قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
روزنامه ی خبرورزشی چاپ امروزنوشته بود اصطلاحای قطبی باز هم کار دستش داد
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــهروزنامه ی خبرورزشی چاپ امروزنوشته بود اصطلاحای قطبی باز هم کار دستش داد
چرا نوشته بودمگه نخوندی؟گفت توره فیلم رو از طریق وکیلش تهیه کرده و حالا میخواد بفرسته فیفا
استقلالى ها خودشان مقصرندصفايى فراهانى: هيچ سياستى در كار نبودفارس - صفايى فراهانى كه در زمان حذف نام استقلال از جام باشگاه هاى آسيا يكى از مقصران شناخته مى شد درباره ادعاى امير قلعه نويى كه گفته بود اين حذف سياسى بود واكنش نشان مى دهد. او به سؤالات اين گونه پاسخ داده است.سرمربى استقلال در نشستى خبرى گفته است حذف استقلال از ليگ قهرمانان يك اتفاق كاملاً سياسى بود.متوجه منظورتان نمى شوم. اين تحليل از چه زمانى مطرح شده كه من از آن بى خبرمدر كنفرانس مطبوعاتى بعد از بازى با پاس همدان اين حرف ها مطرح شده است.دليل اين اظهارنظر ها را شايد بدانم! اما ترجيح مى دهم پاسخ ندهم.آيا حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا يك اتفاق سياسى بودبه هيچ وجه. يك باشگاه ليست بازيكنان تيمش را به موقع نمى فرستد. آن وقت بعد از دو سال مى گويند كه اتفاقات سياسى بوده است واقعاً متأسفم.شفاف تر توضيح مى دهيدروشن تر از اينكه مسؤولان وقت باشگاه استقلال مدارك تيمشان را دير ارسال كردنداما بنابر اظهارات قلعه نويى، كميته انتقالى نيز مقصر بوده است.اين چه حرفى است مگر در فدراسيون كارهاى اجرايى برعهده ما بود كارهاى اجرايى برعهده دبير فدراسيون فوتبال بود. از اين گذشته اولين تقصير متوجه خود باشگاه استقلال بود نه فدراسيون و نه سازمان.آيا استقلال قربانى اختلافات ميان كميته انتقالى و سازمان ورزش شدهرگز چنين مسأله اى صحت ندارد. اصلاً نبايد بنا را براين مسأله بگذاريد كه كميته انتقالى و سازمان ورزش با يكديگر اختلافاتى داشتند. اگر هم بوده اين اختلافات مربوط به استقلال نمى شد.فكر مى كنيد مطرح كردن چنين اظهاراتى چه معنايى داردببينيد، آقايان چوب اشتباه خودشان را مى خورند. من عادت ندارم به حرف هاى غيرعقلايى پاسخ بدهم. هر وقت اظهارات آقايان در دايره منطق و عقلانيت قرار گرفت آن وقت پاسخ شان را مى دهم.ماجراى دعواى سياسى چه مفهومى دارداصلاً شما فرض كنيد دعواى سياسى هم در كار بوده است. لابد من امسال هم در باشگاه استقلال جاسوس دارم كه اجازه ندادم آنها به ليگ قهرمانان آسيا بروند (مى خندد) نه آقا اين حرف ها اصلاً ارزش جواب دادن هم ندارد. حرف هاى بى محتوايى است كه اميدوارم آقاى قلعه نويى بابت آن قسم نخورده باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)