ســــــــــــلام!!!
دوستان یه ادکلن خـــــنکــــــ (تلخ و خنک یا ترش و خنک با رایحه تازه و جنگلی) که موندگاری خوبی داشته باشه چی بهم معرفی میکنید؟؟؟
واسه استفاده روزمره میخوام ترجیحا قیمت زیر 250 باشه!!!
مـــوچکرم!
ســــــــــــلام!!!
دوستان یه ادکلن خـــــنکــــــ (تلخ و خنک یا ترش و خنک با رایحه تازه و جنگلی) که موندگاری خوبی داشته باشه چی بهم معرفی میکنید؟؟؟
واسه استفاده روزمره میخوام ترجیحا قیمت زیر 250 باشه!!!
مـــوچکرم!
دوست عزیز f.t.g نتونستم پیغام خصوصی بهتون بدم چون میگه 20 تا باید پست داشته باشم.
تشکر میکنم بابت راهنماییتون.
فقط یه محبتی میکنید بفرمایید اون پیشنهاداتون برای چه تولید کننده ای هستن.؟
در ضمن فضولی نباشه شما خودتون برای مجالس و مهمانی ها از چی استفاده میکنید؟
![]()
دوستان؟
لطفا راهنمایی بفرمایید![]()
طبق توضیحاتتون Roadster Sport از برند کارتیر ،برای شما بسیار مناسبه . تلخ وخنک ،پخش بو و دوام خوب
شماره 6 از D&G Anthology رو تست کنید. ترش وخنک
Roadster Sport از کارتیر ، تلخ وخنک
قربانت
ممنونم دوست خوبم!
کارتیر رودستر اسپرت قبلا استفاده کردم و تو رایحه تلخ خیلی دوسش دارم دنبال یه چیز جدیدم!
این D&G که گفتی رو از کجا میتونم بخرم و رنج قیمتش چنده؟؟؟
تو سایت های اینترنتی کدوم سایت جنس ارجینال با قیمت مناسب عرضه میکنه؟؟؟؟
سایت liliume قیمت هاش نجومیه!
ببخشید میتونم ازتون درخواست کنم که در مورد موندگاری و پخش بوی رودستر اسپرت یک کمی توضیح بدید؟
پخش بوش چطوره؟
من 2سال پیش یکی خریدم هم موندگاری نسبتا خوبی داشت یعنی صبح تا عصر بوش کاملا محسوس بود بعد 2 روز هم آثارش میود از رو پیرهن ولی عید امسال یکی دیگه خریدم ماندگاریش خیلی کمتره تقریبا تو 10-12 ساعت یا نهایتا 1 روز همش میپره!
پخش بوی خوبی داره ولی نه به اندازه ادکلن هایی مثل لالیک! معمولیه
آرامیس لایف ادکلنی مرکباتی و در عین حال کمی هم غیر اسپورت هست. پخش بوی خوبی داره و موندگاری متوسط رو به بالا
محمد جان مبارکتون باشه. خوشحالم که مورد پسند واقع شد
لیبر
آزارو کروم لجند
آیس من تری موگلر
آرامیس برمودا
فلور لی میل
هرچی فکر میکنم نمیدونم چرا در مورد این ادکلن اینقدر نظرات مختلفی وجود داره. همیشه تفاوت هست ولی نه به این گستردگی.
اینجا هم که علی آقا با بنده هم نظر شدند باز با ایشون در مورد موندگاری تولیتش با پرفیومش من نظر متفاوتی دارمالبته با احترام به نظر ایشون
به نظر من موندگاری پرفیوم و همچنین پخش بوش از تولیت بیشتر هست
Last edited by Ezel; 02-03-2013 at 00:25. دليل: ادغام 4 پست متوالی
کروم اسپرت آزارو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)