عصر تلکام کی داره تهران منطقه عباس اباد؟راضی هستین یا نه؟ ماهان همون پیشگامان شبانشو کلا دیگه خراب کرد 70%
سرعتو کم کرد
عصر تلکام کی داره تهران منطقه عباس اباد؟راضی هستین یا نه؟ ماهان همون پیشگامان شبانشو کلا دیگه خراب کرد 70%
سرعتو کم کرد
]چرا وقتی proxy رو فعال میکنم سرعت دانلود میاد پایین؟
سلام. این وضعیت این لحظه ما !![]()
![]()
شاتل - اکو 128
=================================
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=248ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=239ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=240ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=237ms TTL=238
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 237ms, Maximum = 248ms, Average = 241ms
با سلام
128 از شرکت ها یا از مخابرات؟
اگه از مخابرات بگیرید بین 12 تا 16 هست.
اگه از شرکت ها بگیرید هم معمولا بالاتر از 50 هست و تا 120 هم میره.
موفق باشید.
[جالبه اینو بخونید!
يتنا - در تماس با شرکت زیرساخت برای جویا شدن علت این قطع و وصلی، روابط عمومی این شرکت از این اتفاق ابراز بیاطلاعی کرد و اظهار کرد که مشکل از شرکت زیرساخت نیست.
روز گذشته سرعت شبکه اینترنت در پایتخت با نوسانات زیادی همراه بود، به طوری که در برخی از ساعتها ارائه سرویس اینترنتی برخی شرکتها به کاربران برای چندین ساعت قطع بود.
به گزارش ايتنا از دنياي اقتصاد گفته میشد این اختلالات تنها مربوط به استان تهران بوده و سایر استانهای کشور کمتر با این نوسانات کاهش سرعت اینترنت و قطعی همراه بودهاند.
یکی از کارشناسان اینترنتی علت این قطع و وصلی را به مشکلات سوئیچ شرکت مخابرات تهران ارتباط داد.
اما در مقابل، شرکت مخابراتی استان تهران هرگونه اشکال فنی از سوی این شرکت را رد کرد و علت اصلی کاهش سرعت اینترنت و قطعی آن را به شرکت ارتباطات زیرساخت مرتبط دانست.
در تماس با شرکت زیرساخت برای جویا شدن علت این قطع و وصلی، روابط عمومی این شرکت از این اتفاق ابراز بیاطلاعی کرد و اظهار کرد که مشکل از شرکت زیرساخت نیست.
یه سوال دارم
اگه سیم تلفن رو مسقیم به از دم خونه تا مودم وصل کنی روی ping و سرعت تاثیری داره؟!
100%
مطمئن باش
سرعت دانلودش ؟(از مخابرات و شرکت)
اینکه میگن مناطقی که از فیبرنوری دارن نمیتونن از ای دی اس ال استفاده کنن ، قضیه اش چیه ؟
دوستان شركت لايزر خوبه؟؟؟؟ البته قيمت هاش كه خيلي عاليه من دوستم آرياشهر مغازه تبليغاتي و گرافيكي داره سرويس 256 3 گيگ داره ماهي 13 هزار سرعتشم عاليه تازه رفتم اونجا خودش وصل بود منم با نوت بوك وصل شدم و وي پي ان رو زدم سريع كانكت شد. كسي اطلاعاتي داره درباره لايزر؟؟؟ صبانت و آسياتك و فن آوا رو داشتم و خيلي مزخرف هست و حتي پسرخاله خودم شركت صبانت بود اومد بيرون گفت كه چهخبره و خودش هم آسياتك داره ناراضيه. شركت ها واقعا گندش رو در آوردن ديگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)