رگ خالی زیر آفتاب غبار از رویم می زداید
رگ خالی، سیاهرگ های خالی، بطری خالی
آرزو می کنم برای بارش دوباره آن درد
رگ خالی زیر آفتاب غبار از رویم می زداید
رگ خالی، سیاهرگ های خالی، بطری خالی
آرزو می کنم برای بارش دوباره آن درد
hi
سلام دوستان عزیز
من متنی برای ترجمه ندارم ولی اگه میشه چند تا اصطلاح خارجی که موقع احوال پرسی میگن رو بگید ممنون میشم مثل سرو مرو گنده و نفس چاق کردن و....
Last edited by MR.CART; 13-09-2011 at 08:29.
ممنون می شم اگه تیکه ای که خط کشیده شده ترجمه کنید ....
Note: Changing the display type of an element changes only how the element is displayed, NOT what kind of element it is. For example: An inline element set to display:block is not allowed to have a block element nested inside of it
مرسی
لطفا ترجمه کنید !
پشتیبان های (کمکها) انها عبارتند از استادشان کورازامی و موگل (یک آیتم فراخواندنی) هاتسو میکامین روتویوسونا اروفوروچی یا به اختصار "ماگ Mog". دو کاراکتر قابل انتخاب دیگر ماچینا کوناگری و رن توکیمیا هستند که وقتی اِیس و یازده دانش آموز دیگر عملیات آپاستل (Operation Apostle) را به امید تبدیل شدن به آگیتو انجام میدهند تا جهان را از دست دیکتاتور نظامی شهر میلایتز (Milites) یعنی فرمانده عالی سید آلستاین (Cid Aulstyne) و تیمسار سرتیپ او کاتور بشتار (Qator Bashtar) نجات دهند آنها تقش راویانی را به عهده می گیرند که جریان بازی را از زاویه دید خود روایت میکنند. آنها به علاوه از کلاس صفر هم پشتیبانی می کنند. کاراکترهای اصلی دیگر شامل لورسیان ال سای گیلگمش (Lorcian l'Cie Gilgamesh) و نیز شاهزاده کنکوردیایی، آندوریا (Andoria) و شوالیه اش سلستیا/هوشیمینه (Celestia/Hoshihime) هستند. اعلام شده که آیتم های فراخواندنی (summons) شیوا در بازی دیده خواهد شد.
Last edited by hossein31; 13-09-2011 at 21:36.
[/COLOR]سلام
فکر کنم معنی ایش این میشه
نکته : تغییر در نمایش نوع عنصر تنها چکونگی نمایش عنصر ار تغییر می دهد و نه نوع عنصری که در آن است. برای مثال : یک مجموعه عناصر inline را در نظر بگیرید، بلاک (فکر کنم منظورش قالبی که مجموعه رو در بر داره ، یک یک نوع نمایش مجموعه است) اجازه نمی ده که یک بلاک داخل اون تعریف بشه (اشاره داره به مفهوم جمله قبل).
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
سلام
توی جمله زیر بخشی که مشخص کردم یعنی چی؟
much of the literature suggests that the regions have little to no water production.
ممنون
...مقدار تولید آب در این مناطق بسیار ناچیز تا هیچ است.
...این مناطق تولید آب در حد ناچیز تا در حد صفر دارند.
توجه: تغییر نوع نمایش یک عنصر تنها چگونگی نمایش آن عنصر را تغییر می دهد نه نوع عنصر را. برای مثال یک عنصر inline که نوع نمایش آن، بلوک (block) تعیین شده مجاز نیست یک عنصر بلوکی درون
خودش داشته باشد.
زحمت ترجمه اینم می کشید
There is no other filter that will give a larger value of SNR for the transmitted signal and the case where the interference is due to white noise at the input to the matched.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)