تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 848 از 1298 اولاول ... 348748798838844845846847848849850851852858898948 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,471 به 8,480 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز nini bad یادمه من شما پارسال با هم همزمان کمپین گرفتیم هنوزم همون طرحو داری یا عوضش کردی؟؟؟؟ موندم برم تمدید کنم یا یکی دیگه بردارم

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوست عزیز nini bad یادمه من شما پارسال با هم همزمان کمپین گرفتیم هنوزم همون طرحو داری یا عوضش کردی؟؟؟؟ موندم برم تمدید کنم یا یکی دیگه بردارم
    بله دوست عزیز با هم کمپین را گرفتیم نه هنوز هست یک ماه دیگر تمام میشه ... مهم اینه که این طرح را تمدید میکنند یا نه ... من که خودم با یک شرکت شرکت برای اینترنت وایرلس قرارداد بستم.

3. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بله دوست عزیز با هم کمپین را گرفتیم نه هنوز هست یک ماه دیگر تمام میشه ... مهم اینه که این طرح را تمدید میکنند یا نه ... من که خودم با یک شرکت شرکت برای اینترنت وایرلس قرارداد بستم.
    چند نفرو قبلآ دیدم که رفتن تمدید کردن ولی کمپینای الان ارزونتره فقط معلوم نیست شبانه رایگان یا مودم رایگان داره یا نه. اقا من که تبریک میگم از شر این مخابرات خلاص شدی

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

چند نفرو قبلآ دیدم که رفتن تمدید کردن ولی کمپینای الان ارزونتره فقط معلوم نیست شبانه رایگان یا مودم رایگان داره یا نه. اقا من که تبریک میگم از شر این مخابرات خلاص شدی
    به نظرم اگه برات مشکلی نیست و نیازی به شبانه رایگان نداری شما هم برو سراغ وایرلس قیمت تعرفه هاش هم مناسب هست... در غیر این صورت طرح کمپین جدید را ثبت نام کن شبانه رایگان هم داره... فقط طرح یک ساله با مودم رایگان نگیر شاید اتقاقاتی افتاد خواستی برگردی مجبور نباشید جریمه هم پرداخت کنید.

6. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

دوستان کسی از سپاهانشهر هست؟
    وضعیت چطوره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مشکل باز نشدن بیشتر سایتها با اینترنت مخابرات نمیخواد حل بشه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

به نظرم اگه برات مشکلی نیست و نیازی به شبانه رایگان نداری شما هم برو سراغ وایرلس قیمت تعرفه هاش هم مناسب هست... در غیر این صورت طرح کمپین جدید را ثبت نام کن شبانه رایگان هم داره... فقط طرح یک ساله با مودم رایگان نگیر شاید اتقاقاتی افتاد خواستی برگردی مجبور نباشید جریمه هم پرداخت کنید.
    مطمئنی کمپین های جدید شبانه رایگان داره؟؟اخه هیچ توضیحی در موردش تو سایت مخابرات موجود نیست فقط تو قسمت رزرو پنل که رفتم از کمپینا فقط 1 مگش رو میتونم ثبت کنم که اونم دو مدل داره که هر دوش هم 12 ماهه هست

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

مطمئنی کمپین های جدید شبانه رایگان داره؟؟اخه هیچ توضیحی در موردش تو سایت مخابرات موجود نیست فقط تو قسمت رزرو پنل که رفتم از کمپینا فقط 1 مگش رو میتونم ثبت کنم که اونم دو مدل داره که هر دوش هم 12 ماهه هست
    بله فقط تا طرح 2 مگ شبانه رایگان وجود دارد ... توضیحات در سمت چب سایت هست روی عکس باید کلیک کنید.... طرح های بالای 2 مگ همش یک ساله هست به اجبار طرح های یکساله را میخواهند به مردم بندازند ...

11. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

مشکل باز نشدن بیشتر سایتها با اینترنت مخابرات نمیخواد حل بشه
    به احتمال فراوان سال 94 حل خواهد شد...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بله فقط تا طرح 2 مگ شبانه رایگان وجود دارد ... توضیحات در سمت چب سایت هست روی عکس باید کلیک کنید.... طرح های بالای 2 مگ همش یک ساله هست به اجبار طرح های یکساله را میخواهند به مردم بندازند ...
    طبق این تعرفه ها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طرح 1 مگ 5 گیگ شبانه و مودم رایگان داره. من چون خطم دی ال سی هستش فقط کمپین 1 مگ رو میتونم رزرو کنم و باقی ها رو ارور میده. وقتی روی 1 مگ کلیک میکنم 2 تا تعرفه داره. 1مگ 3 گیگ و 1 مگ 5 گیگ با 2 گیگ ماهیانه مجانی. خوب چون منم شبانه میخام فقط برام 1 مگ 5 گیگ باقی میمونه که اونم مدتش 12 ماهه. فقط الان چند تا سوال برام باقی میمونه. هزینش روی قبض میاد؟؟؟ ماهی 5 گیگ بهمون میده یا 5 گیگ میده باسه یه سال؟؟؟ و اخرش اینکه تو لیست تعرفه ها نوشته در صورت درخواست مشترک بجا مودم 2 گیگ حجم اضافه ماهانه میدیم. ولی اسم تعرفه رو موقع رزرو نوشته 1 مگ 5 گیگ با 2 گیگ ماهیانه مجانی این یعنی که مخابرات بی خیال مودم شده و فقط بجاش حجم مجانی میده؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •