تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 849 از 1081 اولاول ... 349749799839845846847848849850851852853859899949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,481 به 8,490 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه MEHDI_SAYAH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من adsl دارم یه مودم ساده که با روتر وایرلس ولپ تاپ کانکت میشم
    ولی اخیرا هر نیم ساعت دی سی میشه فقط هم برای لپتاپ من این اتفاق می افته ،یعنی مودم dc نمیشه از آی اس پیم پرسیدم اونا dc ثبت نکردن ایراد از isp نیست.
    no intrnet acces میشه بعد از 1 دقیقه درست میشه.
    یه نفر گفت فایروال کسپرو آف کن ،درست شد
    دلیلش چیه؟
    بدون فایروال چی میشه؟
    تنظیمات کسپر به هم ریخته؟
    Last edited by MEHDI_SAYAH; 29-11-2010 at 00:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما چندتا نرم افزار دارید که می خواهید به اینترنت وصل باشه ؟ ( غیر از نرم افزار های ویندوز )

5 تا 6 تا ؟

بهتر نیست دسترسی کل گروه هارو ببندید. بعد فولدر ویندوز و چند نرم افزار رو آزاد کنید ؟

جای شما بودم این کارو می کردم.
    دكتر جان ميشه راهنمايي كنيد چطور ميشه واسه فولدر ويندوز كه فرمودين دسترسي تو فايروال تعريف كنيم ؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دکتر جونم
    کومودو هر برنامه ای که میخواد به اینترنت وصل بشه رو از کاربر اجازه میگیره . اما تو کاسپر نه .
    برای همین گفتم . چون من برنامه های جانبی خیلی زیاد دارم .
    به هر حال اون روشی که دوستمون گفتن یعنی از این به بعد اگر نرم افزاری امضای دیجیتالی نداشته باشه و برای کسپرسکی هم معرفی ندشه باشه بره توی گروه نامشخص ها. که فکر هم نمیکنم تنظیمات پیش فرض دسترسی نت به این گروه با اجازه کاربر تعریف شده باشه.هر چند هم اگر شده باشه مربوط میشه به نرم افزارهایی که از به بعد اجرا میشند برای اولین بار نه قبلی ها.

من adsl دارم یه مودم ساده که با روتر وایرلس ولپ تاپ کانکت میشم
    ولی اخیرا هر نیم ساعت دی سی میشه فقط هم برای لپتاپ من این اتفاق می افته ،یعنی مودم dc نمیشه از آی اس پیم پرسیدم اونا dc ثبت نکردن ایراد از isp نیست.
    no intrnet acces میشه بعد از 1 دقیقه درست میشه.
    یه نفر گفت فایروال کسپرو آف کن ،درست شد
    دلیلش چیه؟
    بدون فایروال چی میشه؟
    تنظیمات کسپر به هم ریخته؟
    تنظیمات رو باز کنید. قسمت فایروال ، روی ستینگ کلیک کن و کانکشن هایی که برای ارتباط به نت دارید به Trusted کانشکن با کلیک راست تبدیل کنید.

بعد app control رو بیارید و نرم افزار هایی که می خواهید به نت وصل باشند رو ویرایش کنید قسمت نتورک رو آزاد کانید با زدن تیک سبز رنگ.

دكتر جان ميشه راهنمايي كنيد چطور ميشه واسه فولدر ويندوز كه فرمودين دسترسي تو فايروال تعريف كنيم ؟
    app control رو باز کنید. تنظیمات رو بیارید.

شما این جا چند دسته میبینید.

مثل trusted و غیره.

کسپرسکی تعیین میکنه اگه نرم افزاری وارد این بخش شد چه محدودیت هایی روش باید در نظر گرفته بشه.

شما میتونید این چند گروه رو انتخاب کنید. ویرایش کنید قسمت نتورک رو بلاک کنید. یعنی تمام گروه ها حق ندارند به نت وصل بشند.
    بعد توی گروه trusted فولدر ویندوز مشخصه اون رو ویرایش کنید و نتورکش رو ازاد کنید.

سپس مرور گر ها و .. رو همین کار کنید.

موفق باشید

4. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    من یه مشکلی با کسپر دارم که اگه میشه راهنمایی کنین من رو .
    من نسخه interet secusrity کسپر رو اخیرا با صورت original خریدم license هم ثبت شده اما وقتی آپدیت میکنم و تمام میشه یه مدت کوتاهی چراغ انتی ویروس سبز میشه و بعد روی حالت قرمز , و obsolete میره .erore هم اینه :not all components were updated

zچه کار باید بکنم ؟

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

در ضمن ساعت و تاریخ بر مبنای میلادی دقیق هستن

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    من نسخه interet secusrity کسپر رو اخیرا با صورت original خریدم license هم ثبت شده اما وقتی آپدیت میکنم و تمام میشه یه مدت کوتاهی چراغ انتی ویروس سبز میشه و بعد روی حالت قرمز , و obsolete میره .erore هم اینه :not all components were updated
    zچه کار باید بکنم ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپس وارد تنظیمات اپدیت بشید اگه تیک ------ خورده بود بردارید ، و پنجره هارو تایید کنید.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز .

zچه کار باید بکنم ؟

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

سلام
    هر موقع با این ارور رو به رو شدید دوباره آپدیت رو بزنید تا کامل آپدیت بشه. این مشکل هم ربطی به نسخه اصلی یا کی فایل نداره برای من که لایسنس اصل دارم بعضی موقع ها اینطوری میشه.

موفق باشید...

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام.
    من مجبورم ویندوز رو عوض کنم. تا الان هم هر چقدر با کاسپر آبدیت کردم، همه رو سیو کردم و دارم. حالا بعد از عوض کردن ویندوز، چجوری آبدیت ها رو اوکی کنم؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام.
    من مجبورم ویندوز رو عوض کنم. تا الان هم هر چقدر با کاسپر آبدیت کردم، همه رو سیو کردم و دارم. حالا بعد از عوض کردن ویندوز، چجوری آبدیت ها رو اوکی کنم؟!
    راهنمای تصویری:

در نرم افزار Kaspersky Internet Security 2011 بر روی Settings کلیک کنید. به سربرگ سوم یعنی Update Center بروید. بر روی Update Settings کلیک کنید. در قسمت Update Source بر روی Settings کلیک کنید.
    بر روی Add کلیک کنید و فولدر Update را از داخل درایو انتخاب و OK کنید. در لیست اضافه می شود. گزینه Kaspersky lab update servers را از حالت انتخاب خارج کنید و OK را بزنید.دوباره OK را بزنید.
    به قسمت Update در برنامه بروید و بر روی Run Update کلیک کنید

10. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام روی یه لب تاب که قبلن نود بود کسپر رو نصب کنم اما موقع نصب با وجود اینکه حذفش کردم از روی سیستم اما کسپر یه پیامی مثل این می دهeast acsesfile scanner on و من دیکه نمیتونم مراحل نصب رو برم باید چی کار کنم خیلی ضروری هست اکه جواب بدید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام روی یه لب تاب که قبلن نود بود کسپر رو نصب کنم اما موقع نصب با وجود اینکه حذفش کردم از روی سیستم اما کسپر یه پیامی مثل این می دهeast acsesfile scanner on و من دیکه نمیتونم مراحل نصب رو برم باید چی کار کنم خیلی ضروری هست اکه جواب بدید ممنون میشم
    ویندوز رو از safe mod بالا بیارید.

این فایل رو اجرا کنید.

هرجا سوال کرد yes یا no شما y رو انتخاب کنید.

هرجا سوال دیگه ای کرد شما عدد 1 را انتخاب کنید.

در اخر باید پیام موفقیت امیز بودن رو بگیرید اگر نداد یک جای کار ایراد داشته.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •