تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 849 از 1045 اولاول ... 349749799839845846847848849850851852853859899949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,481 به 8,490 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام لطفا راهنمایی کنید
    یه فایل docx با office2010 ساختم در صفحه 5 یک نمودار با shape کشیدم بعد یک تصویر همونجا paste کردم بلافاصله صفحه بریده بریده شد و نه نمودار و نه عکس دیده نمی شه با slider کنار صفحه که پایین میام به صفحه 5 نمی رسه بر می گرده بالا به نظر میاد نمودار و عکس مشکلی ایجاد کرده هر چی گشتم چطور می شه تصویر را از خارج فایل از فایل حذف کنم نشد ممنون زحمت چند ساعتم هدر می ره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز
    امروز مي خوام براي دوستاني كه براي تبديل نوشته هاي نستعليق يا فرمتهاي فارسي و تبديل آن به pdf مشكل دارن بگم از نرم افزار A-PDF Office to PDFبراي اين كار استفاده كنن من درحال حاضر اين نرم افزار استفاده مي كنم و راضي هستم

3. 3 کاربر از hamidbandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه padafand75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام

چطور می تونم دو صفحه رو در یک صفحه قرار بدم. مثلا یک جدولی رو توی A4 طراحی کردم. حالا می خوام تو تا از همون جدول توی یک صفحه بیاد. چکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام

چطور می تونم دو صفحه رو در یک صفحه قرار بدم. مثلا یک جدولی رو توی A4 طراحی کردم. حالا می خوام تو تا از همون جدول توی یک صفحه بیاد. چکار کنم؟
    اکثر پرینترها این قابلیت را دارند. اگر شما پرینتری را روی کامپیوترتان نصب کرده باشید، در قسمت properties پرینتر بگردید و گزینه‌ای شبیه به pages per sheet را پیدا کنید. این گزینه برای پرینترهای مختلف فرق می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که در هر صفحه 2 صفحه، 4 صفحه، 9 صفحه و ... را چاپ کنید.
    صفحه جدول خود را در صفحه بعدی کپی کنید و سپس در قسمت پرینتر، گزینه‌ای که گفته شد را پیدا کنید و آن را روی 2 صفحه تنظیم و پرینت بگیرید.

6. این کاربر از godofword بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض وقتی می خوام فایل ورد رو ویرایش کنم یه خط قرمز روش میفته ..

سلام روزتون به خیر

متنو نمی تونم ویرایش کنم و روش یه خط میندازه که پاک هم نمیشه.

چطو می تونم از این حالت درش بیارم؟ اصلا چطو میشه که اینطور میشه؟

مرســــــــــی

داره خودمونی میشه padafand75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اکثر پرینترها این قابلیت را دارند. اگر شما پرینتری را روی کامپیوترتان نصب کرده باشید، در قسمت properties پرینتر بگردید و گزینه‌ای شبیه به pages per sheet را پیدا کنید. این گزینه برای پرینترهای مختلف فرق می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که در هر صفحه 2 صفحه، 4 صفحه، 9 صفحه و ... را چاپ کنید.
    صفحه جدول خود را در صفحه بعدی کپی کنید و سپس در قسمت پرینتر، گزینه‌ای که گفته شد را پیدا کنید و آن را روی 2 صفحه تنظیم و پرینت بگیرید.
    سلام
    اما جایی دیدم که چنین آموزشی رو توی ورد داده بودند. حتی بدون پرینت گرفتن. اما هر چی گشتم پیداش نکردم!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.من یه سربرگ واسه پروژم دارم که اون به صورت عکس(از طریق page color ) روی صفحه ی ورد گذاشتم و پروژم روش نوشتم حالا که میخوام با dopdf به پی دی اف تبدیلش کنم اون سربرگ رو که به صورت عکس گذاشتم پرینت نمیگیره و سفید نشون میدهه اما متنم سر جاشه.چی کار باید کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام.خسته نباشید. میخوام یه مقاله در قالب ورد رو ویرایش کنم وقتی میخوام فونت متن رو تغییر بدم تا میرم خط بعد به حالت اول برمیگرده...اگه بخوام فونت متنو تغییر بدمو ثبت کنم باید چکار کنم؟ینی کل متنو!

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.خسته نباشید. میخوام یه مقاله در قالب ورد رو ویرایش کنم وقتی میخوام فونت متن رو تغییر بدم تا میرم خط بعد به حالت اول برمیگرده...اگه بخوام فونت متنو تغییر بدمو ثبت کنم باید چکار کنم؟ینی کل متنو!

یه ctrl+A بگیرید بعد فونت رو عوض کنید
    سلام.من یه سربرگ واسه پروژم دارم که اون به صورت عکس(از طریق page color ) روی صفحه ی ورد گذاشتم و پروژم روش نوشتم حالا که میخوام با dopdf به پی دی اف تبدیلش کنم اون سربرگ رو که به صورت عکس گذاشتم پرینت نمیگیره و سفید نشون میدهه اما متنم سر جاشه.چی کار باید کنم؟
    از نرم افزارهای دیگه مثل pdf factory استفاده کنید

اگه ورد 2007 دارید این فایل رو نصب کنید و متنتون از طریق خود ورد در قالب pdf ذخیره کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام روزتون به خیر

متنو نمی تونم ویرایش کنم و روش یه خط میندازه که پاک هم نمیشه.

چطو می تونم از این حالت درش بیارم؟ اصلا چطو میشه که اینطور میشه؟

مرســــــــــی
    احتمالا این ویژگی فعاله
    غیرفعالش کنید
    Last edited by Reza31001; 03-05-2013 at 19:56.

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

چطور مي تونم يه ماتريس 5*5 با فارسي در ورد تايپ كنم؟ خيلي ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •