کسی می دونه این ارور مال چیه برای یکی دو تا برنامه دیگه هم این ارور من داشتم
![]()
کسی می دونه این ارور مال چیه برای یکی دو تا برنامه دیگه هم این ارور من داشتم
![]()
یعنی تا حالا کسی اینجوری نشده؟![]()
من وقتی درایوم پره یا یه فلدر زیادی توش چیزی داره برام اتفاق میافته میبرمش یه جای دیگه کپی میکنم درست میشه
من اسکینی که دوست دارم انتخاب میکنم بعد اد فایل میزنم تو نرم افزار اسکین بعد باید کدوم فایلو انتخاب کنم این چند نوع با اسم های مختلف تو فایلی که دانلود میکنم فایل هستچی گفتم
![]()
صفحه لاگین udyr رو یادتونه که با موجودات مختلف میجنگید؟
در آخر یک غول بزرگ اومد و udyr با هر چهارتا لولش اون رو کشت
احتمالا چمپ بعدی اون غول خواهد بود
البته در حد یک شایعه است.
سلام
امروز بهترین بازیم با nami بود ، فکر نمی کردم بشه با nami هم بازی رو carry کرد.
توی تیم rank با دوستم khandan پایین بودم ، بنده خدا نتش مورد دار شد ما دو تا هم کمترین rank رو توی تیم داشتیم (پایین بودیم) ،تیم حریف karthus داشت ، ما brand ، اول بازی توی تیم فایت adc مرد ، double kill کردم ، بعد هم که یک بار تعقیبم کرد زدمش kill سوم رو گرفتم ، از اون سمت karthus هم با ult ش و passive ش از لاین های دیگه 4-5 تا یا شاید هم بیشتر kill گرفته بود ، خیلی هم مغرور بود و داشت همه رو درو می کرد ، توی teamfight چند بار با Q و R نتیجه رو عوض کردم و save کردم تیم رو ، آخرش هم با این که عقب بودیم رفتیم توی base شون و چند بار با Q و R اون ها رو CC کردم ، همه مردن غیر من و ADC (بنده خدا delay شدید داشت فقط autoattack می کرد) و اونا هی یکی یکی می اومدن ، ما cc می کردیم و می زدیم ، آخرم بردیم.karthus که این قدر مغرور بود کف کرده بود می گفت honor ت می کنم.
دوستان یه عزیزی بود اینجا سرویسای کاهش دهنده پینگ میفروخت
راه ارتباطی ایمیل چیزی هست با ایشون؟
اسمش این بود hossein2801
خاموش بودن firewall توی سرعت اینتر نت تاثیری داره ؟
اسمش Ao Shin هست و ظاهرا یه اژدهاستصفحه لاگین udyr رو یادتونه که با موجودات مختلف میجنگید؟
در آخر یک غول بزرگ اومد و udyr با هر چهارتا لولش اون رو کشت
احتمالا چمپ بعدی اون غول خواهد بود
البته در حد یک شایعه است.
ولی فکر نکنم اونی که توی کامیک اودیر بود باشه
تو این سایت هر تغیری بخوان بدن رو می نویسن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اسکین Swain هست فکر کنم درست نخوندم ولی فکر کنم با آپدیت بعدی بیاد
![]()
Last edited by XxScorpionxX; 08-09-2013 at 17:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)