منظوره من اینه که الان بالای 10 گیگ بخوام بخرم چرا 2 تومن حساب نمیشه و همون فوقش 3700 میشه .. مگه اینکه 100 گیگ بخرم تازه بشه 2700 !
![]()
منظوره من اینه که الان بالای 10 گیگ بخوام بخرم چرا 2 تومن حساب نمیشه و همون فوقش 3700 میشه .. مگه اینکه 100 گیگ بخرم تازه بشه 2700 !
![]()
تمام شرکتها از وقتی این کار رو کردن یعنی فقط گند زدن به کلمه "نامحدود" .
گل سرسبدشون هم فکر کنم چند سال پیش شاتل بود که با اوردن قانون fair policy گند زد به همه اینا .
اگه مخابرات واقعا بخواد این طرحهای مثلا نامحدود رو بزاره میشه گفت همون سرویس های قبلیه منتهی یه سری گیگ با قیمت زیاد کنارش به زور به ادم میدن به اضافه سرعت بالا تا اون گیگ ها سریع تموم بشه و وقتی تموم شد تازه میشه همون نامحدود های قبلی .
حالا کاربر با دادن این همه پول اضافه چه سودی یا افزایش کیفیتی داشت ؟ هیچی
در حالی که مخابرات با این کارش هم بیشتر پول گرفته هم کاربر رو میترسونه از این که بخواد یه سره دانلود کنه و حجم مجازش تموم بشه .
برای مخابرات متاسفم که اون همه اعتماد و حمایت کاربراش رو طی چند ماه یه دفعه از دست داد بابت کارهای یک سال اخیرش . واقعا تا پارسال کیفیت هیچ شرکتی مثل مخابرات نبود و البته الان هم کیفیت هیچ شرکتی مثل مخابرات نیست![]()
بصورت پلکانی حساب میکنند بعد شما هر چی بیشتر حجم بخری ارزونتر حساب میشه. یجور کلک زدن تو معامله هستش مثلا شما میری مغازه یک کیلو میوه بخری فروشنده میگه کیلویی1000تومن ولی اگه 10کیلو برداری ارزونتر حساب میکنم وکیلویی800بهت میدم خوب10 کیلوشو بر میداری و8000تومن میدی فروشنده نمیاد بگه ردیف بالایی میوه کیلو1000تومن ردیف وسط کیلو900 تومن وردیف پایین کیلو800تومن . ولی اینا میان میگن شما 20گیگ میخواین خوب5گیگ اولش رو گیگی4240تومن بعد5گیگ بعدیشو گیگی3150تومن بعد 10 گیگ بعدیشو گیگی2100تومن فکر کنم حساب میکنن
در ریزکارکردهای من ستون رایگان ها درست شد و همش ثبت شده مال شماها هم درست شده ؟
بله .
دیگه کلا دانلود و آپلود با هم یکی شدند . هر چند زیاد جالب نیستـــ .
دوستان من طرحم رو به اتمام هست. 128 سه ماهه معمولی دارم. سرعت دانلودم شب بعد ساعت یک به 10-15 کاهش پیدا میکنه. دو تا سوال دارم
به نظرتون طرح نقره ای سه ماه 12 گیگ طرح خوبی هست؟ سرعتش شبا همون 120 که بعضی از دوستان گفتن هست؟
دوم اینکه اگه نخوام با مخابرات تمدید کنم، کدوم شرکت و طرح رو پیشنهاد میکنین و چقدر زمان میبره راه اندازی مجدد خط توسط یه شرکت دیگه؟ چون من نمیتونم بدون اینترنت بمونم. کارم گیره.
ممنون
از هرجا میگیرری از مخابرات نگیر کلا دیگه تمدیدشم نکن دزدن اینا دزد!!!!!!!!
از شرکت دیگه هم من پارس آنلاین و شاتل رو میگم راه اندازی هم حدودا 2-3 روز!
درد ما هم همینه دیگه . الان شما سرعتت پایینه فوقش میری طرح دیگه میگیری که سرعتش بالاتر باشه . اما مشکل اینجاست که طرح جدید اگه بگیری دیگه شبانه نداری.
آقا مهرداد قبلا گفته بودی دانشگاه فردوسی بودی.
میخواستم بپرسم آیا اینترنت اونجا هم توسط مخابرات تامین میشه ؟
اگر آره با چه کیفیت و سرعت ؟
سلام خبر ندارم اینو باید بپرسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)