اقا من الان چیلتر شکن میخوام نه این فری گت
یه چیزی مثله پروک سی از چی استفاده کنم ؟
اقا من الان چیلتر شکن میخوام نه این فری گت
یه چیزی مثله پروک سی از چی استفاده کنم ؟
سرویس های محدود مخابرات دانلود شبانه رایگان دارن؟ اگه آره سرعتشون در ساعات رایگان چقدره و از چه ساعتی رایگان میشه؟
خدایا کف کردم واسه یه دست فیفا 14 انلاین
تا کی باید منتظر یه اینترنت نه چندنا قوی ولی کیفیت دار باشیم مگه ما چیمون از شهرهای دیگه کمههههههههههههههههه
سرویس های محدود مخابرات دانلود شبانه رایگان دارن؟ اگه آره سرعتشون در ساعات رایگان چقدره و از چه ساعتی رایگان میشه؟
سلام دوستان من یه مشکل عجیب دارم خواستم بدونم مال شما هم اینطوریه
من سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات گرفتم وقتی می خوام از سایت های وطنی مثل همین پی سی ورد دان کنم سرعت خوبه و 260 کیلو بایت می گیره ولی از سایت ها و یا آپلود سنترهای معتبر که حتی اکانتش رو هم دارم سرعت فوق العاده پایینه و تا حدوده 30 یا 40 پایین میاد جالب اینجاست تقریبا بین ساعات 3 بامدادتا 10 صبح سرعتش خوب می شه ولی بقیه ساعات کلا افتضاح می شه و فقط سایت های وطنی سرعتشون خوب می مونه
به نظر من بهتره از لیچرهای وطنی برای دان استفاده کنید متاسفانه ایران کلا پینگ بالائی واسه سرورهای خارجی داره و هفت خوان رد باید بشه تا یه پاکت بره و بیاد...یعنی عوض اینکه مستقیم از مثلا رپیدشیر دان کنید اونو توی آپلودباز لیچ کنید و بعد دان کنید.
پ.ن: سرویس ۲ مگ نامحدود مخابرات رو چند گرفتید؟
دوستان نظرتون درباره هاي وب چيه؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
متاسفانه آپلود باز هم سرعتش خیلی پایین اومده در حالی که من پارسال 512 نامحدود داشتم یا بهترین سرعت دانلود می کردم همینطور تورنت که سرعتش واقعا افتضاح شده الان از سایت پی سی ورد .میهن دانلود و ... مثل اینها فقط دانلود سرعت حداکثره.کسی از دوستان راه حلی برای این موضوع نداره؟
سرویس 2 مگ نامحدود 78 تومن
جواب قسمت اول آره شبانه رایگان دارن
دوستان حجمی دار لطفا جواب بدید جواب سوال منم هست ساعت رایگان حجمی 1 تا 6 یا 1 تا 7؟
هر چی زنگ میزنم 2020 کسی جواب نمیدهتا 1 ساعت دیگه هم شارژم تموم میشه
-----------------------------------------------
بعد از چند بار زنگ زدن جواب دادن ساعت رایگان 1 تا 7 صبحه
در مورد سرعت سرویس ها هم جواب بیخودی داد ، اما به نظرم همون سرعت اسمیه نه بالاتر 1 مگ 130 تا 2 مگ 256 تا در بهترین حالت
Last edited by behnam-k; 04-10-2013 at 13:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)