تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 848 از 1135 اولاول ... 348748798838844845846847848849850851852858898948 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,471 به 8,480 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ما شالله از بس تفریح زیاده از دیروز تا حالا که wow قطع شده نمیدونم عصرهام رو چه جوری بگذرونم...
    بیا با من بریم خیابون گردی خیابون متر کنیم... خیلی فاز میده... هوا هم خوب شده...

2. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها کسی با دانلود از تورنت مشکل پیدا نکرده ؟ سرعت دانلود من چند شبه خیلی کم شده

4. این کاربر از mohammadkj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

بچه ها کسی با دانلود از تورنت مشکل پیدا نکرده ؟ سرعت دانلود من چند شبه خیلی کم شده
    نه من مشکلی ندارم. کدوم شرکت؟

6. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه من مشکلی ندارم. کدوم شرکت؟
    آسیاتک چند شبه سرعت از 2کیلو بیشتر نمیشه

8. این کاربر از mohammadkj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    ما خونمون جابجا شده الان میخوام برا اینجا adsl بگیرم کجا رو پیشنهاد میکنید؟ اول یکم توضیح بدم :
    تا 4 سال پیش 2 مگ شاتتل داشتم سرعتش خیلی اومده بود پایین تا پارسال هم آسیا تک داشتم که اونم انقدر دزدی کاربرا از هم دیگه توش بود که امروز مبخریدم ماشالا بیت المال بود سر 1 هفته ترافیک تموم میکرد ولی انصافا 128ش اندازه 2 مگ شاتل بود سرعتش ولی رایگان شبانه نداشت
    1 سالی هم بود از مخابرات بیست نت گرفته بودم اوایلش یه کوچولو قعطی داشت ولی اواخر خوب بود ولی سرعتش از 120kb/s بیشتر نمیشد
    الان این چیزا برام او لویتن :
    1 ) قیمت مناسب
    2) دانلود رایگان شبانه که بشه حداقل 3 گیگ دانلود کرد ( البته نمیخوام اینترنتو خفه کنم! بالاخره هر از گاهی یه فیلم فول اچ دی ای . موزیک ویدئو ای و .. دانلود کنم جواب بده حداقل برا 3 گیگ )
    3) سرعت دانلود زیر 180 kb/s نباشه
    4 ) اینترنت شبانه رایگانش به ف#ک نره که حتی نشه نت گردی کرد
    با این تفاسیر کجا و چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید؟ شنیدم آسیاتک تازگیا خیلی خوب شده درسته؟

10. این کاربر از danyno1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    مت خونمون جابجا شده میخوام برا اینجا adsl بگیرم چه شرکتی رو پیشنهاد میدین دوستان؟ البته قبلش یه توضیحاتی بدم
    تا 4 سال پیش 2 مگ شاتل داشتم ولی بعد یه مدت دانلود شبانش نابود شد
    تا 2 سال پیش آسیاتک داشتم . 128ش اندازه 2 مگ شاتل بود هم خوب بود هم ارزون ولی یه مشکل اساسی که داشت این بود که adsl که میگرفتی یه جورایی بیت المال خیلی دزدی توش بود! و مشکل دیگش هم دانلود شبانش بود که داغون بود
    تا الانم مخابرات داشتم به نسبت خوب بود سرعت دانلود معمولا 130 بود . قیمتش خوب بود . شبانه افت سرعت نداشت ولی یه خورده قعطی داشت هر از گاهی
    الان این چیزا در اولویت هست برام :
    1 ) قیمت مناسب
    2 ) سرعت دانلود حداقل 180 kb/s
    3) دانلود شبانه رایگان ( که بشه مثلا تو یه شب حد اقل 3 گیگ دانلود کرد. نه اینکه بخوام اینترنتو بخورم! ولی بالاخره هر از گاهی خواستیم یه فیلم فول اچدی دانلود کنیم . موزیکویدئو ای . فایل حجم بالایی و.. بالاخره جواب بده! )
    4 ) سرعت اینترنت شبانش رو به ف#ک نباشه! مثلا اون موقع که اسیا تک داشتم 1 شب که میشد دانلود که خوبه . وبگردی هم نمیشد بکنی!
    با تمام این تفاسیر کجا و چه سرویسی رو پیشنهاد میدید؟ شنیدم از بعد از عید اسیا تک روبراه شده همه چیزش درسته؟
    3پاس

12. این کاربر از danyno1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام
    مت خونمون جابجا شده میخوام برا اینجا adsl بگیرم چه شرکتی رو پیشنهاد میدین دوستان؟ البته قبلش یه توضیحاتی بدم
    تا 4 سال پیش 2 مگ شاتل داشتم ولی بعد یه مدت دانلود شبانش نابود شد
    تا 2 سال پیش آسیاتک داشتم . 128ش اندازه 2 مگ شاتل بود هم خوب بود هم ارزون ولی یه مشکل اساسی که داشت این بود که adsl که میگرفتی یه جورایی بیت المال خیلی دزدی توش بود! و مشکل دیگش هم دانلود شبانش بود که داغون بود
    تا الانم مخابرات داشتم به نسبت خوب بود سرعت دانلود معمولا 130 بود . قیمتش خوب بود . شبانه افت سرعت نداشت ولی یه خورده قعطی داشت هر از گاهی
    الان این چیزا در اولویت هست برام :
    1 ) قیمت مناسب
    2 ) سرعت دانلود حداقل 180 kb/s
    3) دانلود شبانه رایگان ( که بشه مثلا تو یه شب حد اقل 3 گیگ دانلود کرد. نه اینکه بخوام اینترنتو بخورم! ولی بالاخره هر از گاهی خواستیم یه فیلم فول اچدی دانلود کنیم . موزیکویدئو ای . فایل حجم بالایی و.. بالاخره جواب بده! )
    4 ) سرعت اینترنت شبانش رو به ف#ک نباشه! مثلا اون موقع که اسیا تک داشتم 1 شب که میشد دانلود که خوبه . وبگردی هم نمیشد بکنی!
    با تمام این تفاسیر کجا و چه سرویسی رو پیشنهاد میدید؟ شنیدم از بعد از عید اسیا تک روبراه شده همه چیزش درسته؟
    3پاس
    2 مگ همیارنت....

داره خودمونی میشه mohammad2O's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

همیار نت پینگش خوبه؟

15. این کاربر از mohammad2O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها کسی به نمایندگی آسیاتک زنگ نزده در مورده این پورت هایی که بسته شدن بپرسه؟؟؟
    من تا حالا چند بار زنگ زدم پشتیبانی یا نمیدونستن یا جواب سر بالا دادن....بخش فنیشون هم که ماشالله اصلا جواب تلفن نمیده!!!

17. این کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اکثرا بین 200 تا 250 ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •