تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 847 از 1004 اولاول ... 347747797837843844845846847848849850851857897947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,461 به 8,470 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

داش اروم چی اینم اسکرین شات درخواستیت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یک سوال آیا نرم افزار کانفینگ مخابرات این امکان رو بهشون میده که سرعت خط کاربری رو برای ساعت دانلود شبانه محدود کنن ؟
    سلام من ساکن تبریز هستم خطم مشابه خط شماست ولی روی 8 مگ مشکل دارم مودم شما چیه میشه بفرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

سلام، سال نوتون مبارک
    دوستان اطلاع دارین، زمان دانلود شبانه مخابرات از چه زمانی تغییر میکنه؟ (چون قبل خواب تنظیمش میکنم موندم ساعت چند تا چند بزنم)

3. این کاربر از Emir1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مخابرات سه چهار روزیه که یه کار مثبت انجام داده در مورد قطعی مکرر اینرنت بخاطر نویز دار بودن خط تلفن ، اومده مقدار Data Rate رو با توجه به شرایط نویز تلفن و حداکثر دیتا ریتی که با اون نویز میشه روی خط اعمال کرد رو هوشمند کرده ! برای مثال خط تلفن خونه من نویز فراوانی داره و مودم هم مقدار دیتا ریت رو برام حدودا تا 4.5 مگ اعلام میکرد . قبلا که سرویس 2 مگ داشتم و دیتا ریت روی 2048 بسته میشد هیچ مشکلی از لحاظ قطعی نداشتم ولی وقتی سرویس 5 مگ گرفتم و دیتا ریت رو روی 5120 بستن شدیدا مشکل قطع شدن چندین باره اینترنت در روز رو پیدا کردم . ( چون میزان دیتا ریت بسته شده از مقدار 4.5 مگی که خطم پشتیبانی میکرد نهایت ، بیشتر بود ) .
    حالا مخابرات خودش بسته به شرایط نویز خط و حداکثر دیتا ریت مطمئنه روی خط ، دیتا ریت رو خودش اتومات تنظیم میکنه ! مثلا برام الان روی 4500 بستن . درسته که سرعت کمی کم شده ولی الحمدالله 4 روزه از شر قطعی خلاص پیدا کردم .

البته این موضوع برای کساییکه نویز خطشون کمه محسوس نیست و شاید تغییری در دیتا ریتشون دیده نشه ولی برای کسائیکه مشکل من رو داشتن مطمئنا مشکلشون حل شده . ( دوستم هم مشکل من رو داشت که اونم حل شده ) .

5. 3 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام، سال نوتون مبارک
    دوستان اطلاع دارین، زمان دانلود شبانه مخابرات از چه زمانی تغییر میکنه؟ (چون قبل خواب تنظیمش میکنم موندم ساعت چند تا چند بزنم)
    سال نو شما هم مبارک دوست عزیز

مگه قراره تغییر کنه ؟؟؟ اگر منظورتون تغییر ساعته که یه ساعت جلو کشیدن اون برای دیشب بود که اتفاقا من امتحان کردم و وقتی ساعت 12 به 1 تغییر کرد ، سرویس رایگان هم همون لحظه شروع شد ! ساعات رایگان 1-8 صبح هست . محض اطمینان شما 1:05 تا 7:50 تنظیم کنین .

7. 3 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مخابرات سه چهار روزیه که یه کار مثبت انجام داده در مورد قطعی مکرر اینرنت بخاطر نویز دار بودن خط تلفن ، اومده مقدار Data Rate رو با توجه به شرایط نویز تلفن و حداکثر دیتا ریتی که با اون نویز میشه روی خط اعمال کرد رو هوشمند کرده ! برای مثال خط تلفن خونه من نویز فراوانی داره و مودم هم مقدار دیتا ریت رو برام حدودا تا 4.5 مگ اعلام میکرد . قبلا که سرویس 2 مگ داشتم و دیتا ریت روی 2048 بسته میشد هیچ مشکلی از لحاظ قطعی نداشتم ولی وقتی سرویس 5 مگ گرفتم و دیتا ریت رو روی 5120 بستن شدیدا مشکل قطع شدن چندین باره اینترنت در روز رو پیدا کردم . ( چون میزان دیتا ریت بسته شده از مقدار 4.5 مگی که خطم پشتیبانی میکرد نهایت ، بیشتر بود ) .
    حالا مخابرات خودش بسته به شرایط نویز خط و حداکثر دیتا ریت مطمئنه روی خط ، دیتا ریت رو خودش اتومات تنظیم میکنه ! مثلا برام الان روی 4500 بستن . درسته که سرعت کمی کم شده ولی الحمدالله 4 روزه از شر قطعی خلاص پیدا کردم .

البته این موضوع برای کساییکه نویز خطشون کمه محسوس نیست و شاید تغییری در دیتا ریتشون دیده نشه ولی برای کسائیکه مشکل من رو داشتن مطمئنا مشکلشون حل شده . ( دوستم هم مشکل من رو داشت که اونم حل شده ) .
    روزها max rate مودم من بالای 10مگه ولی از غروب به بعد میاد رو 8-7 مگ!
    شب از ساعت 11-10 به بعدم سرعت وبگردی خیلی میاد پایین
    مثلا باز کردن همین فروم حدود 20ثانیه طول میکشه ولی الان که زدم زیر 10ثانیه کامل لود شد

9. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

توی بعضی مودم ها گزینه ای هست به نام SRA که دیتاریت رو بر حسب نویز خط تغییر میده ( حالت شناور) و از قطعی و پریدن لینک جلوگیری میکنه
    معمولا کاربرا این گزینه رو غیر فعال میکنن تا دیتاریت با بالاترین مقدار ممکن ست بشه ولی اونایی که وضعیت خطشون خرابه بهتره از این مد استفاده کنن
    بعضی مودمها هم به صورت ثابت این گزینه رو فعال دارن و نمیشه تغییرش داد!

11. 4 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان راهی هست که من خطم رو از فیبر به مسی در بیارم تا اینکه از شر این مخابرات خلاص شم قطعی زیاد داره پشتیبانی ضعیفی داره

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ماله من الان چند روزی میشه یدونه سایتو 2ساعت طول میده تا باز کنه اکثرا هم قطعه .2 مگ مخابرات

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستانی که از اینترنت مخابرات ناراضی هستن و خواستار تغییر خط خود از فیبر به مسی هستن بیاین جمع بشیم یه شکایت نامه به مخابرات استان بفرستیم تا بلکه بتونیم از شرکت های دیگه اینترنت با سرعت و پشتیبانی بهتر از مخابرات تهیه کنیم

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستانی که از اینترنت مخابرات ناراضی هستن و خواستار تغییر خط خود از فیبر به مسی هستن بیاین جمع بشیم یه شکایت نامه به مخابرات استان بفرستیم تا بلکه بتونیم از شرکت های دیگه اینترنت با سرعت و پشتیبانی بهتر از مخابرات تهیه کنیم
    لاقل میخوای شکایت کنی برو به سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین اونجا جایی واسه شکایت در این مورد هست یا نه
    نه این که از دست مخابرات به خود مخابرات شکایت کنی!!!

16. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •