میشه لطفا یکی سیو بعد از این مرحله رو برام بذاره..... منظورم بعد از Clean Getaway است.
باز هم از راهنماییتون ممنون...
من بعد از ماهها تلاش این بازی روی کامپیوترم مثل آدمیزاد اومده... واسه همین دیگه حال دوباره نصبش رو ندارم....![]()
میشه لطفا یکی سیو بعد از این مرحله رو برام بذاره..... منظورم بعد از Clean Getaway است.
باز هم از راهنماییتون ممنون...
من بعد از ماهها تلاش این بازی روی کامپیوترم مثل آدمیزاد اومده... واسه همین دیگه حال دوباره نصبش رو ندارم....![]()
یه سوال این بازی 100% نداره.اخه مراحل اصلی که کلا بین 62-65 درصد بازی هستند و مراحل فرعی هم تمامی ندارن ؟؟؟؟؟
اره منم هنوز كه به صد در صد نرسيدم!! فكر كنم حالا حالاها كار داره!!
اره دوست من...........61% مراحل هست بقیه اش هم خرده کاری ها....مثلا وانتد ها رو بری.....با موتور نک چرخ بزنی.....کبوتر ها رو بکشی......پرش ها رو بری....با مسابقات بروس و لیتل.........یه سوال این بازی 100% نداره.اخه مراحل اصلی که کلا بین 62-65 درصد بازی هستند و مراحل فرعی هم تمامی ندارن ؟؟؟؟؟
====
خودمم یه سوال...........بچه ها از بین انتقام و پول.....کدومش باحال تره.....یعنی سخت تره و حال میده.........میدونم اون یکی رو بری رومن میمیره اون یکی کیت....من جفتش رو رفتم..اما داشت مرحله تموم میشد اومدم بیرون که سیو نشه.....یکیش کشتیه بود که میرفتی از دیمیتری انتقام بگیری یکی هم با اون یارو اسمش یادم رفت....ف داشت....میری دونبال پول.......کدومش باحال تره.....من شنیدم کیت میمیره نیکو دپرس میشه.....من حال و حوصله این سوسول بازی ها رو ندارم..........چقدر حرف زدم...
روی دو سیو مختلف سیو کن هر دو رو انجام بده
نه فقط میخواستم ببینم کدوم حالش بیشتره یعنی بیشتری ها کدوم رو رفتن و حال کردن.....وگرنه من که جفتش رو تا نصفه رفتم....روی دو سیو مختلف سیو کن هر دو رو انجام بده
دوست عزیز اینجا مطمئن باش کسی برات سیو نمیزاره....اگه با این ماموریت مشکل داری سیوهات رو برام اپلود کن من برات ردش میکنم....![]()
عجب حرف تاريخي و جالبي زدي![]()
اما من واسه يه نفر گذاشتماا اين و هم بگم
خلاصه اينكه به قول دوستمون آپ كن تا بريم واست!!!![]()
عجب برو بکس با مرام و انسان دوستی !
پس من 30 بار سیومو اپلود کردم چرا کسی نرفت ؟ هنوز هم 1 ساله اونجاشو نتونستم رد کنم !
سلام دوستان
توي مرحله IN MORNING ( توي لودينگ مينويسه ) توي درصد 61.80 اقاي
Little Jacob بهت زنگ ميزنه و روي نقشه يه علامت ابي ميزنه و زير صفحه مينويسه :
Jacob Is Wating For You In Car ...
ولي وقتي ميرم اونجا نه ماشيني هست که کسي توش باشه نه چيزي . هيچ اطفاقي هم نميافته . بايد چيکار کرد ؟
این سیو همون مرحله :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سيوات رو ميگه نميشناسه كه!!!
زيپ نكن!! همون آخرين فايلي كه مال همين مرحله هست رو آپلود كن!!! فكر كنم فشرده كه ميشن قاطي ميكنن!!
آخه از 9 مگ اومده به كيلو بايت!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)