واسه گرفتن اطلاعات دقیق زنگ بزن 1544،با ثبت نام اینترنتی اتفاقی نمیفته
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
واسه گرفتن اطلاعات دقیق زنگ بزن 1544،با ثبت نام اینترنتی اتفاقی نمیفته
مرسی زنگ زدم پولو مدارکم دادم ولی دیگه نمیدونم کی وصل میشه ! ولی پولو که ریختم 1 دقیقه بعد باهام تماس گرفتن دیگه بعدش گفتن بدو که برسیزنگی بهم دیگه نزدن
من اینترنتی ثبتنام کردم اصلا نیازی به زنگ زدن هم نبود
sms اش هم چند دقیقه بعد اومد اونوقت احتمالا مشکلی تو سیستمشون بوده وگرنه ثبتنام اینترنتی یِکه یِکه هیچ دوشواری هم نداره![]()
الان برام 3 تا فرم گذاشتن ماله مخابرات هست باید پرینت کنم امضا کنم ! دوباره مثل عکسها بفرستم ؟ یا نگه دارم ؟
هیچ کار دیگه ای لازم نیست انجام بدید!
بزودی پیامک میاد خط رانژه شده میتونی زنگ بزنی تا سرویست رافعال کنند میتونی تا 24 ساعت کاری منتظر بمونی تا خودشون باهاتون تماس بگیرن
سلام دوستان نمیدونم چرا همیشه که انلاین تمدید میکنم بعد از پرداخت بجای اینکه تمدید بشه تو پنل میزنه "نام کاربری شما قادر به تمدید دیگری نمیباشد" منم مجبورم با پشتیبانی تماس بگیرم برام تائیدش کنند تا سرویسم تمدید بشه .برای شما هم پیش اومده ؟ باید چیکار کنم که انی تمدید بشه و نیاز به تماس نداشته باشه؟
1 مگ نامحدود برنزی اسیا تک.راستی سرعتم خوبه یا نه بچه ها 1 مگ باید سرعتش همینقدر باشه یا بیشتر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از طریق خود شرکت ثبت نام کردین،ظرف 72 ساعت باید وصل شه،حداقل واسه من که اینو گفتن و همین طورم شد
اما اگه از طرف نمایندگی اقدام کردین شاید شاید بیشتر طول بکشه(بر اساس تجربه چنتا از بچه ها که قبلا پستشونو خوندم + تجربه خودم که یه نمایندگی گفت 10 روزه!!!!)
نمیدونم دوست عزیز،حتما همینی که شما میگی درسته،ولی من یبار اقدام کردم ولی متاسفانه همون sms ام نیومد!
بله مستقیم ثبت نام کردم گفتن 3 روز ایشاله که همینطور باشه
دادا واسه نامحدود اون سرعت عالیه !!!!!
من مخابرات نامحدود دارم این سرعت رو ندیدم اصلا و الانم که محدود کردن سرعت رو از ساعت 2 تا 2 بعد از ظهر روز بعد سرعت ثابت و بعد اون میاد روی 50-60
من یبار همچین مشکلی واسم پیش اومده بود و زنگ زدم و گفتن که مشکلی نیس،اینو واسه این مینویسه که شما سویستونو تمدید کردین و تا زمانی که به سرویس جدیدتون نرفتن امکان تمدید جدید نیس وگرنه این سریسو که میخواین تو لیستتونه
اینو به من گفتن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)