تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 848 از 1135 اولاول ... 348748798838844845846847848849850851852858898948 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,471 به 8,480 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلامی دوباره دوستان =

در مورد مشکلات گیربکس =

اگر صبح ازمایش کنید مشخص میشه از لحاظ صدا وتاخیر در دنده ها

ماشین را روشن وبعد از گرم شدن ترمز را فشار داده وشیفتر را در تمام حالت تعویض کنید وجود هر گونه صدا لغزش تاخیر یعنی گیربکس ضعیف شده

1. موقع قرار دان شیفتر به D R N P L 1 L2 ترمز گرفته شده باید به نرمی جا بره و تاخیر در دنده ها باید 1ثانیه باشه اگر بیشتر باشه برخی علت ها

1. یا روغن کم هست
    2.یا خراب شده یا
    3.خیلی گرم شده وخاصیت کم شده

حالا شما در همین حالت تر مز را ول کرده شیفتر را در تمام حالت ها قرار دهید و اروم پدال گاز را فشار بدید

1. ماشین باید نرم حرکت کند واگر یک دفعه شتاب کنه ایراد داره یعنی نرم حرکت کنه به جلو

2. صدا ی زیاد هنگام تعویض در دنده ها

3. لرزش یا تلو تلو کردن
    4..تاخیر جایجایی دنده ها نباید طولانی باشه
    هنگام دنده عقب نباید لگد بزنه باید نرم حرکت کنه به عقب

5. به rpm هم توجه کنید (کلاچ یک طرفه) چون اگر دور موتور در حالت P یا N بالا بره یا لرزش داره پس هزارخاری استاتر وکلاچ یک طرفه لغزش داره وهمچنین در حالت ترمز چو استاتور جدا کرده توربین وپرئانه ونباید انتقالی صورت بگیره

تست دوم =

ماشین گرم شود 2دقیقه گاز بدید و شیفتر در حالت D واروم گاز بدید باید خیلی نرم وصاف حرکت کند وگرنه گیربکس صفحاتش فرسوده شده

2. در همین موقعت حرکت کنید در جاده تا سرعت به 50 تا 60 برسه باید دنده 1 به 2 نرم وصاف جابجا بشه بدون پرش ولغزش لرزیدن همینطور به دنده 3 =
    شما باید قادر به

تشخیص باشید به طور دقیق که هستید زمانی که انتقال شیفت با تغییر جزئی در موتور و یا تغییر در دور موتور

اگر گیربکس بسیار فرسوده شده ممکن است کاملا با حرکت تند و سریع قوی، دچار بشه و یا تاخیر در دنده ها (به خصوص از اول به دنده دوم)

واگر در همین سرعت 40 تا 50 در حرکت هستید پدال گاز را در یک لحظه فشار بدهید باید دنده به عقب برگرده یعنی معکوس بده البته اگر وگیوم قول مکانیک گیر بکس وسیم سبقت به کاربراتور نصب باشه وسالم باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تست خلاصی گیربکس باید درجه 5 یا 8 باشه

روغن باید قرمز وبوی سوختگی نده

وکیوم گییربکس ومعکوس زدن با سیم سبقت

دوستان مسائل خیلی پیچیده است با مشکلات وایرادهای زیاد

او دوستی که میخواست بیوک بخره کم پیدا هستن ؟

با اجازه اساتید که کم پیدا هستن

2. 2 کاربر از mehdi--- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

آقا مهدی اگه میشه یه کم خودتون رو واسه دوستان معرفی کنید.
    اینکه از کی آمریکایی باز شدید و چه ماشین هایی داشتید و و....

اینطور که معلومه اطلاعات خوبی دارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام جناب hamid-r-s ودوستان عزیز

راستش دوست ندارم تعریف کنم

بنده 35 سالمه از حدودا 20 سال پیش علاقه مند به امریکا وتکنولوژی ماشین امریکایی شدم

در او موقع به پونتیاک ترانس ام وفایربرد علاقه داشتم و ارزو داشتم بخرم ورینگ های پهن بندازم ولذت ببرم

بعد اون سن بنده بالاتر رفت در مورد موتور خودرو و تحقیق کردم همسایه ما هم در اون زمان شورلت نوا داشت وبا هم دوری میزدیم

وهمینطور ادامه دادم تا بهترین ماشینی که کادیلاک سویل وبه خصوص انژکتوری که پیچیده هست وازلحاظ کیفیت بدنه وموتور وقطعات که تقریبا اخرین تکنولوژی امریکا

هست
    علاقه مند شدم و به مکانیک هم علاقه دارم چون به نظرم خودرو های امریکایی هم پیچیده است و بر حسب استاندار وقدرت و بدنه حرف اول را میزنه وبه این مسائل

پیشرفته علاقه دارم هر قطعه این خودروها مشکلی براش پیش بیاد تقریبا کل ماشین بهم میریزه و بنده هم تصمیم گرفتم که اطلاعات فنی را البته با اجازه اساتید کمکی کرده باشم

چون تعمیرات وایرادهای این خودرو به نظر بنده از عهده هر کس خارج هست خودرو در زمان قدیم تولید شده و دراون زمان هم باد شخص دوره میدیده والان هم مکانیک های این خودرو خیلی کم هستن

من الان شخصی را دیدم جوان هست وخودرو امریکایی داره وبازسازی کرده وتعمیرکار هست ولی چند مدت است و قتی در مسیر رد میشم داره ماشین پراید تعمیر میکنه تازه

اگر مکانیک خوبی باشه چون طرف دیگه الان دنبال مخارج زندگی خودش هست ونمیتونه منتظر رسیدن بیوک ویا سایر باشه و من اطراف تهران هستم ودیگه خیلی کم این

خودروها را میبینم وبرای خرید قیمت فضایی وبدون حساب میگن گفتم یه کادیلاک پرسیدم که رنگ زده بود 40میلیون که وقتی موتور وسایر نگاه کردم دیدم شماره موتور دستکاری شده وقطعات را برداشته بودن وحالا من تست گیربکس وتوربین وکم اوردن در بزرگره وسربالایی را انجام ندادم وچون مشخص بود خود صاحب خودرو هم اعتراف کرد که اشنا داشته بابت دسکاری شماره موتور باید دقت کرد در همین حین چندین نفر قیمت میپرسدن وبنده هم در دلم میگفتم فقط به اسم وظاهر نگاه میگنن و اطلا توجهی به مدارک وفنی ندارن
    بگذریم بنده هم عضو سایت شدم تا کمکی کرده باشم وخوشحال هستم که دوستان در مورد من لطف دارن در خدمت هستم با اجازه اساتید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از mehdi--- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلامی دوباره

دوستان مسئله روغن گیربکس را خیلی جدی بگیرید حتی نشتی کم از لوله ها وغیره هزینه ساز میشه وگیربکس خوب عمل نمیکنه

ماشین که سرد است در صبح ودر یک سطح صاف قرار داره چرخدنده های گیربکس در داخل وخارج خشک هست ومحو است واین بدین معنی هست که روغن کم هست

گیربکس انتقال فشار هیدرولیکی برای انتقال و راندن در داخل وخارج چرخدنده ها را از دست میده

1.چک کنید موقعی که ماشین در یک سطح صاف هست ودر حالت شیفتر در پارک P

2.در بعضی از خودروهای امریکایی مانند= کرایسر شیفتر باید در حالت خلاص باشه

3. در گیربکسهای جدید سنسور سرعت ماژول کنترول powertrain control module نیرو را انتقال میده ودر حالت شیفتر D واگر این سنسور خراب بشه پالس به کامپیوتر نمیفرسته
    وانتقال در گیربکس خیلی دیر ویا اصلا صورت نمیگیره

1.در خودروهای ما اول کابل یا سیم شیفتر تنظیم بشه خلاصی

2. کابل کیلومتر شمار سالم باشه وچرخدنده پوسته

3. سوپاپهای فشار هیدرولیکی در باند گیربکس بررسی بشه قبلا گفتم که تست کلاج یک طرفه در استاتور توبین rpm اگر بیشتر نشون بده یکی از علت ها همین سوپاپ ها هست یا فنرش خراب شده یا اورینگ ها خرابه یا گیر کرده =

جنابKCNC اول ای ن مسائل باید چک بشه در مورد کم اوردن در سربالایی

وپمپ وسوپاپ فشار بیشتر توضیح میدم =

فنرش کوتاهتر شده وفشار کم میشه

7. این کاربر از mehdi--- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پس دوستا ن برای تست روغن

1. صبح که سرد است ماشین خاموش موتور در حالت P تست کنید ویک بار هم در حالت N خلاص در یک سطح صاف

2. بعد از روشن کردن فشار دادن ترمز اول سریع گیربکس را تست کنید که در موقع سرد بودن دنده ها صدا یا لرزش وتاخیر بیشتر از یک ثانیه و تقه قبل از در گیر شدن چرخدنده ها یا بعد از درگیر شدن دنده ها ایجاد میشه ویک بار هم در حالت D وحرکت با فشار کم پدال گاز و اهسته و در تمام دنده ها ولگد زدن در دنده عقب وپرتاب یک بار به جلو که نباید باشه البته تست توربین و دور rpm همون کلاج یکطرفه توربین 2500 تا 3500 =6سیلندر 8سیلندر 4500 باید باشه

3. وتست روغن روغن بعد از گرم شدن ماشین

4. تست روغن بعد از حرکت مسیر 10 دقیقه ودر حالت روشن وخاموش

9. این کاربر از mehdi--- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلامی دوباره دوستان
    درمورد روغن گیربکس = یا ATF
    فورد دارای سه مشخصات گیربکس اتوماتیک: نوع F (غیر اصطکاک فرمول اصلاح شده برای انتقال ترین 1964-1981)، Mercon (اصطکاک اصلاح شده ATF مشابه Dexron II برای انتقال 1988-1997)، و Mercon V (فورد شدن از اصطکاک فرمول اصلاح شده، معرفی شده در 1997).

جنرال موتورز ==Dexron II، III و VI تولید کرده است. این فرمول اصطکاک اصلاح شده است. Dexron III را می توان در انتقال قدیمی تر GM که در ابتدا مورد نیاز Dexron II استفاده می شود. Dexron VI برای GM o,nv, ihd هیدرا خودکار 6L80 6 سرعت انتقال چرخ عقب بیشتره درایو در سال 2006 معرفی شده . Dexron VI حالا جایگزین Dexron III و II، و می شود میتوان استفاده کرد در GM که قبلا مشخص وتعین شده Dexron III و II استفاده می شود.

کرایسلر که تعداد مختلف داره MS-7176D (همچنین به عنوان ATF + 2 شناخته می شود) شرح کرایسلر یک ATF-اصطکاک اصلاح شده است که شبیه به Dexron II. اما مایع کرایسلر لغزنده تر است، بنابراین توصیه می شود کرایسر یسلر تنها با استفاده از ATF که مطابق با مشخصات خود استفاده کند . به عبارت دیگر، Dexron یا Mercon در گیربکس کرایسلر استفاده نمی شه

11. این کاربر از mehdi--- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آقا مهدی درباره روغن نوشتن ولی خب به نظر بنده این روغن ها برای نوا توجیه اقتصادی نداره و با توجه به قیمت و کیفیت و فراوانی مناسبترین روغن، بهران اتوماتیک هست که در قوطی سفید و قرمز بفروش میرسه ، در چند روز اینده میخوام روغن و واشر کارتل و فیلتر گیربکس رو عوض کنم ، به اجبار بدون چاله و بدون جک یا خرک باید انجامش بدم که برای اینکار یه فکری دارم، انشالله پس از انجام کار اینجا بیان میکنم.

دو رگه بیوک و ماکسیما :

13. این کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام جناب mard 1169

منظور بنده اگر موجود باشه نوشتم طبق گفته gm =
    Dexron III را می توان در انتقال قدیمی تر GM که در ابتدا مورد نیاز Dexron II استفاده می شود
    در خودروهای امریکایی تعویض کردن روغن تا جایی که بنده میدونم دستور عملی داره وشرایط خاصی داره البته شما استادید =
    تست اندازه کمی یا زیادی روغن در حالت های موتور سرد =وگرم =ودر حرکت= و در حالت شیفتر در p و بعضی خودروها در حالت N
    و تغیر رنگ روغن از قرمز شفاف به قرمز تیره و قهوه ای سوخته
    به علت داغ شدن بیشتر دمای اب توسط کولر خنک کننده که به رادیات متصل است
    وتست روغن جهت براده اهن بوسیله توری با روزنه ریز

استفاده از فیلتر استاندار وبا کیفیت دارای روزنه ریز به علت خالی نشدن کامل روغن وماندن مقدار ی در تورک کانورتر یا توربین

ومعمولا در حالت N باشه مناشبتر هست و یا چهار چرخ با استفاده از جک های کمکی و نحوه هواگیری =وجلوگیری از توده هوا در گیربکس

واستفاده از جک وبالابردن جلوی خودرو جهت تشکیل نشدن هوا وسپس ریختن روغن و اگر موجود باشه یک کاندیشنر خنک کننده یک لیتری جهت تمیز کردن چرخدنده های گیربکس و تعویض واشر به جهت خراب شدن در اثر گرم وسرد شدن گیربکس

وتست تاب داشتن pan یا کاور کارتر وتمام

15. این کاربر از mehdi--- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    ببخشید این اولین پست من توی این تایپیک هست چون همیشه مطالب را میخوندم و استفاده زیادی میبردم
    من یه نوا c6 1985 دارم چندروزه دوتا مشکل پیدا کرده اول اینکه ماشین مدت زیادی خوابیده بوده شایدم یه مدت بود توجه نکرده بودم چون بیرون شهر نرفته بودم گیریبکسش یه دنده را عوض نمیکنه یعنی کلن الان دوتا دنده عوض میکنه و سرعت نهایی ماشین ازحدود 130 بیشتر نمیشه ولی روی این سرعت زور نمیزنه و فشار نمیاد که بخواد دنده عوض کنه اگه بیشتر گاز بدم معکوس میده البته الان کاربراتش خوب کار نمیکنه میتونه از اون باشه و سوخت خوب نرسونه که لازم بشه دنده سومی درگیر بشه
    و مشکل دوم اینکه تازگی هنگام جا زدن شیفتر دنده ها تقه میزنه مخصوصا دنده D البته عقب هم میزنه گاهی تقه هاش ارومه گاهی محکم میزنه ولی توی حرکت نمیزنه شایدم محسوس نباشه
    از دوستان میخوام راهنماییم کنن ممنونشون میشم

17. این کاربر از exgalibor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    چند روزه کاری دارم میام توضیح میدم شرمنده

19. این کاربر از mehdi--- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •