تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 847 از 1211 اولاول ... 347747797837843844845846847848849850851857897947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,461 به 8,470 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

14

دوستان کسی میتونه با نرم افزار هایی مثل GGS فایل های 39 و 40 چمن از فایل dt07 موجود در پوشه img محل نصب بازی رو برام اکسپورت کنه و آپلود کنه ؟ احتیاج دارم
    دارم یک دستکاری هایی تو چمن میکنم که متاسفانه این دو تا فایل رو تو GGS دست کاری کردم و به جواب نرسیدم برای رفع سیاهی چمن ( بدون حذف اون دو فایل)
    ممنون میشم..

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    تو بازی جایی نداره که بشه فقط پنالتی بزنیم؟
    ممنون

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

دوستان کسی میتونه با نرم افزار هایی مثل GGS فایل های 39 و 40 چمن از فایل dt07 موجود در پوشه img محل نصب بازی رو برام اکسپورت کنه و آپلود کنه ؟ احتیاج دارم
    دارم یک دستکاری هایی تو چمن میکنم که متاسفانه این دو تا فایل رو تو GGS دست کاری کردم و به جواب نرسیدم برای رفع سیاهی چمن ( بدون حذف اون دو فایل)
    ممنون میشم..

بفرما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از mani_2004_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

از توی اون پوشه ی dt07.img
    فایل هایی که شماره اونا 39 و 40 هستش رو پاک کن .

درست میشه .
    همچین فایلی با این شماره توی dt07.img نیست

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام
    تو بازی جایی نداره که بشه فقط پنالتی بزنیم؟
    ممنون
    برو توی مود تمرین
    توی قسمت free kick توپ رو توی محوطه ی جریمه قرار بده
    اینجوری همش میتونی پنالتی بزنی
    ضمنا پنالتی زدن توی pes2010 با 2009 خیلی فرق داره
    پیشنهاد میکنم اگه بلد نیستی فیلمش رو که توی چند صفحه قبل هست دانلود کنی و از روی اون تمرین کنی

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض با سلام و درود به همگي...

دوستان من چند روز پيش DVD ساكر2010 رو خريدم و فروشنده گفت كه دمو نيست و محدوديت نداره. ولي حالا يه چيزايي تو بازي ميبينم كه احساس ميكنم بم دروغ گفته !
    مثلا وقتي ميرم تو Become a legend به جاي اينكه هربار با يه تيم جديد بازي كنم همش بايد با تيمي كه توشم به صورت تمريني بازي كنم (training) و يا اينكه استراحت كنم (rest) تا بازي بعدي. نميره بازي بعدي با يه تيم ديگه !
    و يا اينكه تنظيمات گيم-پد ذخيره نميشه و هر بار ميرم تو بازي بايد از اول تنظيمش كنم.
    حالا سوالم اينه كه آيا اين امكان وجود داره كه من اين نسخه ي دمو رو به اصلي تبديل كنم يا اينكه بايد اصلي رو هم بخرم ؟
    ممنون...

داره خودمونی میشه viky1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بندر دير

پيش فرض

با سلام

لطفا هر کی میدونه کمکم کنه من این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ رو نصب کردم اما وقتی میخام

سیو مستر لیگ رو لود کنم از بازی میپره در ظمن اینم تو توضیحاتش نوشته شده لطفا کمک بکنید
    IMPORTANT:
    Before you start a ‘Become a Legend’ career (or load an older savefile) you have to start BAL.bat and BAL2.bat
    Before you start a Master League (only 1 time, until you created your savegame) you have to run BAL.bat
    IMPORTANT:
    Before you start a ‘Become a Legend’ career or a Master League you have to run BAL.bat from your PES 2010 install directory (shortcut in start menu, too); read below what do to if BAL.bat doesn’t work. (Additional info)
    It is recommended that you start a new Master League after you updated the patch, but your old savegames will still work

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من چند روز پيش DVD ساكر2010 رو خريدم و فروشنده گفت كه دمو نيست و محدوديت نداره. ولي حالا يه چيزايي تو بازي ميبينم كه احساس ميكنم بم دروغ گفته !
    مثلا وقتي ميرم تو Become a legend به جاي اينكه هربار با يه تيم جديد بازي كنم همش بايد با تيمي كه توشم به صورت تمريني بازي كنم (training) و يا اينكه استراحت كنم (rest) تا بازي بعدي. نميره بازي بعدي با يه تيم ديگه !
    و يا اينكه تنظيمات گيم-پد ذخيره نميشه و هر بار ميرم تو بازي بايد از اول تنظيمش كنم.
    حالا سوالم اينه كه آيا اين امكان وجود داره كه من اين نسخه ي دمو رو به اصلي تبديل كنم يا اينكه بايد اصلي رو هم بخرم ؟
    ممنون...
    اینی که شما داری اصلی هست و دمو نیست.
    شما انگار تا حالا pes بازی نکردی!
    توی مود bal اول باید تمرین کنی وخودت رو گنده نشون بدی توی تمرینات تا بتونی بری ترکیب زخیره بعد هم بتونی بازی کنی.
    تنظیمات گیم پد رو هم از توی setting جایی که بازی رو ریختی باید تغییر بدی نه از توی بازی.

10. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AmirC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من تازه میخواهم بازی رو شروع کنم ولی یک مشکلی با گرافیک بازی دارم.
    بازی با رزولیشن 1024*768 در تمام سه حالت low , medium , high یک گیری داره یعنی در حال بازی یک گیرهای ناچیزی چجوری بگم یعنی بازیکن داره میدو یهو یک گیر خیلی کوچیک و سریع میکنه و رد میکنه نمیدونم مشکل از کجاست که البته خیلی حالم گرفته شد.
    مشخصات سیستم من :
    cpu : intel 7300
    motherboard :giga EP43-S3L
    ram:2 GB
    vga:4670 ddr3 512 ati

در آغاز فعالیت mosajjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Hamedan

پيش فرض

دوستان من تازه میخواهم بازی رو شروع کنم ولی یک مشکلی با گرافیک بازی دارم.
    بازی با رزولیشن 1024*768 در تمام سه حالت low , medium , high یک گیری داره یعنی در حال بازی یک گیرهای ناچیزی چجوری بگم یعنی بازیکن داره میدو یهو یک گیر خیلی کوچیک و سریع میکنه و رد میکنه نمیدونم مشکل از کجاست که البته خیلی حالم گرفته شد.
    مشخصات سیستم من :
    cpu : intel 7300
    motherboard :giga EP43-S3L
    ram:2 GB
    vga:4670 ddr3 512 ati
    مال اینه که مونیتورت روی 60 هرتز نیس ، مانیتورتو 60 هرتز کن و از توی Setting تیک اول و سوم رو بردار و تیک دوم رو حتما بذار .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •