تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 848 از 1805 اولاول ... 3487487988388448458468478488498508518528588989481348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,471 به 8,480 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینو از کجا پیدا کردی؟ ولی اگه همچین سرعتی هم بدن شبونه که نداره مفت نمی ارزه
    منظوره من اینه که الان بالای 10 گیگ بخوام بخرم چرا 2 تومن حساب نمیشه و همون فوقش 3700 میشه .. مگه اینکه 100 گیگ بخرم تازه بشه 2700 !

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

هیچی عزیزم یعنی اینکه ازاین ببعد مخابرات که تنها جایی بود که ازاین ادا واصول ها برای نامحدود رنمی اورد وتواکثراستان ها نامحدود اسمی می داد ازاین ببعد مثل شرکت های دیگه این کاررو می کنه مثل اسیاتک برای یک مگ تا 800مگ درردزو رو با 130دان می کنه بعد می یاد رو 40این می شه حجمی که تضمین شده شما داشته باشی
    جالب اینجاست قیمت ها هم افزایش نجومی پیدا کردن
    512 رو مخابرات همیشه می داد 24 تومان الان شده 32 اونم با سرعت کمتر
    کلا این لیست یعنی اینکه خداحافظ نامحدود برای همیشه
    تمام شرکتها از وقتی این کار رو کردن یعنی فقط گند زدن به کلمه "نامحدود" .
    گل سرسبدشون هم فکر کنم چند سال پیش شاتل بود که با اوردن قانون fair policy گند زد به همه اینا .

اگه مخابرات واقعا بخواد این طرحهای مثلا نامحدود رو بزاره میشه گفت همون سرویس های قبلیه منتهی یه سری گیگ با قیمت زیاد کنارش به زور به ادم میدن به اضافه سرعت بالا تا اون گیگ ها سریع تموم بشه و وقتی تموم شد تازه میشه همون نامحدود های قبلی .
    حالا کاربر با دادن این همه پول اضافه چه سودی یا افزایش کیفیتی داشت ؟ هیچی
    در حالی که مخابرات با این کارش هم بیشتر پول گرفته هم کاربر رو میترسونه از این که بخواد یه سره دانلود کنه و حجم مجازش تموم بشه .

برای مخابرات متاسفم که اون همه اعتماد و حمایت کاربراش رو طی چند ماه یه دفعه از دست داد بابت کارهای یک سال اخیرش . واقعا تا پارسال کیفیت هیچ شرکتی مثل مخابرات نبود و البته الان هم کیفیت هیچ شرکتی مثل مخابرات نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

منظوره من اینه که الان بالای 10 گیگ بخوام بخرم چرا 2 تومن حساب نمیشه و همون فوقش 3700 میشه .. مگه اینکه 100 گیگ بخرم تازه بشه 2700 !

بصورت پلکانی حساب میکنند بعد شما هر چی بیشتر حجم بخری ارزونتر حساب میشه. یجور کلک زدن تو معامله هستش مثلا شما میری مغازه یک کیلو میوه بخری فروشنده میگه کیلویی1000تومن ولی اگه 10کیلو برداری ارزونتر حساب میکنم وکیلویی800بهت میدم خوب10 کیلوشو بر میداری و8000تومن میدی فروشنده نمیاد بگه ردیف بالایی میوه کیلو1000تومن ردیف وسط کیلو900 تومن وردیف پایین کیلو800تومن . ولی اینا میان میگن شما 20گیگ میخواین خوب5گیگ اولش رو گیگی4240تومن بعد5گیگ بعدیشو گیگی3150تومن بعد 10 گیگ بعدیشو گیگی2100تومن فکر کنم حساب میکنن

4. این کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

در ریزکارکردهای من ستون رایگان ها درست شد و همش ثبت شده مال شماها هم درست شده ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

در ریزکارکردهای من ستون رایگان ها درست شد و همش ثبت شده مال شماها هم درست شده ؟
    بله .
    دیگه کلا دانلود و آپلود با هم یکی شدند . هر چند زیاد جالب نیستـــ .

7. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت strans's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

دوستان من طرحم رو به اتمام هست. 128 سه ماهه معمولی دارم. سرعت دانلودم شب بعد ساعت یک به 10-15 کاهش پیدا میکنه. دو تا سوال دارم

به نظرتون طرح نقره ای سه ماه 12 گیگ طرح خوبی هست؟ سرعتش شبا همون 120 که بعضی از دوستان گفتن هست؟

دوم اینکه اگه نخوام با مخابرات تمدید کنم، کدوم شرکت و طرح رو پیشنهاد میکنین و چقدر زمان میبره راه اندازی مجدد خط توسط یه شرکت دیگه؟ چون من نمیتونم بدون اینترنت بمونم. کارم گیره.

ممنون

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من طرحم رو به اتمام هست. 128 سه ماهه معمولی دارم. سرعت دانلودم شب بعد ساعت یک به 10-15 کاهش پیدا میکنه. دو تا سوال دارم

به نظرتون طرح نقره ای سه ماه 12 گیگ طرح خوبی هست؟ سرعتش شبا همون 120 که بعضی از دوستان گفتن هست؟

دوم اینکه اگه نخوام با مخابرات تمدید کنم، کدوم شرکت و طرح رو پیشنهاد میکنین و چقدر زمان میبره راه اندازی مجدد خط توسط یه شرکت دیگه؟ چون من نمیتونم بدون اینترنت بمونم. کارم گیره.

ممنون
    از هرجا میگیرری از مخابرات نگیر کلا دیگه تمدیدشم نکن دزدن اینا دزد!!!!!!!!
    از شرکت دیگه هم من پارس آنلاین و شاتل رو میگم راه اندازی هم حدودا 2-3 روز!

10. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ممنون

درد ما هم همینه دیگه . الان شما سرعتت پایینه فوقش میری طرح دیگه میگیری که سرعتش بالاتر باشه . اما مشکل اینجاست که طرح جدید اگه بگیری دیگه شبانه نداری.

12. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

آقا مهرداد قبلا گفته بودی دانشگاه فردوسی بودی.
    میخواستم بپرسم آیا اینترنت اونجا هم توسط مخابرات تامین میشه ؟
    اگر آره با چه کیفیت و سرعت ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

آقا مهرداد قبلا گفته بودی دانشگاه فردوسی بودی.
    میخواستم بپرسم آیا اینترنت اونجا هم توسط مخابرات تامین میشه ؟
    اگر آره با چه کیفیت و سرعت ؟
    سلام خبر ندارم اینو باید بپرسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •