بیا با من بریم خیابون گردی خیابون متر کنیم...خیلی فاز میده... هوا هم خوب شده...
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بیا با من بریم خیابون گردی خیابون متر کنیم...خیلی فاز میده... هوا هم خوب شده...
بچه ها کسی با دانلود از تورنت مشکل پیدا نکرده ؟ سرعت دانلود من چند شبه خیلی کم شده
نه من مشکلی ندارم. کدوم شرکت؟
آسیاتک چند شبه سرعت از 2کیلو بیشتر نمیشه
سلام
ما خونمون جابجا شده الان میخوام برا اینجا adsl بگیرم کجا رو پیشنهاد میکنید؟ اول یکم توضیح بدم :
تا 4 سال پیش 2 مگ شاتتل داشتم سرعتش خیلی اومده بود پایین تا پارسال هم آسیا تک داشتم که اونم انقدر دزدی کاربرا از هم دیگه توش بود که امروز مبخریدم ماشالا بیت المال بود سر 1 هفته ترافیک تموم میکرد ولی انصافا 128ش اندازه 2 مگ شاتل بود سرعتش ولی رایگان شبانه نداشت
1 سالی هم بود از مخابرات بیست نت گرفته بودم اوایلش یه کوچولو قعطی داشت ولی اواخر خوب بود ولی سرعتش از 120kb/s بیشتر نمیشد
الان این چیزا برام او لویتن :
1 ) قیمت مناسب
2) دانلود رایگان شبانه که بشه حداقل 3 گیگ دانلود کرد ( البته نمیخوام اینترنتو خفه کنم! بالاخره هر از گاهی یه فیلم فول اچ دی ای . موزیک ویدئو ای و .. دانلود کنم جواب بده حداقل برا 3 گیگ )
3) سرعت دانلود زیر 180 kb/s نباشه
4 ) اینترنت شبانه رایگانش به ف#ک نره که حتی نشه نت گردی کرد
با این تفاسیر کجا و چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید؟ شنیدم آسیاتک تازگیا خیلی خوب شده درسته؟
سلام
مت خونمون جابجا شده میخوام برا اینجا adsl بگیرم چه شرکتی رو پیشنهاد میدین دوستان؟ البته قبلش یه توضیحاتی بدم
تا 4 سال پیش 2 مگ شاتل داشتم ولی بعد یه مدت دانلود شبانش نابود شد
تا 2 سال پیش آسیاتک داشتم . 128ش اندازه 2 مگ شاتل بود هم خوب بود هم ارزون ولی یه مشکل اساسی که داشت این بود که adsl که میگرفتی یه جورایی بیت المال خیلی دزدی توش بود! و مشکل دیگش هم دانلود شبانش بود که داغون بود
تا الانم مخابرات داشتم به نسبت خوب بود سرعت دانلود معمولا 130 بود . قیمتش خوب بود . شبانه افت سرعت نداشت ولی یه خورده قعطی داشت هر از گاهی
الان این چیزا در اولویت هست برام :
1 ) قیمت مناسب
2 ) سرعت دانلود حداقل 180 kb/s
3) دانلود شبانه رایگان ( که بشه مثلا تو یه شب حد اقل 3 گیگ دانلود کرد. نه اینکه بخوام اینترنتو بخورم! ولی بالاخره هر از گاهی خواستیم یه فیلم فول اچدی دانلود کنیم . موزیکویدئو ای . فایل حجم بالایی و.. بالاخره جواب بده! )
4 ) سرعت اینترنت شبانش رو به ف#ک نباشه! مثلا اون موقع که اسیا تک داشتم 1 شب که میشد دانلود که خوبه . وبگردی هم نمیشد بکنی!
با تمام این تفاسیر کجا و چه سرویسی رو پیشنهاد میدید؟ شنیدم از بعد از عید اسیا تک روبراه شده همه چیزش درسته؟
3پاس
2 مگ همیارنت....
همیار نت پینگش خوبه؟
بچه ها کسی به نمایندگی آسیاتک زنگ نزده در مورده این پورت هایی که بسته شدن بپرسه؟؟؟
من تا حالا چند بار زنگ زدم پشتیبانی یا نمیدونستن یا جواب سر بالا دادن....بخش فنیشون هم که ماشالله اصلا جواب تلفن نمیده!!!![]()
اکثرا بین 200 تا 250 ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)