تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 848 از 1126 اولاول ... 348748798838844845846847848849850851852858898948 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,471 به 8,480 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سوالات زبان سخت بود. البته سوالاتش هم مثل کتابش مشکل داره. واقعا که.... البته از اون مشکلاتی نیست که بشه گزارش داد.

فیزیک هم سوالاتش جالب بود. زیاد سخت نبود. فیزیک عمومی ۱.

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

چقدر ناله میزنید شما ! کتابش چی بود بگید یه نگاه بکنم . خب وقتی همه ـش زوم میکنید رو نمونه سوال و تمرین و اینا این میشه دیگه !

از متن سوال نیومد ؟ گرامر خب سخته قبول دارم . چند تا سوال از گرامر اومد چند تا از متن ؟

متن انگلیسی رو اگه خوب بخوانید نمره خوب میگیرید و معنی لغات .

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

فیزیک هم سوالاتش جالب بود. زیاد سخت نبود. فیزیک عمومی ۱.
    من که نخونده بودم.تشریحی رو هم سفید دادم.انشاءالله ترم بعد

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اصلا صحبت هاتون قابل قبول نیست !!!!
    تو طول ترم هیچی نمیخونید ، اونوقت زمان امتحان اینجوری میشه ....

آدم میاد اینجا ناامید تر از همیشه میشه .... همش که میگین سخت بود و افتضاح دادیم و لب مرزی قبولیم
    خب طول ترم اصلا مطالعه میکنید؟

5. این کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

مهندسي نرم افزار مثل مباني فناوري اطلاعات خيلي مذخرفه! من ميخوام با علاقه بخونمش و وقتش رو هم دارم ولي اصلا معلوم نيست چي نوشته! خيلي گنگه.
    من با اینکه این درس رو برنداشتم ولی کتابش رو خریدم این ترم ... واقعا باید یه بار دیگه ادبیاتش رو ترجمه کرد ... حالا ترم های بعد کتاب هایی هست که مترجم / نویسنده اش اون یارو رانکوهی هست ( نویسنده کتاب ذخیره )

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

چقدر ناله میزنید شما ! کتابش چی بود بگید یه نگاه بکنم . خب وقتی همه ـش زوم میکنید رو نمونه سوال و تمرین و اینا این میشه دیگه !

از متن سوال نیومد ؟ گرامر خب سخته قبول دارم . چند تا سوال از گرامر اومد چند تا از متن ؟

کتاب زبان عمومی پیام نور دیگه.
    مهم کتاب نیست مهم اینه که سوال چه جوری بده .
    اینقدر سخته بوده که استاده اومده نمره میانترم تغییر داده از 5 کرده 5.75 بی معرفت نکرده 6 کنه

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بچه ها من شنیدم ترم تابستون از امسال میشه تا 8 واحد اخذ کرد (قبلا حداکثر 6 واحد می شد) بنظر شما این خبر صحت داره؟
    بله،طبق تبصره3ماده7 آيين نامه جديد آموزشي وزارت علوم مصوب23/7/91 اگر تابستان حداكثر 8 واحد باقيمانده باشد، مي توان آنها را اخذ كرد.
    "دقت كنيد كه ترم تابستان در حالت عادي همون 6 واحد هست. اين تبصره مربوط به دانشجويان ترم آخر است."

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا من خودم مترجمم و دارم ترجمه میکنم. اون فارسی به انگلیسی.

من که خودم پنج دقیقهذای تست ها رو زدم اومدم بیرون. مهم این بود که سوالات زبان و به خصوص خود کتاب زبان به شدت غیر استاندارد هست. یعنی به شدت ها....

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام یکی از دوستان بنده نمونه سوال رشته علوم سیاسی (درس های تئوری انقلاب و مسایل نظامی و استراتژیک معاصر ) لازم داره. من خودم تو اینترنت سرچ کردم یه چیز جامع و به درد بخور که بشه نمونه سوال چند سال را باهم و بصورت یکجا دانلود کرد را پیدا نکردم ، لطفا یه آدرس مناسب برای دانلود نمونه سوالای این رشته را معرفی کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض معاون آموزشی دانشگاه پیام‌نور : یا امتحان دانشگاه پیام نور و یا کنکور ارشد دانشگاه آزاد!!!

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دکتر دل‌ افکار ، معاون آموزشی دانشگاه پیام‌نور ، با بیان اینکه آزمون‌های دانشگاه پیام‌نور به صورت سراسری برگزار می‌شود، تصریح کرد: بر این اساس با توجه به اینکه همه دانشجویان دانشگاه خود را برای امتحان آماده می‌کنند، نمی‌توان برای تعداد خاصی از دانشجویان که خواستار شرکت در آزمون دانشگاه آزاد هستند، امتحان را لغو و یا جابجا کرد.
    وی اضافه کرد: بر این اساس داوطلبانی که برای کنکور دانشگاه آزاد شرکت کرده‌اند، می‌توانند واحد خود را حذف و در تابستان مجددا آن را اخذ کنند.

معاون آموزشی دانشگاه پیام‌نور افزود: دانشگاه پیام‌نور در فصل تابستان دروس ترم ۶ تا ۹ را ارائه می‌کند و دانشجویان داوطلب کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد که قاعدتا در ترم‌های آخر مشغول به تحصیل هستند، می‌توانند این دروس را در تابستان اخذ کنند.
    دل‌افکار افزود: همچنین در صورتی که دانشجویان تنها دو درس آنها باقی مانده باشد، می‌توانند این دو درس را از طریق معرفی به استاد بگذرانند.
    آزمون ارشد دانشگاه آزاد سال ۹۲ در تاریخ های ۹ ، ۱۰ و ۱۱ خردادماه ۹۲ برگزار می شود که تلاقی پیدا کرده است با امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور که متاسفانه دانشجویان ترم آخری برای حضور در کنکور دانشگاه آزاد با مشکل مواجه شده اند.

12. این کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •