ادغام کنکور 92؟
میشه بیشتر توضیح بدین![]()
ادغام کنکور 92؟
میشه بیشتر توضیح بدین![]()
سال گذشته ازمون دانشگاه ازاد و سراسری یکی بود ...
ولی امسال به گفته مسولان دانشگاه ازاد ازمون جداگانه گرفته میشود...
پس شما باید درصدهای پذیرفت هشدگان کنکور 91 را ببنید که ازمون مختص دانشگاه ازاد بود ه....
دوستان اگر کسی دانشجوی کارشناسی دانشگاه ازاد باشه می تونه مدرک دیپلمش رو بگیره؟
مدرک دیپلم الان کجاست؟
باید از دانشگاه بگیرم یا اموزش و پرورش منطقه؟
برای گرفتنش چی لازم هست؟ کارت ملی ؟
یه چیز دیگه هم بگم
من وروردی 83 دانشگاه یادگار امام شهرری هستم برق مخابرات و حدودا پنج ترمی خوندم 30 - 40 واحد پاس کردم و دیگه ادامه ندادم. و الان حدودا 5 - 6 سالی میشه بدون انصراف دادن اصلا نرفتم دانشگاه ببینم چه خبره
الان من در چه وضعیتی هستم؟ اخراجی محسوب میشم یا وضعم معلقه؟
می خوام جدیدا برم دانشگاه انصراف بدم. کدوم قسمت باید برم؟ طول می کشه؟ بابت انصراف هزینه ای نمی گیرن؟ به خاطر چند سال غیبتم جریمه نمی کنن؟
شانسی برای ادامه تحصیل هم هست؟ ممکنه قبول کنن؟البته من انگیزه ای برای ادامه دادن ندارم.
چقدر این تاپیک سوت و کوره؟
من تازه ثبت نام کردم و وقتی وارد صفحه ام میشم میزنه ثبت و اصلاح موارد نقص پرونده.همه ی قسمت ها رو پر میکنم ولی یه گزینه داره بنام شمار گذرنامه.این دیگه چیه؟از کجا باید بیارمش؟
مهم نیست یه شماره الکی بزن
جدی؟بعدا به فنا نرم سر این قضیه؟
دوستان قانون های معرفی به استاد رو کسی میدونه کامل بگه
Sent from my C5502 using Tapatalk 2
نمیرید
در صورتیکه دانشجویی کلیه دروس عملی و نظری خویش را گذرانده باشد و برای فراغت از تحصیل نیاز به گذراندن فقط یک درس نظری (نه عملی) داشته باشد می تواند پس از موافقت دانشگاه و با نظر استاد آن درس را بصورت معرفی به استاد امتحان دهد. انجام امتحان باید با موافقت مدیر گروه باشد و در طول نیمسال تحصیلی و قبل از امتحانات پایان ترم آن نیمسال انجام شود.
شهریه معرفی به استاد :
نصف شهریه ثابت + شهریه متغیر درس
تاریخ فارغ التحصیلی در صورتی که دانشجو معرفی به استاد اخذ نماید:
تاریخ امتحان وارائه نمره از طرف استاد ملاک تاریخ فارغ التحصیلی می باشد (حداکثر تا پایان همان نیمسال اخذ واحد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)