پارس آنلاین هم رفیقم داره
اونم از نظر لتنسی مشکل داره!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پارس آنلاین هم رفیقم داره
اونم از نظر لتنسی مشکل داره!
سلام بچه ها من امروز میرم مودم وایرلس TPlink 8960n بگیرم.برای کانفیگ اگه ببرم اندیشه چی کار باید بکنن؟من واسه کانکت شدن هربار باید پسوورد بزنم.ممنون میشم یکم راجع به مودم وایرلس توضیح بدین.
بهتره از پسورد استفاده کنی . البته من Zyxel گرفتم از شاتل و بردش با انتن بزرگ 110 متره اما tplink رو نمیدونم اما اونم احتمالا همین حدوده و اگه پسورد رو غیر فعال کنی ممکنه هر کسی ازش استفاده کنه. بهتره پسوردت رو با امنیت بالا و ترکیبی از عدد و حروف انتخاب کنی. ویندوز 7 این امکان رو داره که خودت دیگه پسورد رو برای هر بار اتصال وارد نکنی که در قسمت internet access وجود داره. در مورد ویندوز دیگه اطلاعی ندارم. در مورد کانفیگ هم وایرلس فرق خاصی با معمولیش نداره و اگه کانفیگ معمولیش رو بلدی مشکلی تو کانفیگ وایرلس هم نداری.در ضمن مودم رو حتما با گارانتی بخر.
من اومدم فقط به moz عزیز بگم که
ان الله مع الصابرین
پسورد که میزارم ولی همونطور که گفتین میخوام کاری کنم که از من دیگه هر دفعه نخواد.اگه پسورد بزارم یعنی دیگه نمیتونم بدن کانکشن درست کنم؟
اینکه کانکشن رو تو حالت بریج بذاری یا روتین باید از کنسول مدم تنظیم کنی کاملا مثل مدم معمولیه. نه مشکلی نیست. تو هر دو حالت قابلیت سیو کردن پسورد وجود داره.
Last edited by soosmar_asl; 02-01-2011 at 23:37.
اندیشه - 256 - محدود - فومن
Last edited by axtrom; 03-01-2011 at 21:25.
سلام دادا.
سرعت خوبه اما پینگ بالا که اون هم با v*p*n
حل میشه.
با تشکر.
هادی
سلام به همشهری های عزیز داشتم از این ورا رد میشدم گفتم یه سری هم به شما بزنم
128 نامحدود اندیشه خط 5 سرعت دانلود بین 29 تا 31 در نوسان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)