دوستان یعنی دیگه خط رو روی 16 نمیبندن؟
اون سرویس 512 ماهی 10 تومن خوب بود
چرا جمعش کردن
عجب گیری افتادیم ها
ماهی 80 تومن برای امثال من خیلی گرونه
دوستان یعنی دیگه خط رو روی 16 نمیبندن؟
اون سرویس 512 ماهی 10 تومن خوب بود
چرا جمعش کردن
عجب گیری افتادیم ها
ماهی 80 تومن برای امثال من خیلی گرونه
با سلام من سرویس قبلی که داشتم اکولایت 12 ماهه بود قبل از اتمام این سرویس برای من اس ام اس اومد که جهت شارژ این سرویس اقدام کنید 6 همین برح بود من به بخش فروش شاتل هم تماس گرفتم بابت شارژ مجدد همین سرویس که به من گفتن شما نیازی نیست از نوع مبلغ 39 تومن بابت این سرویس اکو لایت 12 ماهه پرداخت کنید شما اکو لایت یک ماهه بگیرین برای مشترکین قبلی که همین سرویس داشتن تبدیل به یکساله میشه این سرویس بعدا بعدشم فاکتور یکساله بخش فروش شاتل از داخل پنلم حذف اکو لایت 1 ماهه اضافه کرده منم 8 همین برج شارژ کردم اما الان نزدیک 18 روز از زمان شارژ من میگذره اکو لایت یکماهه ای که بخش فروش شاتل برای من فاکتور کرده تبدیل به یکساله نشده هی به منم وعده امروز فردا میدن عکس اولی مربوط به فاکتور اکو 12 ماهه که میخواستم پرداخت کنم که پشتیبانی گفت نیازی به پرداخت این مبلغ نیست عکس دوم هم مربوط به اکو یکماهه که پشتیبانی شاتل داخل پنل من فاکتور کرده که قراره به یکساله تبدیل بشه اما هنوز یکماهه
![]()
در هیچ زمانی سایت های آپارات و نود و ورزش۳ و... رایگان نبوده و نیست.
همیشه این سایت ها (که جزو ۵۰۰سایت داخلی هستن) نیم بها بودن.
و فقط هم با خرید بسته شاتللند (یا همان بسته ویژه ایران) بصورت ترافیک رایگان قابل استفاده هستن...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
اون كه رايگان تمديد شده و ميشه آخرين سرويس شما هست
كه متاسفانه آخرين سرويس شما يك ماه بوده كه فوق ش يك ماه ديگه تمديد بشه
احتمالا نميتونن تمديد كنن تا يكسال
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
خب بحث منم همینه که سه تا از پشتیبانی های بخش فروش به من گفتن که شما نیازی نیست اکوی 12 ماهه تمدید کنید یکماهه شما بگیرین برای مشترکین قدیمی که این سرویس داشتن تبدیل به یکساله میشه اینجا الان احتمالا نداره چون وعده ای که خودشون دادن میبایست برای منی که سرویسم اکوی 12 ماهه بوده داخل پنلم فاکتور بوده میخواستم اینو تمدید کنم جلوی تمدید منو گرفتن یکماهه قراردادن بعدشم گفتن صد درصد تبدیل به اکوی یکساله میشه اما بعد از 18 روز هنوز یکماهه وعده هم میدن دو سه روز دیگه اوکی
از دیروز سرعت دانلود از بخش آپلودسنتر شاتللند به شدت پایین اومده :/
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
دوست عزیز محدود کردن ترافیک داخلی به 500 سایت پر بازدید ایرانی غیر قانونی هست !
در تعاریف مصوبه 266 اومده :
خواهش میکنم توی سامانه 195 شکایت ثبت کنید-10-1ترافيك داخلي: برابر مفاد مصوبه شماره 1جلسه شماره 248مورخ ،1395/9/21منظور از ترافيك داخلي، هر ترافيك
با ميزباني در داخل كشور است.
سرویس من شبونه داره ولی ی شب از اپل مک او اس رو زدم اپدیت حدود 4.9 گیگ بود
با همین سرعت 1.9 دانلود میکنه محدود نکرد دیگه هیچی شبانه نگرفتم
و باز هم فلاکت و بدبختی
100 گیگ ترافیک داخلی از بسته شاتلند حذف شده !
خواهشا اعتراض کنید
همین طوریش داره بسته هاشو کم ترافیک میده بسته ایران هم از بسته شاتلند که 100 گیگ بود حذف کرد
دیگه هیچی نمونده واسه موندن رو شاتل
بله دیگه وقتی ی ماشینی که کلا اپشناشو میدزدن یه شبه 20 ملیون و اینا میکشن روش بایدم همه جا درموداغون شه تف تو این مملکت
![]()
این ترافیک نماوا که میگن رو شاتل رایگانه براچی تو پنل حساب میکنه؟؟؟
![]()
Last edited by Antonio1991; 16-12-2017 at 16:24.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)