تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 847 از 4105 اولاول ... 34774779783784384484584684784884985085185789794713471847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,461 به 8,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

استخدامی کجا بود برادر من.
    شما بند پ داشته باش همه چی حله.برو معافیتت رو بگیر.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

دوستان من یه گافی دادم ...

تو برگه شمار 1 دفترچه اعزام اون آخرش که نوشته امضا و تاریخ تکمیل برگه ، من به اشتباه برج 2 رو زدم 4 ... یعنی تیر ماه که هنوز نیومده !!!

حالا یه کپی از این برگه هم دست پلیس +10 که دیگه نمیتونم درستش کنم ...

ولی تویه برگه تاییدیه و رسید پلیس +10 تاریخ برج 2 ثبت شده ... برگه سفید هم تاریخش اردیبهشت هست .

میخوام ببینم این دردسر نمیشه برام ؟ نگن برج 4 پست کردی یه وقت بدبخت بشم ؟ باحالی که برج 3 اعزامم ! : دی

یه چند تا دونه مورد اشتباه هم تویه این برگه داشتم ...

در کل این برگه و چیزایی که توش نوشتیم اونقدر مهم هست که تاثیری داشته باشه تو روند خدمت ؟

مرسی

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

4

تو برگه شمار 1 دفترچه اعزام اون آخرش که نوشته امضا و تاریخ تکمیل برگه ، من به اشتباه برج 2 رو زدم 4 ... یعنی تیر ماه که هنوز نیومده !!!

ولی تویه برگه تاییدیه و رسید پلیس +10 تاریخ برج 2 ثبت شده ... برگه سفید هم تاریخش اردیبهشت هست .

میخوام ببینم این دردسر نمیشه برام ؟ نگن برج 4 پست کردی یه وقت بدبخت بشم ؟ باحالی که برج 3 اعزامم ! : دی

در کل این برگه و چیزایی که توش نوشتیم اونقدر مهم هست که تاثیری داشته باشه تو روند خدمت ؟

مرسی
    نه نگران نباش
    اگر همه چیز خدمت انقدر دقیق بود خوب بود

4. این کاربر از The Stig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

مرسی
    اصلا فکرتو مشغول نکن
    اون برگه رو فقط برای اطلاعات شناسنامه ای و آدرس و این چیزاست که پر میکنی
    کپی هم واسه اینه که اگه مغاریرت و این چیزا بود (که معمولا کم پیش میاد) با اون ردیفش کنن
    ولی کلا مهم اینه که تو برگه تایید اطلاعات که بعد درخواست اعزام از پلیس +10 میگیری چک کنی که مشکلی نباشه وگرنه اون برگ نازک دفترچه چیه که کله پاچش (کپی اش) چی باشه

از این حرفا گذشته ما هم سه شنبه 19 ام رفتیم برا اعزام دم در پادگان
    تقریبا ساعت 5:20 رسیدم جلو درش
    که گفته بودن 6 اونجا باشید
    هوا تاریک بود ولی رفته رفته جعیت 7-8 نفری جلو در اضافه شدن
    تا اینکه کم کم هوا داشت روشن میشد و جمعیت هم بیشتر
    خلاصه ساعت 6 شد و در رو باز کردن که بریزیم تو
    همه رفتیم داخل و جالب اینکه چیز خاصی هم نگاه نمیکردن که بعد بزارن بریم داخل
    خلاصه اونور تر از در پادگان به سمت داخل فضایی بود که اون جلو گفتن به صف بشید و مرتب پشت گردن هم وایسید
    البته اولین کسی که مثلا خواست گربه رو در حجـله بکشه یه دژبان بود که اومد و گفت هی پسر احترام لباس شخصی که تنت هست و نگه میدارم پس کاری نکن بهت بی احترامی بشه ! (حالا نمیدونم مگه لباس شخصی هم احترام داره !)
    خلاصه بعد کلی حرف زدن و نمیدونم توضیحات بیخودی اومدن و مثلا گشتنمون که بعدا کاشف به عمل اومد بچه ها گوشی همراه داشتن و حتی در حین توجیح دخانـات استعمال کردن
    بالاخره رفتیم سمت یه جایی که یه سکو داشت و یه فضای نسبتا بزرگ جلوش
    خلاصه باز شروع کردن برامون توضیح دادن که احتراممون رو خودمون نگه داریم و این چیزا
    بعدشم شروع کردن به توجیح کردن ما و توزیع برگ لوازم مورد نیاز و برگ مرخصی و البته در همین حین کیک یزدی هم پخش کردن
    تو برگ مرخصی ها ساعت ترخیص رو گفتن بزنید 9 صبح ولی بماند که تا 2:30 زیر آفتاب نگهمون داشتن (اونم اکثرا با کله کچل بودیم)
    بالاخره بعد کلی اینور اونور که اول گفتن مرخصی تا شنبه هست، معلوم شد مرخصی شده تا دوشنبه (به دستور فرمانده قرارگاه)
    بعد یکم که گذشت یه سری بچه های دیگه هم به ما اضافه شدن و در کنار اونها باز ما هم توجیح شدیم (اونم زیر آفتا و با کله های کچله اکثریت !)
    خلاصه انقدر علاف شدیم که طرفای 11 بود که فکر کنم رفتیم واسه گرفتن جیره سمت سالنی که میخورد به انبار (که فقط در این مرحله شامل لباس و پوتین و زیر پوش و جوراب و مسواک میشد)
    البته اینم بگم انقدر واسه گرفتن جیره به خاطر صف فوق العاده بی نظمی که داشت معطل شدیم که حد نداشت
    بالاخره نوبت ما رسید (کاملا شانسی و خدا خواهی در صورتی که باید حداقل 40 دقیقه زودتر نوبتم میشد !)
    رفتم و بعد از گرفتن جیره اومدم سمت مسیری که به بیرون سالن سمت انبار بود (البته از سمتی که به صف برخورد نکنیم)
    تازه دیدم هر کی زودتر زرنگی کرده و تو صف زده جلو و زود جیره گرفته از اونور صف شدن تو آفتاب و دارن حسابی حالشو میبرن !
    تازه اونجا بود که واقعا فهمیدم همیشه بدتری هم از بد هست !
    بالاخره بعد از گرفتن جیره ها و بازم کلی معطلی زیر آفتاب داغ و البته گرفتن برگه مرخصی مهر شده با کلی بدبختی نوبت به صرف ناهار رسید
    فکر کنم ساعت طرفای 2 بود
    خلاصه ناهار رو گرفتم و سریع جنگی زدم به بدن و خیلی زود رفتم سمت در واسه صف شدن و ترخیص
    بعدش دوباره همون دژبان اولی که اومده بود بالا سرمون بازم اومد و 6 تایی صفمون کرد و بعدش شیش تا شیش تا فرستاد بریم سمت در واسه خروج
    البته قبلشم یه مهر دیگه میزدن رو برگمون
    بعدشم که از در پادگان خارج شدیم و احساس آزادی و شور و شعف خاصی بهمون دست داد
    اینم قاضایای روز اول خدمت ما اونم با لباس شخصی محض اطلاع دوستانی که در شرف اعزام هستن
    موفق و مؤید باشید
    Last edited by brothers000; 10-05-2012 at 00:01.

6. 4 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان کسی اطلاع نداره که کسایی که قبلا درخواست کسری خدمتشون رو در سامانه نظام وظیفه ثبت و تایید کردند و برگه کسری خدمت رو هم دارنداما فعلا دانشجو هستند و چند ماه دیگه(آبان یا آذر) باید خدمت برند,کسری خدمت اونها محسوب میشه یا نه؟! 
    چون من که چند روز پیش که از نظام وظیفه و پلیس 10+ پرسیدم گفتند که کسری خدمت اگه ثبت بشه تا 10 سال دیگه هم قابل استفاده هست...

داره خودمونی میشه ALI.CHAVOSHI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14

سلام دوستان

من تازه آموزشیم تموم شد!
    الان تو مرخصیم

میخواستم یه توضیحی در مورد یگان جدید بهم بدین البته میدونم هرجا اوضاع و احوال خاص خودشو داره ولی میخواستم فرقاشو با آموزشی بگین.

ممنون. . .

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بالاخره امروز این خدمت لعنتی ما تموم شد امضا ها رو هم جمع کردیم رفت پی کارش

10. این کاربر از Mohammad-Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بالاخره امروز این خدمت لعنتی ما تموم شد امضا ها رو هم جمع کردیم رفت پی کارش
    مبارکه !!!!
    آموزشی چند ماهه ؟

12. این کاربر از Hamed 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مبارکه !!!!
    آموزشی چند ماهه ؟
    ممنون . دوماهه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض امتحان شانس معافیت پزشکی یا از دست دادن فرصت بخشش غیبت!!

با سلام
    ضمن تشکر از جناب S126 که بدون هیچ چشمداشتی همه رو راهنمایی میکنن
    و همینطور سایر دوستان

من مدارکم رو تکمیل کردم و دیروز رفتم برای معاینه اولیه پزشک تا این رو هم تکمیل کنم و درخواست اعزام بدم تا این که همه چی عوض شد میدونین چی شد؟
    دکتر گفت به احتمال زیاد تیروئید پر کاری داری و این لاغری(قد 187 وزن 59) به احتمال زیاد از غدد مترشحه داخلی شما هست تکمیل دفترچه رو متوقف کرد و یک آزمایش تیروئید و چند تا چیز دیگه برام نوشت و گفت صبح شنبه ناشتا برو آزمایش بده

حالا شنبه اگه جواب آزمایش منفی بود که هیچی میرم پست میکنم برای اعزام
    ولی اگه مثبت بود (که به احتمال 90 درصد هم هست) و مشکل تیروئید داشتم دو راهی بزرگی برای من پیش میاد و چند تا سوال که عاجزانه باز هم تقاضای راهنمایی از شما عزیزان دارم

1-من دیپلمه هستم و غیبت هم خوردم باتوجه به این که اعلام کردن تا 3 خرداد دفترچه رو پست کنیم و خودمونو معرفی کنیم غیبتها بخشیده میشه آیا اقدام برای معافیت پزشکی هم جزء مقوله معرفی خودمون به نظام وظیفه حساب میشه یا خیر
    این سوال رو به خاطر این پرسیدم که اگه بعد از 3 یا 4 ماه پزشکی به نتیجه نرسید و حکم اعزام به خدمت یا معاف از رزم دادند آیا غیبت من بخشیده میشود؟ (با توجه به این که قبل از 3 خرداد برای پزشکی اقدام کردم)
    بزارید سوالمو ساده تر و مفهومی تر هم بگم:
    غایبینی که قبل از 3 خرداد اقدام میکنن دو دسته هستند:
    الف)کسی که قبل از 3 خرداد برای اعزام درخواست میده و برگ آماده خدمتش بعد از حد اکثر 20 روز به دستش میرسه و باید اعزام به خدمت بشه
    ب)کسی که قبل از 3 خرداد برای معافیت پزشکی درخواست میده و بعد از تقریبا 3 ماه معافیت پزشکی به نتیجه نمیرسه و برگ آماده به خدمتش به دستش میرسه و باید اعزام به خدمت بشه(حالا چه با معاف از رزم چه بدون معاف از رزم)
    خلاصه بند الف اگه غیبتهاش بخشیده بشه بند ب هم غیبتهاشون بخشیده میشه یا نه

2- اگه جواب سوال اول منفی هست و اگه اقدام پزشکی من (در صورت نتیجه ندادن) باعث بشه فرصت بخشش غیبت رو از دست بدم
    پس من باید چی کار کنم؟ آیا میشه اول درخواست اعزام بدم و بعد از این که برگ آماده به خدمت به دستم رسید دوباره درخواست پزشکی بدم؟ یا این که در حین خدمت و آموزشی هم میشه این درخواست رو داد؟

3-آیا میشه طرف فقط برای معاف از رزم اقدام کنه؟ و مثلا وقتی معاف دائم شد خودش درخواست کنه که این معاف دائم رو معاف از رزم کنن

4 -کارت پایان خدمت معاف از رزم ها آیا مثل کارت پایان خدمت معمولی معتبر هست؟ و آیا فرقی با هم دارند یا خیر؟

اگه طولانی شد من رو به بزرگواری خودتون ببخشید
    امید وارم سوالات من سوال خیلیهای دیگه هم باشه و با راهنمایی شما عزیزان به بقیه هم کمک بشه

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •