تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 848 از 4105 اولاول ... 34874879883884484584684784884985085185285889894813481848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,471 به 8,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    من در پادگان دو کوهه ارتش سربازم و به تازگی متاهل شدم لطفا سریعترین راه انتقالی گرفتن به شهر خودم رو بهم راهنمایی کنید.چون واقعا دیگه تحمل اینجا برام ممکن نیست.اگر مدارکم رو ببرم ستاد نیرو کارم زود تر راه میفته؟
    آیا برای متاهلین هم کمسیون تشکیل میدهند؟این پروسه چقدر طول میکشه؟
    لطفا لطفا من رو راهنمایی کنید.
    با نهایت تشکر

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها شما هم شنیدین آموزشی 75 روز شده؟

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم کسی که پدرو مادرش چندین سال پبش از هم جدا شدن و پدرش هم فوت شده معاف میشه؟الان در حال خدمته و با مادرش هم زندگی نمیکنه.
    درامدی هم نداره

هیچ راهی برای معافیت نیست؟
    در ضمن فقط یه برادر داره که سربازی رفته و متاهل هم هست

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم کسی که پدرو مادرش چندین سال پبش از هم جدا شدن و پدرش هم فوت شده معاف میشه؟الان در حال خدمته و با مادرش هم زندگی نمیکنه.
    درامدی هم نداره

هیچ راهی برای معافیت نیست؟
    در ضمن فقط یه برادر داره که سربازی رفته و متاهل هم هست
    اگر برادر دوم از مادر ناتنی باشه معاف میشه.
    حتما هم باید 30 ماه از فوت پدر گذشته باشه تا بهتون کارت معافیت دایم بدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام
    ضمن تشکر از جناب S126 که بدون هیچ چشمداشتی همه رو راهنمایی میکنن
    و همینطور سایر دوستان

من مدارکم رو تکمیل کردم و دیروز رفتم برای معاینه اولیه پزشک تا این رو هم تکمیل کنم و درخواست اعزام بدم تا این که همه چی عوض شد میدونین چی شد؟
    دکتر گفت به احتمال زیاد تیروئید پر کاری داری و این لاغری(قد 187 وزن 59) به احتمال زیاد از غدد مترشحه داخلی شما هست تکمیل دفترچه رو متوقف کرد و یک آزمایش تیروئید و چند تا چیز دیگه برام نوشت و گفت صبح شنبه ناشتا برو آزمایش بده

حالا شنبه اگه جواب آزمایش منفی بود که هیچی میرم پست میکنم برای اعزام
    ولی اگه مثبت بود (که به احتمال 90 درصد هم هست) و مشکل تیروئید داشتم دو راهی بزرگی برای من پیش میاد و چند تا سوال که عاجزانه باز هم تقاضای راهنمایی از شما عزیزان دارم

1-من دیپلمه هستم و غیبت هم خوردم باتوجه به این که اعلام کردن تا 3 خرداد دفترچه رو پست کنیم و خودمونو معرفی کنیم غیبتها بخشیده میشه آیا اقدام برای معافیت پزشکی هم جزء مقوله معرفی خودمون به نظام وظیفه حساب میشه یا خیر
    این سوال رو به خاطر این پرسیدم که اگه بعد از 3 یا 4 ماه پزشکی به نتیجه نرسید و حکم اعزام به خدمت یا معاف از رزم دادند آیا غیبت من بخشیده میشود؟ (با توجه به این که قبل از 3 خرداد برای پزشکی اقدام کردم)
    بزارید سوالمو ساده تر و مفهومی تر هم بگم:
    غایبینی که قبل از 3 خرداد اقدام میکنن دو دسته هستند:
    الف)کسی که قبل از 3 خرداد برای اعزام درخواست میده و برگ آماده خدمتش بعد از حد اکثر 20 روز به دستش میرسه و باید اعزام به خدمت بشه
    ب)کسی که قبل از 3 خرداد برای معافیت پزشکی درخواست میده و بعد از تقریبا 3 ماه معافیت پزشکی به نتیجه نمیرسه و برگ آماده به خدمتش به دستش میرسه و باید اعزام به خدمت بشه(حالا چه با معاف از رزم چه بدون معاف از رزم)
    خلاصه بند الف اگه غیبتهاش بخشیده بشه بند ب هم غیبتهاشون بخشیده میشه یا نه

2- اگه جواب سوال اول منفی هست و اگه اقدام پزشکی من (در صورت نتیجه ندادن) باعث بشه فرصت بخشش غیبت رو از دست بدم
    پس من باید چی کار کنم؟ آیا میشه اول درخواست اعزام بدم و بعد از این که برگ آماده به خدمت به دستم رسید دوباره درخواست پزشکی بدم؟ یا این که در حین خدمت و آموزشی هم میشه این درخواست رو داد؟

3-آیا میشه طرف فقط برای معاف از رزم اقدام کنه؟ و مثلا وقتی معاف دائم شد خودش درخواست کنه که این معاف دائم رو معاف از رزم کنن

4 -کارت پایان خدمت معاف از رزم ها آیا مثل کارت پایان خدمت معمولی معتبر هست؟ و آیا فرقی با هم دارند یا خیر؟

اگه طولانی شد من رو به بزرگواری خودتون ببخشید
    امید وارم سوالات من سوال خیلیهای دیگه هم باشه و با راهنمایی شما عزیزان به بقیه هم کمک بشه

با تشکر
    ممنون از شما
    1-شما چون قبل از 3 خرداد مدارک رو ارسال کردید شامل بخشش غیبت خواهید شد. حتی اگه توی پروسه معافی باشید. مهم اینه که قبل از 3 خرداد خودتون رو معرفی کردید.
    2-برای بررسی معافیت پزشکی ، همیشه می تونید اقدام کنید. قبل از خدمت . در حال اعزام . بعد از اعزام و در زمان خدمت
    3-خیر نمیشه برای معاف از رزم به صورت اختصاصی درخواست داد. شما در اصل درخواست معافیت میدید ، اونها تشخیص میدن شما معافی یا معاف از رزم.
    4-کارت پایان خدمت معاف از رزم ها با بقیه تا اونجایی که می دونم هیچ فرقی نداره.

6. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض تشکر

ممنون از شما
    1-شما چون قبل از 3 خرداد مدارک رو ارسال کردید شامل بخشش غیبت خواهید شد. حتی اگه توی پروسه معافی باشید. مهم اینه که قبل از 3 خرداد خودتون رو معرفی کردید.
    2-برای بررسی معافیت پزشکی ، همیشه می تونید اقدام کنید. قبل از خدمت . در حال اعزام . بعد از اعزام و در زمان خدمت
    3-خیر نمیشه برای معاف از رزم به صورت اختصاصی درخواست داد. شما در اصل درخواست معافیت میدید ، اونها تشخیص میدن شما معافی یا معاف از رزم.
    4-کارت پایان خدمت معاف از رزم ها با بقیه تا اونجایی که می دونم هیچ فرقی نداره.
    آقا یک دنیا ممنون بابت راهنمایی کامل مفید و مختصرتون
    من که هر چی گشتم دکمه تشکر رو پیدا نکردم وگرنه یک صد تایی روش کلیک میکردم
    پس با خیال راحت برم و شانسم رو برای معافیت پزشکی امتحان کنم
    و اگه نتیجه داد امیدوارم فقط به معاف از رزم ختم بشه چون معاف دائم پزشکی هم معتبر نیست هم موقعیت اجتمائی خوبی به همراه نداره و هم این که اگه خدایی نکرده جنگ بشه اعتبار نداره و دوباره احضارمون میکنن
    به نظر من معاف از رزم یعنی با یک تیر دو نشون زدن

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

آقا یک دنیا ممنون بابت راهنمایی کامل مفید و مختصرتون
    من که هر چی گشتم دکمه تشکر رو پیدا نکردم وگرنه یک صد تایی روش کلیک میکردم
    پس با خیال راحت برم و شانسم رو برای معافیت پزشکی امتحان کنم
    و اگه نتیجه داد امیدوارم فقط به معاف از رزم ختم بشه چون معاف دائم پزشکی هم معتبر نیست هم موقعیت اجتمائی خوبی به همراه نداره و هم این که اگه خدایی نکرده جنگ بشه اعتبار نداره و دوباره احضارمون میکنن
    به نظر من معاف از رزم یعنی با یک تیر دو نشون زدن
    دوست من معاف از رزم هم چیز مالی نیست. اونجا جور دیگه ازت کار میکشن. الان توی یگان ما معاف از رزما شدن مسئول تفکیک زباله! انقدر کارشون کثیفه که نگو

9. 3 کاربر از shazdeh23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان

خدمت گلتون خبر بدم كه دوستاني كه اعزام مجدد شدن و دوره كد نمي خورن برمي گردونن شهر خودشون ادامه خدمت موندشونو اونجا بگذرونند.
    همين قضيه واسه من اتفاق افتاد و 17 هم تو صفر يك امريه كه به ما دادن همه بچه هاي ليسانس و فوق رو انداختن شهر خودشون به غير اونايي كه كم خدمت كرده بودن و دوباره رفتن دوره كد بخورن بيچاره ها!
    گفتم اطلاع رساني بشه به دوستاني كه عين ما رشته كامپيوتر يا حسابداري يا ساختمانند و دوره باره اعزام مي شن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

بچه ها شما هم شنیدین آموزشی 75 روز شده؟
    والا من که شنیدم شده 90 روز
    ولی به نسبت افزایش طول زمان خدمت (21 ماه) به احتمال خیلی زیاد طول دوره آموزش هم افزوده میشه !

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

اگر برادر دوم از مادر ناتنی باشه معاف میشه.
    حتما هم باید 30 ماه از فوت پدر گذشته باشه تا بهتون کارت معافیت دایم بدن.

سلام.ممنون
    نه مادر ناتنی نداره. برادرش هم تنی هست.
    از فوت پدرش هم 12 ماه گذشته.الن در حال خدمته اگه 30 ماه بگذره که خدمتش تموم میشه دیگه نیاز به معافی نیست
    راهی نیست دیگه؟
    Last edited by omidbooter; 11-05-2012 at 12:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •