سرعت 512 من مثل 256 است. مثل همیشه قطعی هم زیاد و پینگ بالا. فقط یک تغییری در شبکه مبین نت ایجاد شده که برای دانلود مشکل (دیر)کانکت شدن به سرور حل شده(فعلاً).
این هم سرویس بد 512
حتی تصویر این تست الان برای من لود نمیشه.
سرعت 512 من مثل 256 است. مثل همیشه قطعی هم زیاد و پینگ بالا. فقط یک تغییری در شبکه مبین نت ایجاد شده که برای دانلود مشکل (دیر)کانکت شدن به سرور حل شده(فعلاً).
این هم سرویس بد 512
حتی تصویر این تست الان برای من لود نمیشه.
سلام
من یه مشکلی دارم الان دوشبه ساعتای 11 -11:30 که میام مودمو روشن میکنم وصل میشه ولی ایترنت بهم نمیده و رنج ای پیش با ای پی صبح فرق میکنه هر کاریم میکنم وصل نمیشه تا صبح می خواستم بدونم کسی این مشکلو داره یا فقط من دارم؟
یه موضوعی که هست آنتن تقویتی هست که به مودم های جیبی seowon مبین نت میخوره و آنتن دهیش چشم گیر بهتر میشه.
ولی در مورد باتری درسته :
Mobile Router : (مودم جیبی) - Battery 3.7V 2700mAh (Working time : 5~6H, Standby time : 10H) s
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
URoad8000 (مودم همراه) - About 9 hours (continuous use), approximately 18 hours (when waiting continuous) s
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر باتری مودم همراه بهتر عمل کرده ولی باز هم اینها در حالت ایده آل هستند و به فاصله از آنتن تعداد دستگاه های متصل به Wifi و میزان استفاده و پهنای باند انتقالی بستگی داره، یعنی عملا همون 3 4 ساعت در حال کارکرد می تونه عمل کنه.
در مورد آنتن دهی چیزی توی سایت شین سی (مودم همراه) پیدا نکردم ولی برای مودم جیبی مقدار زیر هست :
Receiving sensitivity -95dBm @ QPSK ¨ö CTC
از لحاظ هزینه مبین نت بهتره :
دو ساله MJ1102 جیبی WiFi 512Kbps 30GB 3.000.000 60.000
یک ساله MJ1101 جیبی WiFi 128Kbps 15GB 2.000.000 60.000
در هر دو مورد به احتمال زیاد خیلی از جاها آنتن نخواهید داشت، و خیلی از جاها هم سرعت واقعیتون کمتر از طرحتون میشه اینارم باید قبول کنید.
اگه بیشتر تهران هستید و اصولا دانلود شبانه با مودم جیبی رو کار احمقانه ای می دونید بهتر هست ایرانسل بگیرید.
با توجه به این نقشه :
بله
دوستان از ساعت 2 شب به بعد که دانلود رایگانه... لازم هست که مودم رو رستارت کنم یا خودش اتومات ساعت ۲ میره روی دانلود رایگان؟
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
احتیاجی به ریست نیست.
من ریست نکردم اما وقتی بررسی کردم دیدم از حجم کم شده زنگ زدم گفت باید خاموش و روشن میکردید
برای من که اینطور نیست میتونید اسکریپت بزارید اتومات ریست شه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
میدونید من یه امتحان که مردم... وقتی مودم رو ریست نمی کنم سرعت همچنان مثل در طول روز هستش... ولی وقتی ریست میکنم امگاری میره روی یوزر شبانه و سرعتش واقعا افت میکنه... احساس کردم تا ریست نکنی این اتفاق نمی افته...!
واسه همین سوال کردم...!
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
سلام دوستان وقتی قطع میشه چه اتفاقی میافته ؟ کلا چراغای انتن میرن ؟ یا اونا هستن ولی اینرنت نمیره؟ لطفا جواب بدید.
آقا این لامصب پس کی میخواد وصل بشه؟!!! مسخره اش رو درآوردن دیگه . گند بزنن به این شرگت شخمی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)