برادر شما مطمئن باش خودشون هم متوجه نمی شن.
برادر شما مطمئن باش خودشون هم متوجه نمی شن.
پس چی سرویسی خوبه ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
چه جوریه من 128 دارم با 200 دان می کنم نامحدود.محدود نکرده تبدیل به اینترانت شده یا همون اینترنت ملی
ببین دوست عزیز الان سرعت من کلا یکسان نیست و تقریبا یکی دو ماهی میشه که اینجوری شده متاسفانه!
الان به این صورته که از ساعت 12 شب تا 10 صبح با همون 130 کیلوبایت میگیرم (تقریبا از تمامی سرورهای قوی) اما از ساعت 10 صبح به بعد سرعت افت شدیدی پیدا میکنه و از 60 یا نهایتش 70 بالاتر نمیره (با همون سرورهای قوی)
مشکل اینجاست این برادرهای زحمتکش که به آخر خط رسیدن میخوان تا آخرین لحظه خون ملت رو بمکن و بارشون رو ببندن و برن! تنها راهش اینه که صبر کنیم تا شاید وزیر ارتباطات و اطلاعات عوض باشه تا شاید مثلا یه درصد احتمال بهتر شدن وضعیت وجود داشته باشه!
شما 128 داری اونوقت با 200 کیلوبایت دانلود میکنی؟؟؟
شما مطمئنی اینترنتت مال مخابراته؟؟؟
Last edited by Pessimist; 25-07-2013 at 20:00.
بستگی داره چه جوری می خای اگه دانلود می خای برو مخابرات
اگه وبگردی می خای برو شاتل
اگه پشتیبانی و هر دو گزینه ی بالا می خای برو آسیا تک
این نهایت سرعت 1 مگ مخابراته
اینم نهایت سرعت 2 مگه
![]()
Last edited by m.b.z; 25-07-2013 at 22:35.
درسته، بطور کلی همونطور که در این تاپیک افراد متعددی تایید کردن مخابرات در بهترین شرایط همون سرعت اسمی رو میده(حالا اگر بگذریم از وضعیت های پر از اختلال که مرتب هم تکرار میشوند) و بخاطر نامحدود بودن دلیلی نداره که سرعتها رو باز کنه و ضرر بده...
البته گویا مخابرات سرویس رسمی اینترانت هم داره که اون رو خبر ندارم، ولی سرویس تحت نام اینترنت با هر سرور و هر پروتکلی همین وضعه
قدم اول از مرکز مخابراتی ات شروع میشه.
میر آنجا می پرسی که کدام ISP ها در ایجا port دارند و امکان ارائه ADSL به پیش شماره شما را دارند.
بعد میای توی همین بخش یکی یکی در مورد ISP ها شروع به تحقیق میکنی و گزینه هایت رو محدود تر میکنی.
همین.
آسیاتک؟
ظاهرا تو مازندان سرعت بالاست!
سلام
adsl من 2 روزه هی قطع و وصل میشه کلافم کرده . چراغ dsl ثابته
snr margin 30 30.5
Line Attenuation 14 6
نویز که ندارم؟
جالبه وقتی مودم رو روشن خاموش میکنم وصل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)