با سلام
ضمن تشکر از جناب S126 که بدون هیچ چشمداشتی همه رو راهنمایی میکنن
و همینطور سایر دوستان
من مدارکم رو تکمیل کردم و دیروز رفتم برای معاینه اولیه پزشک تا این رو هم تکمیل کنم و درخواست اعزام بدم تا این که همه چی عوض شد میدونین چی شد؟
دکتر گفت به احتمال زیاد تیروئید پر کاری داری و این لاغری(قد 187 وزن 59) به احتمال زیاد از غدد مترشحه داخلی شما هست تکمیل دفترچه رو متوقف کرد و یک آزمایش تیروئید و چند تا چیز دیگه برام نوشت و گفت صبح شنبه ناشتا برو آزمایش بده
حالا شنبه اگه جواب آزمایش منفی بود که هیچی میرم پست میکنم برای اعزام
ولی اگه مثبت بود (که به احتمال 90 درصد هم هست) و مشکل تیروئید داشتم دو راهی بزرگی برای من پیش میاد و چند تا سوال که عاجزانه باز هم تقاضای راهنمایی از شما عزیزان دارم
1-من دیپلمه هستم و غیبت هم خوردم باتوجه به این که اعلام کردن تا 3 خرداد دفترچه رو پست کنیم و خودمونو معرفی کنیم غیبتها بخشیده میشه آیا اقدام برای معافیت پزشکی هم جزء مقوله معرفی خودمون به نظام وظیفه حساب میشه یا خیر
این سوال رو به خاطر این پرسیدم که اگه بعد از 3 یا 4 ماه پزشکی به نتیجه نرسید و حکم اعزام به خدمت یا معاف از رزم دادند آیا غیبت من بخشیده میشود؟ (با توجه به این که قبل از 3 خرداد برای پزشکی اقدام کردم)
بزارید سوالمو ساده تر و مفهومی تر هم بگم:
غایبینی که قبل از 3 خرداد اقدام میکنن دو دسته هستند:
الف)کسی که قبل از 3 خرداد برای اعزام درخواست میده و برگ آماده خدمتش بعد از حد اکثر 20 روز به دستش میرسه و باید اعزام به خدمت بشه
ب)کسی که قبل از 3 خرداد برای معافیت پزشکی درخواست میده و بعد از تقریبا 3 ماه معافیت پزشکی به نتیجه نمیرسه و برگ آماده به خدمتش به دستش میرسه و باید اعزام به خدمت بشه(حالا چه با معاف از رزم چه بدون معاف از رزم)
خلاصه بند الف اگه غیبتهاش بخشیده بشه بند ب هم غیبتهاشون بخشیده میشه یا نه
2- اگه جواب سوال اول منفی هست و اگه اقدام پزشکی من (در صورت نتیجه ندادن) باعث بشه فرصت بخشش غیبت رو از دست بدم
پس من باید چی کار کنم؟ آیا میشه اول درخواست اعزام بدم و بعد از این که برگ آماده به خدمت به دستم رسید دوباره درخواست پزشکی بدم؟ یا این که در حین خدمت و آموزشی هم میشه این درخواست رو داد؟
3-آیا میشه طرف فقط برای معاف از رزم اقدام کنه؟ و مثلا وقتی معاف دائم شد خودش درخواست کنه که این معاف دائم رو معاف از رزم کنن
4 -کارت پایان خدمت معاف از رزم ها آیا مثل کارت پایان خدمت معمولی معتبر هست؟ و آیا فرقی با هم دارند یا خیر؟
اگه طولانی شد من رو به بزرگواری خودتون ببخشید
امید وارم سوالات من سوال خیلیهای دیگه هم باشه و با راهنمایی شما عزیزان به بقیه هم کمک بشه
با تشکر