تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 847 از 860 اولاول ... 347747797837843844845846847848849850851857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,461 به 8,470 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

در آغاز فعالیت 7mister7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض harvest moon

اون بطری برای منم جالب بود
    راستش من یه بار یه بطری از دریا گرفتم ولی طرز تهیه سیبزمینی سرخ کرده بود
    همه میگن الهه ها و مزرعه دوم واقعیت نداره
    سلام راستش من درموردمزرعه دوم شک دارم ولی تاحالا که فکرکنم سه تا الهه رودیدم یکی پشت ابشاریکی دریاچه ویکی هم فکرکنم وقتی میخوایم درخت سدرروقطع کنیم میادشایدچهارمی هم وجودداشته باشه راستی تاحالا کسی درمورد الهه ویرانی کاری کرده که میگن اخرهرماه به دخترهامار نشون بدی سال بعدش کنارخونتون ظاهرمیشه بقیشم که میدونیدموفق باشید.

داره خودمونی میشه alfa2amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    مزرعه دوم رو من داشتم به صورت گل خونه ولی بزرگ تر از اولی کنار خونه نجار

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض harvest moon

سلام
    مزرعه دوم رو من داشتم به صورت گل خونه ولی بزرگ تر از اولی کنار خونه نجار

سلام امیرجان واقعامزرعه دوم روگرفته بودی اگه برات مقدورهست یک عکس ازش بزار ومیشه توضیح بدی که چگونه بدستش اوردی راستی تومزرعه دوم میشه برنج کاشت پیشاپیش ازجوابت ممنونم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض harvest moon

اقاalfa2amirکیگم نمیخوای جواب سوالموبدی من منتظرم داداش هرچه زدتربگی ممنون میشم.

- - - Updated - - -

اقاalfa2amirمیگم نمیخوای جواب سوالموبدی من منتظرم داداش هرچه زودتربگی ممنون میشم.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اره مزرعه دوم وجود داره . خوب هم وجود داره .
    واسه این کار باید هم سگت و هم اسبت تو مسابقات اول بشن و تمام گاو و گوسفندها و مرغها قلبشون پر باشه . از هر گیاه و محصول (مثل شیر و ... ) هم باید 100 تا فروخته باشی .
    بعدش اولین توفانی که تو زمستون اومد و گلخانه ات رو خراب کرد نجار میاد خونه ات . البته باید قبلش دموی مربوط به نجار که روی کوه هست و میگه خانواده اش توی توفان مردن رو دیده باشی .
    نجار میاد خونه ات و گلخانه ات رو که مجانی از نو میسازه هیچ یه زمین کشاورزی بزرگتر از اولی هم کنار خونه اش بهت میده . اونجا میتونی دانه برنج رو هم بکاری .
    فروشگاه دانه برنج رو میفرشه . البته مثل ذرت یه Rice Ball رو هم میتونی بندازی توی اسیاب تا بهت یه 1 عدد کیسه دانه برنج بده .
    خوبی اون زمین اینه که چون اب رود میره به زمینت هیچ احتیاج به ابیاری نداره . فقط بکار و برداشت کن . ولی برنج خیلی قیمت خوبی داره و بهتره همش رو برنج بکاری .

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض harvest moon

سلام بابت اطلاعاتی که دادی ممنون راستی تاحالا خودت مزرعه دوم گرفتی این دمویی که گفتی روچطوری باید ببینم ودرچه سالی باید مسابقاتی که گفتی برنده بشم من فقط شنیده بودم که باید قبل روزی که قرارطوفان بیادبانجارصحبت کنی تا درموردفردا بهت اطلاع بده وبهش گردنبدبدی تایاد دخترش بیفته پیشاپیش ازجوابت ممنونم موفق باشید.

داره خودمونی میشه HaRvEsT MoOn -saha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره مزرعه دوم وجود داره . خوب هم وجود داره .
    واسه این کار باید هم سگت و هم اسبت تو مسابقات اول بشن و تمام گاو و گوسفندها و مرغها قلبشون پر باشه . از هر گیاه و محصول (مثل شیر و ... ) هم باید 100 تا فروخته باشی .
    بعدش اولین توفانی که تو زمستون اومد و گلخانه ات رو خراب کرد نجار میاد خونه ات . البته باید قبلش دموی مربوط به نجار که روی کوه هست و میگه خانواده اش توی توفان مردن رو دیده باشی .
    نجار میاد خونه ات و گلخانه ات رو که مجانی از نو میسازه هیچ یه زمین کشاورزی بزرگتر از اولی هم کنار خونه اش بهت میده . اونجا میتونی دانه برنج رو هم بکاری .
    فروشگاه دانه برنج رو میفرشه . البته مثل ذرت یه Rice Ball رو هم میتونی بندازی توی اسیاب تا بهت یه 1 عدد کیسه دانه برنج بده .
    خوبی اون زمین اینه که چون اب رود میره به زمینت هیچ احتیاج به ابیاری نداره . فقط بکار و برداشت کن . ولی برنج خیلی قیمت خوبی داره و بهتره همش رو برنج بکاری .
    چه جالب
    ممنون واقعا

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقاalfa2amirکیگم نمیخوای جواب سوالموبدی من منتظرم داداش هرچه زدتربگی ممنون میشم.

- - - Updated - - -

اقاalfa2amirمیگم نمیخوای جواب سوالموبدی من منتظرم داداش هرچه زودتربگی ممنون میشم.
    داداشم من برنج نکاشتم . باید بدون چیت کد یا همون کد نقلب از هر محصول حد اقل 480 فروخته باشی . از سال سوم به بعد هر روز به شهر دار . کشیش . نجار کادو بده . تو زمستون سال پنجم هرچی تنه درخت هست بشکن و روزایی که نجار میرو تو کوه دنبال چوب برید باهاش صحبت کنید . پس از پایان سال شه دار یه نامه میده اونو که خوندید مستقیم برید پیش نجار . و گلخونه دوم و براتون کنار خون. خودش میسازه

10. این کاربر از alfa2amir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض harvest moon

اقاامیرازتوضیحاتت ممنونم لطفا اگه چیزی درموردفلوت سحرامیزمیدونی بگو خیلی خیلی ممنون راستی یه سوال وقتی مزرعه دوم میگیری درصدی هم میده اگه میده چنددرصد پیشاپیش ازجوابت ممنونم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقاامیرازتوضیحاتت ممنونم لطفا اگه چیزی درموردفلوت سحرامیزمیدونی بگو خیلی خیلی ممنون راستی یه سوال وقتی مزرعه دوم میگیری درصدی هم میده اگه میده چنددرصد پیشاپیش ازجوابت ممنونم.
    سلام چشم
    مزرعه دوم منظورم گلخونه دوم هست بگیری مزرعت میشه 120%

13. این کاربر از alfa2amir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •