چرا اما نام کاربریتان را با کد شهر محل اقامتتان بدون صفر بزنید مثلاً اگر تهران هستید 21 را اول نام کاربریتان تایپ کنید
چرا اما نام کاربریتان را با کد شهر محل اقامتتان بدون صفر بزنید مثلاً اگر تهران هستید 21 را اول نام کاربریتان تایپ کنید
Last edited by ehsan_iace; 05-05-2013 at 22:51.
داداش همین جوری که گفین هم میزنم ولی باز مینویسه چنین شماره ای موجود نیست
هم با کد زدم هم بدون کد
1لحظه فکر کردم شاید مال صبا نباشم ولی با سایت speedtest که سرعت رو هم تست کردم نوشته بود ندا گستر صبا
داداش میشه منو راهمایی کنین
راستی یه سوال دیگه این ساعات رایگان صبانت از ساعت چنده تا چنده؟
Last edited by saeid000; 05-05-2013 at 22:56.
ممکنه به من بگید vpi و vci مودم برای شهر تهران چقدره؟؟ خود مودم 0 و 35 رو انتخواب کرده با تشکر
دوستان ساعت شبانه از همون 1 تا 6 هست درسته؟!
البته مطمئن هستم این ساعت هست چون من خیلی وقته از این ساعت دانلودهای پر حجمم رو شروع میکنم و اگر این ساعت نبود قطعا حجمم تموم میشد
ولی یه سوال؟
من از ساعت 1 تا 2 بیشترین سرعت ممکن رو دارم یعنی سرعت دانلودم تا 230 هم بیشتر میشه و دانلود عالی هست
اما از ساعت 2 به بعد سرعت دانلود میاد روی 100 و زیر 100 از اون ورم از ساعت 5 باز سرعت میره بالا
حالا برای شما هم همین طور هست یا نه
در ضمن من از سرویس 1 مگ استفاده میکنم
در مورد سئوال اول بهتر است زنگ بزنی پشتیبانی سئوال کنی
سایت صبا برای چک کردن ترافیک این است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولاً 2 تا 7 صبح است باز هم با پشتیبانی چک کن
برای من که شبانه از ساعت 2 تا 7 صبح است
سرعت دانلود صبانت بستگی به شلوغی یا خلوتی منطقه ایی که اینترنت گرفتهاید دارد و همچنین سرعت سایتی که دارید از آن دانلود میکنید
آره درست تنظیم کردید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز فقط شما کدوم شهر هستید
من کرج هستم
ولی این چیزی که گفتم همیشه همین جوری هست به هر حال شلوغی و خلوتی باید متغییر باشه نه ثابت
امروز برای من کلا ترکیده بود ....
اکثر استانها 2 تا 7 صبح رایگانه ولی بعضی از شهرها فرق داره اگه تهرانی همون 2 تا 7 هست ولی میگم چند تا شهر که ساعتاش فرق دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)