تایم اوت نسبت به قبلا خیلی کمتر شده .
( تست پینگ از گوگل - در حال دانلود )
![]()
تایم اوت نسبت به قبلا خیلی کمتر شده .
( تست پینگ از گوگل - در حال دانلود )
![]()
جوونی کجایی که یادت بخیر
ببخشید به دلیل اینکه کانتشن من دستی هست اضافه زیاد داشت لیست بلند بالا بود دست به حذف زدم
رایگان ستون چپه
محتوای مخفی: :|
Last edited by Amir 3d; 03-12-2013 at 10:49.
اینو از کجا پیدا کردی؟ ولی اگه همچین سرعتی هم بدن شبونه که نداره مفت نمی ارزه
دوستان کسی از طرح الماس خبر داره چه جوریاس آخه من دانلودم خیلی بالاس ، میخوام ببینم حداقل سرعتی که میده چقدره ؟ اصلا به قیمتش میرزه ؟
من از آخر نفهميدم این طرح های نامحدود چرا توش حجم مینویسن.؟
Sent from my GT-I9100G
هیچی عزیزم یعنی اینکه ازاین ببعد مخابرات که تنها جایی بود که ازاین ادا واصول ها برای نامحدود رنمی اورد وتواکثراستان ها نامحدود اسمی می داد ازاین ببعد مثل شرکت های دیگه این کاررو می کنه مثل اسیاتک برای یک مگ تا 800مگ درردزو رو با 130دان می کنه بعد می یاد رو 40این می شه حجمی که تضمین شده شما داشته باشی
جالب اینجاست قیمت ها هم افزایش نجومی پیدا کردن
512 رو مخابرات همیشه می داد 24 تومان الان شده 32 اونم با سرعت کمتر
کلا این لیست یعنی اینکه خداحافظ نامحدود برای همیشه
من حوصله نداشتم همه صفحات رو بخونم اما تا آنجایی که فهمیدم یک آقا مالک این دور رو برای این تاپیک میچرخه. آقا این جور افراد واسه خود شیرینی واسه بالا دستیاشون حاضرن هر کاری بکنن که کار و عملکردشونو خوب جلوه بدن واسه همین از موقعی پای این آقا اینجا باز شد اینطور شده گویا.. واسه خود شیرینی گزارشی چیزی میزی داده که سرعت مشترکین از ترافیک ثبت نام شده بیشتره و.......
Sent from my GT-I9100G
آقا من از دیروز تا حالا کامل قطع بودم و همش ارور پشت سر ارور گفتم باز نکنه کارمندای ملک خرابکاری کردن . زنگ زدم اون اسکول خانه 2020 درست شدش!
من خودم نداشتم ولی یکی از دوستام داشت برای مدتی که نبود داد به من که باهش دانلود کنم که حیف نشه
اون موقع سرعتش نزدیک 360 کیلو بایت بود
الان با این گندایی که زدن معلوم نیست سرعت طرح الماس رو دست کاری کردند یا نه
سلام
راستش منم چندین ساله که از مشتریای مخابراتم البته به گناه اینکه خط تلفونمون فیبر نوریه
که کاش نبود. همه جای دنیا تجهیزات به روز میزارن که کیفیت و کمیت بره بالا ،تو شهر ما بر عکسه . باید همش به خودت لعنت بفرستی که چرا فیبر نوریهاین اسکول خونه رو دوستمون خیلی خوب اومد
من بعد از چندین سال و تجربه کردن انواع طرح های جور وا جور مخابرات که گل سر سبدشون هم که از وقتی این اقای گلدنت اومده مطرح شده ( یادش بخیر 128 نامحدود داشتیم با 16 دانلود میکردیم که سگش شرف داشت به طرح طلایی که کلی هم باید پول بدی اخرشم سایت بالا نیاد و قطعی و .. فهش و لعنت)
من دانلودم بالاست این اواخر دیگه دیدم هر چی گیگ میخرم باز تمومه اخرشم دارم کلی پول میدم واسه اینترنت گازوئیلی
الان رفتم وایمکس گرفتم با طرح 512 نامحدود واقعا راحت شدم درسته ماهی 40 تومن هزینشه ولی واسه من که ماهی 10 -15 گیگ از مخابرات میگرفتم خیلی بصرفه تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)