تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 849 از 2376 اولاول ... 34974979983984584684784884985085185285385989994913491849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,481 به 8,490 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عماد فکر کنم این دفعه هم من تنهاکسی بودم که درست پیش بینی کردم بازیو

الان خیابانی ناراحت شده
    پیکان 2 بر 0 پگاهو برده هنوزبازی تموم نشده
    پاس همدان 2 بر 1 سایپارابرده
    فولاد2 بر1 مس کرمانو برده
    پیام مشهد هم 1 بر0 ملوان راشکس داده
    ذوب آهن هم 1 بر 0 راه آهنو برده
    وبرق شیرازهم 1 بر1 با سپاهان کرده
    صباباطری هم 1 بر 0 از استقلال اهوازبرده

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نتایج عوض شد صباباطری 2 بر0 جلو افتاد ومس هم درآخرین دقیقه 2 بر2 شده با فولادخوزستان باگل مرتضی ابراهیمی (حیف شد ازاستقلال رفت)

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سعید اتلتیکو بیا بالا انتقام شکست تیم محبوبتو گرفتیم البته ازفجرسپاسی

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فرار مدرنیسم از شكست به فوتبال سنتى
    - امیر قلعه نویى را مربى «سنتى» در نظر بگیرید و افشین قطبى را «مربى مدرن». قلعه نویى و قطبى اتفاقاً چقدر هم خوب در این ظرف مى گنجند. قلعه نویى با انتخاب سیستم ۲-۵-،۳ با نحوه خاص گفتارش، با سلیقه هایى كه دارد و با تمام عواملى كه او را، تفكر او را و فلسفه فوتبالى او را تشكیل مى دهد، به خوبى در ظرف فرضى و ذهنى ما به عنوان یك مربى سنتى قرار مى گیرد. اصلاً او را سنتى نمى دانیم. او را موقتاً در ظرف یا در لباس و جامه مردان سنتى دسته بندى مى كنیم. این دسته بندى هم كاملاً فرضى و كوتاه مدت است. تا چند دقیقه دیگر كه خواندن این مطلب را به پایان برسانید، عمر این دسته بندى فرضى هم به پایان مى رسد.

۲- افشین قطبى را نماینده «مربیان مدرن» بدانیم. فكر كنیم كه او یك مربى بین المللى است. حقوقش را هم كه به دلار دریافت مى كند و براى «هالیدى» نیز به «دوبى» مى رود. قطبى را مدرن بدانید چون تیمش با سیستم «۱-۳-۲-۴» بازى مى كند، از گفتار قشنگى بهره مند است - البته نسبتاً چون هنوز توهین ۲ هفته قبلش در ذهن مانده - و تمام خصوصیاتى كه ما فكر مى كنیم مربیان مدرن دارند را دارد. (اینكه ما فكر مى كنیم او خصوصیات یك مربى مدرن را دارد مسأله اى است كه بعداً باید به آن بپردازیم.) قطبى تمام خصوصیات لازم را براى آنكه در ظرف مربى مدرن فرضى ما بگنجد را دارد و به قول معروف این جامه بر تن او كاملاً اندازه است.
    ۳- حالا مقایسه ادبیاتى، رفتارى و فلسفى این ۲ مربى مدرن و سنتى. قلعه نویى پرخاشگرانه عمل مى كند و به وقت لزوم لیدرها و بازیكنان خاطى را نیز سرجایشان مى نشاند. قطبى اما مدبرانه عمل مى كند و حتى وقتى كامپیوترش را مى شكنند تنها گله مى كند و از روش «گفتاردرمانى» بهره مى گیرد. قلعه نویى از «پازل تاكتیكى» صحبت مى كند و قطبى از «كامبینیشن فوتبال» یا «فوتبال تركیبى» قلعه نویى بازى را با روش «۲-۵-۳» پیش مى برد و قطبى از «۱-۳-۲-۴» استفاده مى كند. ما به قلعه نویى لقب مربى سنتى و به قطبى لقب مربى مدرن را مى دهیم. قیمت اولى سالى ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان است كه تازه بر سر این رقم هم یقه اش را مى گیریم و او را شایسته این رقم نمى دانیم و قطبى یك میلیون دلار معادل تقریبى یك میلیارد تومان دریافت مى كند كه هیچ، امتیازات دیگرى هم در اختیار او مى گذارند. منتش را هم مى كشند. همه هم كه عاشق سینه چاك او هستند. به خبرنگاران هم توهین مى كند و باز خبرنگاران طرف او مى روند. این وسط امیر قلعه نویى حرمت خبرنگاران را نگه مى دارد، كمتر به پر و پاى آنها مى پیچد و در نهایت مقابل خبرنگاران از عقاید خودش دفاع مى كند اما كارى به دیگران ندارد اما ما باز هم به او حمله مى كنیم، از تركیب و تعویضش ایراد مى گیریم و بعد هم انگ لعنتى و همیشگى را مثل داغ مى چسبانیم روى پیشانى او؛ «سنتى»!
    ۴- حالا یكى محض رضاى پروردگار به من توضیح بدهد كه چرا این مربى مدرن نتوانسته در دربى ها برنده شود؟ چرا تیم او از ۳ دربى در دقایق آخر ۲ مسابقه به كمك معجزه از شكست فرار كرده است؟
    آیا یك میلیارد تومان داده ایم كه آقاى بین المللى، فقط به لطف سر به هوا بودن یك مدافع یا خروج ناقص یك دروازه بان از دربى فرار كند؟! آیا رهاورد فوتبال سنتى این است كه چون كریمى و كریم باقرى مهار شده اند دوباره سیستم سنتى «بكش زیرش» در دستور كار قرار بگیرد؟ اگر فوتبال مدرن همین سانتر از جناح هاست كه على پروین با ۵۰ یا ۱۰۰ میلیون تومان براى خودش و سالى ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیون بودجه براى سایر اعضاى كادر فنى از این بهترش را براى ما به اجرا مى گذاشت و نتیجه هم مى گرفت!
    ۵- لطفاً یكى توضیح بدهد كه اگر قطبى مدرن است و قلعه نویى سنتى پس چطور این قلعه نویى بود كه توانست با عقب كشیدن تیم خود و ۲ تعویض دفاعى و كم كردن یك مهاجم كاذب، قطبى یك میلیون دلارى را مثل آب خوردن وارد تله اى بكند كه تمام و كمال اثر كرد؟ آیا در عقب كشیدن استقلال و بیرون آمدن سیاوش اكبرپور هیچ تاكتیكى ندیدیم؟ آیا نفهمیدیم كه آقاى یك میلیون دلارى ما چطور این طعمه سنتى را گاز زد، ۲ دفاع یاركوب خود را بیرون كشید تا عرض ۷۰ مترى خط دفاعش تنها با ۲ دفاع پوشش داده شود؟ آیا نفهمیدیم كه آرش برهانى ۲ موقعیت صددرصد گل و یدالله اكبرى یك موقعیت استثنایى را بر اثر همین تاكتیك تله گذارى مربى سنتى به دست آوردند و از دست دادند؟ واقعاً اگر برهانى آن ۲ گل را مى زد، آیا كمر این پرسپولیس بین المللى نمى شكست؟ اگر یدالله اكبرى باتجربه، جوانى نمى كرد و آن توپ را هدر نمى داد، الان دربى با همین نتیجه به پایان مى رسید؟ اگر طالب لو در خروج اشتباه نمى كرد كه ۲ مدافع یاركوب بر اثر اشتباه او به ناچار روى خط بروند تا فضاى خالى پشت او را پوشش بدهند و اگر بیژن كوشكى مثل آدم هاى سردرگم عمل نمى كرد و كریمى را رها نمى كرد، هم اكنون آقاى یك میلیون دلارى اینگونه براى ما از «فوتبال بین المللى» حرف مى زد؟!
    ۶- قبول ... امیر قلعه نویى سنتى ترین مربى دنیا ... قبول ... افشین قطبى از آرسن ونگر هم مدرن تر! اما تیم بین المللى پرسپولیس چرا هر وقت با تیم سنتى استقلال بازى دارد، چه مربى روبرو حجازى باشد، چه كریمى و چه قلعه نویى گل اول را دریافت مى كند و در دقایق بعدى و یا پایانى از شكست فرار مى كند؟ دوروبرى هاى قطبى جوابى دارند؟

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال عالي بود

دم همشون گرم

ولي منتظري اصلاً خوب نبود

منيعي و حيدري و جانواريو و اکبرپور عالي بودن

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پيروز قربانى: مثل هميشه در خدمت استقلال هستم

ايران ورزشى- پيروز قربانى پس از حاشيه هاى بسيارى كه در دربى به وجود آمد حالا با آرامش بيشترى حرف مى زند و آماده بازى با مقاومت است: به حاشيه ها كارى نداريم و تنها به شكست دادن مقاومت فكر مى كنيم. بازى مقابل پرسپوليس و مسائل پيش آمده در آن را فراموش كرده ايم ما حالا بازى با مقاومت را پيش رو داريم و تنها به ۳ امتياز اين بازى فكر مى كنيم. در بازى با پرسپوليس شايسته كسب سه امتياز بوديم با اين حال اتفاقات هم بخشى از فوتبال است و ما روى يك اتفاق پيروزى را با تساوى عوض كرديم. مقاومت شهيد سپاسى تيم بسيار خوبى است اما از آ نجا كه بايد روند موفقيت هاى استقلال را ادامه دهيم و به دنبال آن نيستيم كه به نتايج مقطعى دل خوش كنيم تنها براى ۳ امتياز به ميدان خواهيم رفت. مشكل خاصى ميان من و اميرخان به وجود نيامده بود من با قلعه نويى صحبت كردم و مسأله خاصى وجود ندارد و اميدوارم با كمك تمامى كادر فنى بتوانيم در ادامه ليگ برتر نيز موفق شويم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

كاظمي: نمي‌دانم گناهم چيست

حسين كاظمي علاقه‌اي به انجام مصاحبه ندارد اما وقتي بحث محروميت او پيش مي‌آيد، كاظمي با اشاره به اينكه او اصلا نمي‌داند چه اتفاقي افتاده، مي‌گويد: «حقيقتش را بخواهيد، خود من اصلا از اين جريان محروميتم خبر ندارم.
    . فقط در روزنامه‌ها خواندم كه من در جلسه كميته انضباطي صبح شنبه حاضر شدم و بعدازظهر حكم محروميتم را تا اطلاع ثانوي صادر كردند. باور كنيد گاهي‌اوقات از خواندن اين مطالب خنده‌ام مي‌گيرد. آخر من اصلا در كميته انضباطي حاضر نشدم. چطور ممكن است صبح شنبه و بلافاصله بعد از بازي بدون اينكه احضاريه به‌دست من برسد در كميته انضباطي حاضر شوم؟!او مي‌گويد: «من خودم هم نمي‌دانم جريان درگيري من از كجا درست شده من اصلا با كسي درگير نشدم حتي كارت هم نگرفتم كه بخواهم به‌خاطر آن خطا تنبيه شوم اما به‌خاطر اين خبرها از باشگاه خواستم كه استعلام كند ببيند من مي‌توانم در ديدار با مقاومت بازي كنم يا نه؟! مسئولان كميته انضباطي معتقدند كه حسين كاظمي به دليل خطاي بدون توپي كه روي نيكبخت مرتكب شده، به كميته احضار شده است، اما خود نيكبخت معتقد است كه كاظمي روي او هيچ خطايي انجام نداده و در اين مورد مي‌گويد: «برخورد حسين با من در جريان بازي انجام شد و هيچ خطايي از او سر نزده است.»

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

براي از بين رفتن تفرقه
    ليدرهاي استقلال پنج شنبه تشكيل جلسه مي دهند

خبرگزاري فارس: كانون هواداران باشگاه استقلال قصد دارد براي از بين بردن تفرقه بين ليدرهاي اين تيم پنج شنبه هفته جاري در جلسه اي اتحاد را بين آن ها ايجاد كند .

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان كانون هوداران باشگاه استقلال قصد دارند پنج شنبه هفته جاري ساعت 16در هتل انقلاب با تشكيل جلسه با ليدرهاي اين تيم مشكلات به وجود آمده بين آنها در هفته هاي اخير را برطرف كرده و با اتحاد از بروز مشكلات حاشيه اي از قيبل اتفاقاتي كه قبل از دربي در تمرين استقلال رخ داد، جلوگيري كنند .
    در حال حاضر كانون هواداران اين باشگاه زير نظر نقدي زاده و مجيد پورسيف اداره مي شود.
    قرار است گزارش اين جلسه در اختيار واعظ آشتياني قرار گيرد و مدير عامل استقلال در جلسه اي كه با ليدرها خواهد داشت هئيت مديره كانون هواداران باشگاه را تعيين مي كند .

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تبریک تبریک...
    اقا این هم تبانی بود!

حیف من که هنوز حسرت پرسپولیس را میخورم که از دستمون در رفت!

این جانواریو عجب بازیکن خوفی شده...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

زنده باد استقلال با غیرت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •