176 و نمیفهمم چیکار کرده!!! مرسی
سلام دوستان
برای دروس خودخوان از 14 نمره حداقل باید 10 بگیریم؟
من از 30 تا 15 تا رو درست زدم. یعنی 7 از 14 . یعنی قبول نشدم؟
![]()
Last edited by Hossein_128; 31-05-2013 at 14:40.
سلام . قبول شدی ... با نمره ی 10
چرا دیگه نصفشو درست زدی پس بقول کلاه قرمزی قفول شدیالبته اونقدر که من میدونم اینجوریه.بقیه ی دوستان هم نظرشون رو بگن
قبول شدی آقا تبریک.......
این ترم نمرات تستی زود امد
خدا کنه اساتید هم کم لطفی نکنند
از تستی ها راضی نبودم
برای مدار الکترونیکی خیلی میترسم
خیلی سخت بود
تستی های سیستم عامل هم خیلی سخت بود
ولی ریزپردازنده رو خیلی اسون تر از ترم پیشش داده بودند
تبریک. همونطور که دوستان گفتند قبول شدید.
دروس خودخوان که از 14 حساب میشه رو ، هر چی گرفتید ضربدر 10 و سپس تقسیم بر 7 کنید.
الان شما 7 گرفتید از 14 که ضربدر 10 تقسیم بر 7 میشه 10. نمره 10 هم نمره قبولی هستش.
ویرایش.....................
Last edited by Hossein_128; 31-05-2013 at 19:27.
سلام
اول از همه اینکه توی جدول نوشته مهلت کار 1 مثلا 3 هست ... فرض کن این 3 همون 3 ثانیه باشه ... یعنی کار یک میتونه در زمان 1 یا 2 یا 3 انجام بشه
در جدول سود ها به ترتیب نزولی مرتب شدن ولی مهلت ها نه
در جدول پایین ترش ، برای اینکه مجموعه ای که سود حاصل از اون ماکزیمم هست رو چه جوری مشخص کنیم ، یعنی امکان پذیر بودنش یا نبودنش رو چه جوری مشخص کنیم باید قضیه 2 صفحه قبلش رو یعنی قضیه 8-5 رو خوب خونده باشی ... این تیتر قضیه ها رو ازش سر سری نگذرید
خب حالا من دیگه قضیه رو اینجا عنوان نمیکنم ... در جدول دوم در صفحه 176 مثلا نوشته در مرحله 3 ، {1،2،3 } امکان پذیر نیست ؟ چرا ؟
( اول این رو هم بگم که اعدادی که داخل {} ها هست رو باید به ترتیب بنویسه ... اینها ترتیب انجام دادن کارها هستن ولی توی کتاب در مرحله 3 نوشته : {2،3،1 } ... چرا ؟ الان عرض میکنم )
در قضیه دو صفحه قبل گفته وقتی S رو امکان پذیر میگیم که اگر ترتیب بدست اومده از کارها ، وقتی که کارها رو ( n ها ) براساس مهلت اونها بصورت غیر نزولی یا صعودی بنویسم امکان پذیر باشن
در مرحله 3 گفته امکان پذیر نیست ... اعدادی که داخل {} نوشته همون کارها هستن ... مهلت کار 1 هست: 3 / مهلت کار 2 هست: 1 و مهلت کار 3 هم هست :1 ... کارها رو براساس مهلت اونها بصورت صعودی ( اینجا رو دقت کن ) داخل {} نوشته : {2،3،1 } ... اون قسمتی که الان قرمز کردم رو متوجه میشی ... نویسنده ی محترم کارها رو همزمان انجام داده ... یعنی اون اعدادی که داخل {} هستن رو براساس مهلتی که دارن ( از کم به زیاد نوشته ) ... اونا مهلت ها نیستنا .. بلکه اعداد بر اساس مهلتشون از کم به زیاد چیده شدن
حالا بررسی کنیم امکان پذیر هست یا نه : کار شماره دو 1 ثانیه زمان صرف میکنه ( تا اینجا 1 ثانیه ای که واسه 3 مهلت هست تموم میشه و نمیتونیم به انجام اون برسیم ... از همین جا این مجموعه رد میشه ... ولی شما مرحله 3 رو نگاه کن : کار شماره دو 1 ثانیه زمان میبره ولی کار شماره یک 3 ثانیه ... یعنی 2 ثانیه برای انجامش وقت هست ... مرحله 4 رو ببین ... کار شماره دو 1 ثانیه / کار شمار چهار 1 ثانیه و بعد کار شماره یک انجام میشه ... با اینکه با انجام کارهای 2 و 4 از 3 ثانیه ای که برای 1 هست ، 2 ثانیه داره هدر میره ولی 1 ثانیه باقی مونده )
امیدوارم متوجه شده باشی
این رو هم بگم ما فقط استادمون فصل های 1 - 2 - 3 رو درس داد ... چیزی که در ساختمان داده اونا رو خونده بودیم ... سعی میکنم خودم تجزیه تحلیل کنم کارها رو
خودم فصل 6 رو دارم یواش یواش تموم میکنم ... نت بردای کردم از فصل های 4 - 5 - 6 ... و بعد 1 - 2 - 3 رو مرور میکنم ... بعد 7 - 8 - 9
8 - 9 حجمشون خیلی کمه ... بعد نمونه سوالات تستی و یا علی
Last edited by nits; 31-05-2013 at 20:30.
الان سه روزه دارم امتحان پشت سر هم میدمبه خودشون زحمت ندادن ما بین دروس ترمی یه روز فاصله بندازن بعدا میگن چرا با برنامه 9 ترمه جلو نمیرید ! یه بچه هم میفهمه که این برنامه ریزی اشتباهه اعتراض میکنی با پررویی میگن تو طول ترم میخوندید ! اصلا بحث خوندن یا نخوندن نیست منی که امروز ساعت 16:30 امتحان دادم چطوری فردا صبح یه امتحان اختصاصی دیگه بدم ؟ امروز اونقدر خسته بودم آخرای جلسه امتحان خوابم برد مراقب بیدارم کردم گفت داریم میریم
پاشو برو خونتون بخواب
متاسفانه اکثر کتاب های چاپ پیام نور به این شکله اکثرا خلاصه نویسی کردن ! انگار موقع نوشتن کتاب حال نداشتننویسنده ی محترم کارها رو همزمان انجام داده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)