بچه ها...
اینم دهکده جدید سم فیشر...
(221|770) K72
ریسورس ها رو بفرستین
بچه ها...
اینم دهکده جدید سم فیشر...
(221|770) K72
ریسورس ها رو بفرستین
Rally point Level 1
از این قسمت باید حمله یا ساپورت کنم درسته ؟
بچه ها من باز هم 6 تا فیک اتک دیگه براش فرستادم الان هم دارم بهش میگم از هرریسورس 15000 تا روزی باید به eztech بده
میشه یکی از باتجربه ها در مورد فیت اتک و این اصتلاحاتی که به کار میبرین یه کم توضیح بده
بعدش هم در مورد اینکه به چه نوع نیوری اچ سی یا اسمای دیگه میگین
و چطوری باید برای طرف فیت اتک یا چیزای دیگه که نمیدونم فرستاد .یا در مورد متنای اینا که چی مینویسین
بابا ولش کنننننننننننننن بیچاره رو!
من بهش گفتم بده... تو فعلا بیخیالش شو...
قرار نیست که ز کل نیست و نابودش کنیم که
فقط باید میترسید که ترسید![]()
الان طرف برا من متن نامه نگاری های شما (مصطفی و کمال ) رو فرستاد طرف گرخیده شدید بهش گفتمهر روز بهش 10000 تا از هر ریسورس میدی و protectش میکنی
خیلی خوبه.
دو تا عضو نزدیکش داریم.
خیلی نزدیک.
gaaje2 (223|764)k72
kingface2 (222|762) k72
من اینا رو نمیشناسم .ولی روی نقشه highlight کردم.
پس اسم سام فیش عزیز حسینه !!!
خوب بازم برام من زیاد فرقی نکرد ,هنوز خیلی دوره ولی مهم نیست یه جوری کمکش میکنم![]()
دوستان من خیلی از شما دورم ولی اگه یک موقع فیک اتک بخوام میتونم رو کمکتون حساب کنم؟
ببین اگه دقت کرد باشی ما چیزه زیاد پیچیده ای نمیگیم
منظر از ال سی همون Light cavalry هستش و منظور از اچ سی Heavy cavalry
این ال سی و اچ سی فقط مخفف اسم کامل این دو تا یونیته و بخاطر اینکه اسم طولانی دارن اینجوری میگیم بهشون
حالا در مورد فیک اتک بهت توضیح میدم
فیک اتک یه به حمله ای میگن که برای ترسوندن طرف به کار میره ,مثلا فقط یدونه نیزه دارو میفرستیم برای جنگ با
یه نفر ,خوب یدونه نیزه دار 100% شکست میخوره ولی تا وقتی که این یدونه نیزه دار برسه به دهکده طرف یارو فکر
میکنه که داره بهش حمله واقعی میشه ,خوب این کاری که ما میکنیم همینه ,یعنی در همین مورد آخری هر کدوم
از ما یدونه سرباز از هر کدوم از دهکده هاش فرستاد برای طرف ,دیدی که طرف داشت سکته میکرد !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)