سلام من ساکن تبریز هستم خطم مشابه خط شماست ولی روی 8 مگ مشکل دارم مودم شما چیه میشه بفرمایید
سلام من ساکن تبریز هستم خطم مشابه خط شماست ولی روی 8 مگ مشکل دارم مودم شما چیه میشه بفرمایید
سلام، سال نوتون مبارک
دوستان اطلاع دارین، زمان دانلود شبانه مخابرات از چه زمانی تغییر میکنه؟ (چون قبل خواب تنظیمش میکنم موندم ساعت چند تا چند بزنم)
مخابرات سه چهار روزیه که یه کار مثبت انجام داده در مورد قطعی مکرر اینرنت بخاطر نویز دار بودن خط تلفن ، اومده مقدار Data Rate رو با توجه به شرایط نویز تلفن و حداکثر دیتا ریتی که با اون نویز میشه روی خط اعمال کرد رو هوشمند کرده ! برای مثال خط تلفن خونه من نویز فراوانی داره و مودم هم مقدار دیتا ریت رو برام حدودا تا 4.5 مگ اعلام میکرد . قبلا که سرویس 2 مگ داشتم و دیتا ریت روی 2048 بسته میشد هیچ مشکلی از لحاظ قطعی نداشتم ولی وقتی سرویس 5 مگ گرفتم و دیتا ریت رو روی 5120 بستن شدیدا مشکل قطع شدن چندین باره اینترنت در روز رو پیدا کردم . ( چون میزان دیتا ریت بسته شده از مقدار 4.5 مگی که خطم پشتیبانی میکرد نهایت ، بیشتر بود ) .
حالا مخابرات خودش بسته به شرایط نویز خط و حداکثر دیتا ریت مطمئنه روی خط ، دیتا ریت رو خودش اتومات تنظیم میکنه ! مثلا برام الان روی 4500 بستن . درسته که سرعت کمی کم شده ولی الحمدالله 4 روزه از شر قطعی خلاص پیدا کردم .
البته این موضوع برای کساییکه نویز خطشون کمه محسوس نیست و شاید تغییری در دیتا ریتشون دیده نشه ولی برای کسائیکه مشکل من رو داشتن مطمئنا مشکلشون حل شده . ( دوستم هم مشکل من رو داشت که اونم حل شده ) .
سال نو شما هم مبارک دوست عزیز
مگه قراره تغییر کنه ؟؟؟ اگر منظورتون تغییر ساعته که یه ساعت جلو کشیدن اون برای دیشب بود که اتفاقا من امتحان کردم و وقتی ساعت 12 به 1 تغییر کرد ، سرویس رایگان هم همون لحظه شروع شد ! ساعات رایگان 1-8 صبح هست . محض اطمینان شما 1:05 تا 7:50 تنظیم کنین .
روزها max rate مودم من بالای 10مگه ولی از غروب به بعد میاد رو 8-7 مگ!
شب از ساعت 11-10 به بعدم سرعت وبگردی خیلی میاد پایین
مثلا باز کردن همین فروم حدود 20ثانیه طول میکشه ولی الان که زدم زیر 10ثانیه کامل لود شد
توی بعضی مودم ها گزینه ای هست به نام SRA که دیتاریت رو بر حسب نویز خط تغییر میده ( حالت شناور) و از قطعی و پریدن لینک جلوگیری میکنه
معمولا کاربرا این گزینه رو غیر فعال میکنن تا دیتاریت با بالاترین مقدار ممکن ست بشه ولی اونایی که وضعیت خطشون خرابه بهتره از این مد استفاده کنن
بعضی مودمها هم به صورت ثابت این گزینه رو فعال دارن و نمیشه تغییرش داد!
دوستان راهی هست که من خطم رو از فیبر به مسی در بیارم تا اینکه از شر این مخابرات خلاص شم قطعی زیاد داره پشتیبانی ضعیفی داره
ماله من الان چند روزی میشه یدونه سایتو 2ساعت طول میده تا باز کنه اکثرا هم قطعه .2 مگ مخابرات
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستانی که از اینترنت مخابرات ناراضی هستن و خواستار تغییر خط خود از فیبر به مسی هستن بیاین جمع بشیم یه شکایت نامه به مخابرات استان بفرستیم تا بلکه بتونیم از شرکت های دیگه اینترنت با سرعت و پشتیبانی بهتر از مخابرات تهیه کنیم
لاقل میخوای شکایت کنی برو به سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین اونجا جایی واسه شکایت در این مورد هست یا نه
نه این که از دست مخابرات به خود مخابرات شکایت کنی!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)