سلام .
با توجه به اینکه روی سیستم دیگر هم تست کردید ، کار زیادی از دست شما برنمیاد . توصیه میکنم بفرستید گارانتی و حتماً تاکید کنید که اطلاعات موجود در آن مهم هست . یا اینکه از خیر گارانتی صرف نظر کنید و بفرستید کلینیکهای تخصصی .
سلام .
با توجه به اینکه روی سیستم دیگر هم تست کردید ، کار زیادی از دست شما برنمیاد . توصیه میکنم بفرستید گارانتی و حتماً تاکید کنید که اطلاعات موجود در آن مهم هست . یا اینکه از خیر گارانتی صرف نظر کنید و بفرستید کلینیکهای تخصصی .
گارانتی که نداره بنده خدا رو 3 یا 4 سال پیش خریدم 50 تومن
باید ببرم دیگه..چاره ای نیست
دوستان هارد اکسترنال من یه مدت رو pc اینطور بود که بعضی وقتا روشن میشد اما بالا نمیومد اما ممکنه بود بعد یه ریستارت کامپیوتر مشکل حل بشه و مشکلی با کابل اینا نداشت اما هر وقت به تی وی وصلش میکرد بالا میومد
الان اما از دیروز اصلا بالا نمیاد نه رو pc نه رو تی وی یعنی هارد رو به برق میزنم روشن میشه اما بالا نمیاد اطلاعات مهمی روش دارم
میشه کاریش کرد یا باید بره گارانتی؟
هارد اکسترنال my book وسترن خریدم امروز 2 ترابایت.....آداپتور رو وصل کردم ولی انگار برق هارد...هیچ لرزشی نداره...سیستمم مسلمن نمیشناسه هارد رو.....گارانتی آواژنگ هست...نمیدونم چراغش کجاش هست که ببینم روشن میشه یا نه!
Last edited by ALI V8; 28-02-2014 at 02:45.
داداش چراغ که جلوش هست یه چراغ کوچیک که روشن بشه سفید رنگ هست اگه روشن باشه متوجه میشی
خیلی ممنون . 7 تا بد سکتور پیدا کرد 7 تا رو درست کرد الان سیستم عین روز اولش شد . مچکر
هارد رو بالا اوردن بالاخره از دوباره تست کردم مثل اینکه مشکل در فن و اینا پیدا کرده
اینو دیگه باید بفرستم گارانتی درسته ؟
![]()
تو disk managment هم نمیاد ؟
هار رو وصل کردید یک عکس از disk managment بدید
اگه گارانتی داره حتما بفرستید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)