تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 849 از 1219 اولاول ... 349749799839845846847848849850851852853859899949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,481 به 8,490 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

یه سوال دیگه یعنی اگه فقط multimano بریزی حله؟ یا باید eboot یا patch هم بیاری؟ بعد با نرم افزار هایی غیر از multiman هم میشه اگه میشه نیاز به eboot یا pach داره؟

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

راستی فریمور wwe all stars چنده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام یعنی این بازی هایی که شما اجرا کردی فقط با جدیدترین multiman میاد؟ با gaia manager نمیاد؟ اگه فقط با multiman میاد بگین تا تعویض کنم
    اولا درباره تعویض کردنش که تعویض کن چون خیلی امکانات داره مولتی من نسبت به گایا.ولی فکر کنم روی همون گایا هم بیاد شما یه امتحان بکن بیا بگو

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------

یه سوال دیگه یعنی اگه فقط multimano بریزی حله؟ یا باید eboot یا patch هم بیاری؟ بعد با نرم افزار هایی غیر از multiman هم میشه اگه میشه نیاز به eboot یا pach داره؟

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

راستی فریمور wwe all stars چنده؟
    نه آقا حله چیهشما برای اجرای بازیهای جدید چند تا چیز باید بگیری شایدم یکیش
    یا پچ یا ابوت یا فایل پارام یا هر 3 با هم یا دوتا دوتا با هم فرق ندارهاینو خودت بری تو اون فروم نوشته چیا رو باید دانلود کنی.چه با مولتی من چه هر منیجر دیگه ای بدون پچ و ابوت و پارام نمیشه اصلا.حالا بستگی به نوع -- بازی داره که نیاز به کدوم یک از این 3 تا داشته باشه

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایراد نداره توی 3.60 موندن الان دارن نتیجه میگیرن و دونه دونه بازیا داره با یه پچ اجرا میشه توی 3.66 هم میمونن و بعد 2 3 ماه حله
    ولی نگفتی 6 ماه پیش اولین بازیی که روی فریمور 3.60 اومد اسمش چی بود؟
    داداش این پچ از طرف خود شرکت بازی که ارایه شده هیچ هکی هم در کارنیست
    Portal 2

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوب پس داداش بگو همون سگا رو یه خورده تغییر میدادن حل بود دیگه اینقدر تکنولوژی و گرافیک برا چی بردن بالا؟
    خوب اینکه شما بازی خوب رو فقط و فقط توی بازی سه بعدی اونهم با گرافیک بالا ، میبینید سلیقه ی شماست ولی حقیقت نیست .
    من میتونم براتون کلی بازی با گرافیک خیلی بالا نشون بدم که امتیاز های خلی ضعیف دریافت کردند . گرافیک از مشخصه های اصلی یک بازی خوب نیست - این رو قبلا هم گفتم .
    اسمش اصلا روشه ، شما دارید میگید بازی نمیگید رندر سه بعدی ! یا انیمیشن ریل تایم !
    Last edited by sonixax; 09-07-2011 at 14:05.

5. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

داداش این پچ از طرف خود شرکت بازی که ارایه شده هیچ هکی هم در کارنیست
    Portal 2
    مگه خود شرکت بازی میاد پچش رو هم بده؟خوب اگه اینجوریه بازم جای نگرانی نیست چون آنچارتد 3 هم بیاد خود شرکتش پچش رو میده دیگه

پس پرتال واسه 6 ماه پیشه؟فکر کردم مال همین یه ماه پیشه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اونموقه پچش شده 3.6+

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب اینکه شما بازی خوب رو فقط و فقط توی بازی سه بعدی اونهم با گرافیک بالا ، میبینید سلیقه ی شماست ولی حقیقت نیست .
    من میتونم براتون کلی بازی با گرافیک خیلی بالا نشون بدم که امتیاز های خلی ضعیف دریافت کردند . گرافیک از مشخصه های اصلی یک بازی خوب نیست - این رو قبلا هم گفتم .
    اسمش اصلا روشه ، شما دارید میگید بازی نمیگید رندر سه بعدی ! یا انیمیشن ریل تایم !
    نه عزیز گفتم فقط و فقط توی گرافیک و داستان میبینم و اینم سلیقمه کاری به بقیه ندارم.ولی کلا همیشه حرف اول رو گیمر میزنه.وقتی میرید تو گیم اسپات امتیازی که خود سایت داده رو نگاه نکنید امتیاز کاربرا مهمه.من که همین سوال رو چند پست قبل از جاوید خان پرسیدم چند تا ایراد بازی God Of War 3 و Uncharted 2 و Heavy Rain رو بگید که امتیاز کامل نگرفتن اون وقت بگید بازی GTAIV چی داشت که 10 گرفته؟یا نینجا سیگمائه 1 که به هر کی میگن میگه بازیه مزخرفیه چی داشته که نیم نمره بیشتر از خدا جنگ و هوی راین گرفته؟
    من بحثم سر سلیقم نبود اون که سلیقمه اما آقا جاوید گفت اوت لند توی گیم اسپات هم 9 گرفته میگم به امتیاز اونجا هم نمیشه زیاد حساب کرد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

PSN Online Passes Arriving to the PS3 this Fall
    بدون شرح

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

به هر حال داداش هر کی نظر خودش رو داره دلیل و مدرکی هم نداریم پس موسی به دین خود عیسی هم به دین خودهمینطور که حامد جان مثال زد حدود 5 6 تا بازی فریمور 3.60 به طور موفق روی 3.55 اجرا شدن که خوب شما میگی پچش رو خود شرکتاشون دادن که من مخالفم شرکت خودش نمیاد خودشو -- کنه
    چند وقت پیش هم یکی از دوستان از یه سایتی مدرک آورد که میخوان با فریمور های 3.60 روی درایوشون کار کنن و ... دیدید که همش شایعه بود بازم روی آوردن به پچ و تغییر ابوت.پس به این خبرا نمیشه اعتماد کرد و هر کیم نظر خودش رو داره.
    به نظر من تا دنیا دنیا هست سونی فریور دستگاه رو میبره بالاتر و هکرا همش رو دونه به دونه -- میکنن نظر شما اینه که توش موندن
    میگم هر کی نظری داره

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

یه بار دیگه هم گفتم برید توی این فروم خارجی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد توی قسمت Fixes بازیها پچ و ابوت تمام بازیهایی که میشه روی فریمور 3.55 اجرا کرد رو گذاشته راحت دانلود کنید و بازی کنید.از جمله L.A Noir . InFamous 2 . WWE All Star و ... فقط یه خورده بگردید پیدا میشه سریع کاری نداره که

سلام من الان رفتم داخل این فروم بازی Transformers رو زدم بعد دو قسمت دانلود fileserve داره یکی download ga,e+ fix و یکی download fix only واسه اجرا بازی روی فریمور 3.5 باید گزینه دوم یعنی download fix only رو بزنم درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •