البته ما به شما اطمینان داریم ولی ساختن اینجور سوتی ها کار بسیار ساده ایست و هیچ جای دنیا اینجور موارد ( به جز مورد آخر ) که میشه به صورت ساختگی ایجاد کرد رو باگ به حساب نمیارن . البته نگفتم شما این ها رو به صورت ساختگی ایجاد کردید
البته ما به شما اطمینان داریم ولی ساختن اینجور سوتی ها کار بسیار ساده ایست و هیچ جای دنیا اینجور موارد ( به جز مورد آخر ) که میشه به صورت ساختگی ایجاد کرد رو باگ به حساب نمیارن . البته نگفتم شما این ها رو به صورت ساختگی ایجاد کردید
یعنی چی دور خودش میچرخه؟؟؟؟؟/ دریبل زیدانی؟
بچه ها من یه مشکل دارم
این پچ 1.4 رو همراه فایل Cv0f به همراه کرکش دانلود کردم . یه نفر لطف میکنه بگه چطوری وارد بازیش کنم؟
بعد یه چیز دیگه . پچ و که میخوام نصب کنم ارور Winsows installer میده.
اگه ممکنه یه آموزش مختصر و کلی بزارین
سلام دوست عزیز
شما باید این برنامه رو دان کنید تا بتونید پچ رو نصب کنید و ارور انیستالر نده :
ایم هم لینکش :
چگونگی نصب هم بار ها و بارها توضیح داده شده اگه سرچ کنید پیدا میشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما کمی توضیح می دم ...
بعد اکستراکت کردن فایل شما فولدری به نام نیو فوفلدر دارید شما اون باز نی کمنید و از محل نصب بازی خودتون فایل img رو کپی کرده و داخل فولدر در ادرس زیر پست کپی می کنید :
New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
تا با هم جا به جا بشن .
بعد در همین فولدر بازی برای نصب Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا می کنید بعد به شما یه ادرس پیش فرض می ده شما اون تغغیر می دید و در محل نصب بازی در این ادرس کپی می کنید :
E:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2009
بعد اگه به شما ارور داد در حین نصب شما اونو اگنور می کنید و گزینه ی اگنور رو می زنید .......
بعد هم پچ 1.4 رو نصب می کنید ودر مورد فایل cv0f شما انو تو ادرس زیر اکستراکت می کنید ..:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download\
موفق باشید
دستت درد نکنه مرتضی خان خیلی اقایی!!!!!!!!!!!!
ببخشیددستت درد نکنه مرتضی خان خیلی اقایی!!!!!!!!!!!!
ولی دکمه یبرای این موقع هاست
سلام دوست عزیز
خواهش می کنم وهاب جان
ولی در چه موردی از من تشکر کردید ....![]()
![]()
Last edited by MORTAZA.2FUN; 30-06-2009 at 20:50.
سلام منم همین مشکلو دارم dvd بازی رو هم عوض کردم ولی این مشکل حل نشد . چی کار باید بکنیم؟؟؟
اقا این ادبورد رو دانلود کنین فوق العاده هست. برخلاف همه ادبورد ها که 3یا 4 تا تبلیغات دارن این یکی بیشتر از 15-16 تا تبلیغات داره!!!!!!
http://rapidshare.com/files/234927680/HEX-ELECTRIC-ADBOARDS_by_eleanor.rar
مشكل از اينه كه شما از كركي نا هماهنگ با ورژن بازيتون استفاده مي كنيد براي حل اين مشكل پچ 1.40 رو كرك مخصوصش رو دانلود كنيد البته كرك براي 1.20 هم جواب ميده براي پچ 1.40
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)