هم برای دانشگاه آزاد و هم برای دانشگاه سراسری؟
هم برای دانشگاه آزاد و هم برای دانشگاه سراسری؟
سراسری نه نمیتونی.علمی کاربردی و آزاد میتونی بری.
یعنی رشته ای به غیر از رشته دیپلمت
آقا ممنون ، یه چیزه دیگه ، میتونه بره مثلا پزشکی یا دندون پزشکی؟ یا فقط از داخل رشته های مربوط به ریاضی می تونه بره به یه رشته ی دیگه ای که مربوط به ریاضی هست؟
اینو دقیق نمیدونم ولی تو تبلیغات دانشگاه آزدا که همچین چیزی بوده.حالا شما یه زنگ بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزمون سراسری سال 93 دانشگاه آزاد اسلامی در سال آینده توسط مرکز آزمون برگزار می گردد . دکتر ناصر اقبالی با اعلام این خبر به روابط عمومی مرکز آزمون گفت: آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی که در سال گذشته به صورت آزمایشی با آزمون سراسری سازمان سنجش ادغام شده بود، در سال جاری به صورت مستقل توسط مرکز آزمون برگزار خواهد شد. اقبالی در ادامه افزود: لذا داوطلبان می بایست در زمان های اعلام شده جهت ثبت نام به سایت مرکز آزمون مراجعه و در زمان برگزاری آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی مانند گذشته شرکت کنند. لذا برگزاری آزمون مستقل به عنوان یک فرصت بیشتر برای داوطلبان تلقی می گردد. وی در خصوص زمان ثبت نام و برگزاري آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: زمان ثبت نام آزمون سراسری در بهمن ماه و زمان برگزاری آن در اواسط تابستان سال 93 خواهد بود . رئیس مرکز آزمون در خصوص تقویم زمانی ثبت نام آزمون های تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 93 گفت: زمان ثبت نام آزمون دکتری تخصصی سال 93 آذرماه و زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دی ماه سال جاری خواهد بود. اقبالي در ادامه خاطرنشان كرد: جزئيات ثبت نام و برگزاري هر آزمون متعاقباً از طريق سايت اطلاع رساني روابط عمومي به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام خواهد شد. وی در پایان اعلام کرد : داوطلبان هر آزمون اگر با سؤال یا ابهامی مواجه شدند می توانند با مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سؤال خود را مطرح تا کارشناسان در اسرع وقت به آن ها پاسخ دهند .
سوال : سوابق تحصیلی هم تاثیر داره ؟
سلام
من سال 89 کاردانی فارغ التحصیل شدم ، ولی هنوز مدرکم نیومده!!!
بخوام شکایت کنم کجا باید برم؟
یه سئوال دیگه برام پیش اومد دوستان گفتن میشه تغییر رشته داد ، من الان دارم کارشناسی الکترونیک میخونم میشه برم رشته ای دیگه؟!
من که این ترم جا موندم
ترم دیگه وضعیت چطوره
مثلا رشته عمران کارشنناسی نا پیوسته این ترم که فرستش تموم شد من میتونستم برم بدون ازمون و بدون شرط معدل بود .
ترم دیگه هم همینطوره ؟؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
چند تا سوال
ثبت نام واسه کنکور 93 پزشکی کی هست ؟
اگه کارنامه ای هم از قبولی پزشکی 92 داشتین ، درصداشو بگین ممنون میشم![]()
سلام
دانگاه ازاد ثبت نامش تقریبا در اذر ماه هست ک...
کارنامه قبولی مربوط به ردصد دروس سال گذشته وسالهای قبل به دلیل ادقام کنکور 92 بسیار متفاوت است ....
کارشناسی نا پیوسته بسته به رشته اغلب بدون ازمون هم پذیرش داره قبل از شروع ترم به واحدهای مربوطه جهت کسب اطلاعات بیشتر مراجعه کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)