128 یا 256
128 یا 256
من به دیتا نامه دادم ازتون شکایت کردم ببین چی برام فرستادن:
اولین پاسخشون
با سلام
طبق مصوبه سازمان تنظیم مبنی بر لزوم ارائه سرویس نامحدود با شرایط اشتراکی 1 به 8 مخابرات استان مازندران ملزم به ارائه همچنین سرویس شده است.
لذا به رغم خواست این شرکت مراتب سرویس های نامحدود با کنترل ترافیک 1 به 8 صورت پذیرفت.
بعنوان مثال پهنای باند 128 تقسیم به 8 شده و 16 کیلو بیت بر ثانیه بدست می آید. 16 کیلوبیت بر ثانیه نیز طبق قوانین شبکه باید تقسیم به 8 شده تا بر اساس کیلوبایت
بر ثانیه بدست آید که می شود 2 کیلو بایت
با این اوصاف شرکت مخابرات استان این سرویس را با سرعت 16 کیلو بایت در نطر گرفت که تقریبا 8 برابر قانون سازمان تنظیم است.
با تشکر
فکر میکردند که من نامحدود دارم
جواب بعدیشون:
با سلام
با عذر خواهی از پاسخ ارائه داده شده مراتب در حال بررسی است.
یارو ازم یوزرم رو نگرفته بوداینو برام نوشت
Last edited by hossein 1994; 13-08-2013 at 11:38.
نه 1 به 8 این طوری حساب نمی شه،سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه است،یعنی می شود 16 کیلوبایت بر ثانیه،16 تقسیم بر 8 می شود 2،یعنی سرعت دانلود شما با سرویس 128 کیلوبیت بر ثانیه اگه بین 2 تا 16 باشد جای اعتراض ندارید![]()
ببخشید 256 نا محدود دارم
اون گفت برای سرویس نامحدود
من محدود هستم زیر 2 هست000000
اینطوری بهشون گفتم
128 محدود آره باید بالای 16 باشه![]()
اقا جمع کنیم بریم بابا...16 چیه.......
اینا اگه قانون مند بودند جاهای دیگه رعایت کنند نه اینکه گیر افتادن برن دنبال قانون
دوستان یه پیشنهاد دارم براتون اگه هنوز امید به درست شدن مخابرات دارید ولی از صبر کردن و تحمل سرویس حال حاضر مخابرات خسته شدین برین یه خط تلفن اعتباری به قیمت 10 تومن بخرین و رو اون یه سرویس یه ماهه از یه شرکت دیگه بگیرین بعضی شرکت ها طرح های تشویقی خوبی دارن مثلا فن اوا نو بابل که نمایندگبش رو شرکت پارسیان سیستم طبرستان داره اینترنت 512 یک ساله با 10 گیگ حجم رو میده 30 تومن یا مثلا عصر تلکام سرویس های نا محدود زمانی داره که یک گیگ می خری تا تموم نشده می تونی ازش استفاده کنی یل های وب سرویس دینامیت با یک گیگ حجم 9 تومن یا سرویس 128 با یک گیگ حجم 6000 تومن خلاصه می تونین با قیمت کم تا یه مدتی دووم بیارین تا شاید فرجی بشهمن که خودم قصد این کار رو دارم اگه هم مخابرات تا یکی دو ماه دیگه درست نشد بیخیالش میشم می چسبم به سرویس جدیدم البته اینم بگم مخابرات تو مراکز خلوت دیرتر خط رو خالی می کنه دوستم یه ماه شارژ نکرد ولی خطش تخلیه نشد و بعد 33 روز دوباره شارژ کرد شاید بیشتر از اونم تخلیه نکنن مخابراتن دیگه پول نگهداری پورت که نمیدن بخوان تخلیه کنن
![]()
من هنوزم برام جای سواله چرا بعضی ها 1مگ محدود دارن سرعتشون 120 هست اما من که دومگ محدود دارم بازم 120 هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)