1 اگر امکان داره از سر پست مخابراتی کابل مستقیم بیار پشت مدم اگر نمتونی باید با نماینده هماهنگ کنی که آپ لینکتو و نویز رو تنطیم کنه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
1 اگر امکان داره از سر پست مخابراتی کابل مستقیم بیار پشت مدم اگر نمتونی باید با نماینده هماهنگ کنی که آپ لینکتو و نویز رو تنطیم کنه
1:عزیز چه سرعتی میخوای؟
2: نه بلک لیست نداره خدا رو شکر
3:مودم زایکسل خوبه و تی پی لینک من از مودم هاش زیاد راصی نیستم
4:قعلا قراره ارزون کنن اما معلام نسیت چند سال دیگه
5:قطعی کمه خیلی کم اگر هم پیش بیاد ماهی شاید 1 بار شاید هم 2 بار البته ما تو مازندران هفته ای 1 بار به مدت 30 ثانیه رو داریم
ممنون دوست عزیز از نظر شما سرعت 512 نامحدود خواستم بگیریم کلا رنج دانلود و پینگ چطور هست ؟ با سپاس . ضمنا میگن بین برنزی و طلایی فرقی نیست ایا درسته ؟ پس چرا تفاوت قیمت نجومی بینشون هست ؟ نکنه ضریب اشتراکشون فرق داره ؟ با تشکر
آره سرعت خوبه سرعت شاتل به ۱۰۰ هم نمیرسه تو رشت
من که تو نمایندگی قزوین بودم گفت طلایی با برنزی فرق داره .گفت 1 مگ طلایی 300 تا 400 میده اما برنزی 100-120 میده.حالا نمیدونم جاهای دیگه چطوریه.
سرعت 512 از 64 تا 110 کیلوبایت میده
Last edited by p30jps; 17-02-2013 at 00:22.
سلام
بچه ها من 2 مگ 5 گیگ دارم
شب ها بین 80 تا 200 متغیر هست. گاهی به 240/50 هم میرسه
یعنی یه فایل رو که میخوام دانلود کنم سرعتم از 80 هست تا 200
به نظرتون خوبه یا نه؟
سلام
منم 512 5 گیگ رودارم
بستگی به سایتهایی داره که دانلود میکنید ازشون من سرعت دانلودم ازسایت های داخلی60 هست تا 180_200
اما وقتی از سایتهای خارجی دانلود میکنم گاهی وقتها تا 400 هم میره0
آقا این سرعت ما از 60 بالاتر نمیاد.............
زنگ بزنم کاری می کنن؟؟؟
سرعت رو ولش کن.کی این مخابرات سیم رانژه ها رو به مراکز میده.آخه این سیم مگه چیه که پیدا نمیشه؟
خوشحال شدیم که 48 ساعته آسیاتک فعال میشه الان یه هفته است که الاف شدم به خاطر سیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)