سلام.
من یه دوربین میخواستم تا 400 تومن برای استفاده خانواده و مسافرت.فیلم برداریش خوب باشه و توی نور کم هم خوب عکس بگیره.
در ضمن کیش با بقیه ی شهر ها مثلا مشهد قیمتش فرقی داره؟چون احتمالا از اون جا بگیریم.
سلام.
من یه دوربین میخواستم تا 400 تومن برای استفاده خانواده و مسافرت.فیلم برداریش خوب باشه و توی نور کم هم خوب عکس بگیره.
در ضمن کیش با بقیه ی شهر ها مثلا مشهد قیمتش فرقی داره؟چون احتمالا از اون جا بگیریم.
پیشنهاد من اول canon s95 هست(در سطح خوبیه)
دوم سونی HX5 که چیزی تو مایه های بالاییه
سوم هم پاناسونیک LX5 که تو کیش میشه گیرش آورد(هر سه تا قیمتا 420-450 تومن هستند که اونجا می تونه تا 50 تومن ارزون تر باشه،فقط حواست باشه از جاهای معتبرش بگیری) همشون هم Compact هستن،چون برای استفاده خونگی خواسته بودی
اگه compact نمی خواستی باز من HS10 فوجی رو پیشنهاد می کردم(چون تنها دوربینیه که ما برای کارای پردازش تصویرمون می تونیم از اون استفاده کنیمفک کن تو اون قیمت)ولی انصافا به درد کاربرای خانگی نمی خوره
![]()
Last edited by aminjigar; 11-03-2011 at 08:45.
ممنون.سونی WX5 بهتره یا HX5?قیمتشون چه فرقی داره؟
ولی دوست خوبم SX210 فلاشش خیلی آسیب پذیر و آزار دهنده هست[/QUOTE]
فلاشش زیاد هم آزار دهنده نیبست چرا که خیلی راحت میشه با دست برشگردون سر جاش
من 1 سال SX200 داشتم الانم نزدیک 1 سال SX210 داره و هیچ مشکلی با فلاش این مدلها
ندارم بخصوص SX210![]()
مقایسه کیفیت Sony HX5 با Panasonic TZ7 (بهتره HX5 رو با S95 و LX5 مقایسه نکنیم .چون تو یک کلاس نیستند. سنسور HX5 خیلی کوچک تر از اون دو تای دیگه هست و در نتیجه کیفیتشم کمتره و زوم زیاد تری هم داره):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم مقايسه کيفيت Panasonic LX5 با Canon S95کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPanasonic LX5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Canon S95
![]()
![]()
Last edited by rostamiani; 11-03-2011 at 16:49.
والا قیمتاشون که فک کنم همون 430-450 باشه(البته با کارت گارانتی بازرگانی ایران)
ولی WX5 حسگر یا به قول دوستان سنسور بهتری داره و در نتیجه یه نوع نویز معروف باید تو عکساش کمتر باشه(نویز فلفل نمکی!)
مثلا به تصاویر منظره تو پست 8465 که آقای rostamiani زحمت کشیده گذاشته نگاه کن ،canon s95 یه سری نقطه های ریزی رو تو تصویر آورده که اینا همون نوع نویزن...و LX5 اومده با soft کردن تصویر اونارو کمتر کرده (ولی کیفیت رو هم کم کرده)
ولی در هر صورت اونجا کیفیت canon s95 بهتره چون اون نویزه بدون آسیب به تصویر قابل حذفه...(جاش نبود ولی شاید مفید باشه براتون)
حالا اگه دوستان عکسایه WX5 رو بزارن احتمالا میشه بهتر قضاوت کرد...
Last edited by aminjigar; 11-03-2011 at 17:51.
دوستان sx210 قابلیت پانوراما داره ؟
قابلیت عکاسی پیاپی این دوربین چرا اینقدر کمه ؟ (0.7 فریم در ثانیه)
سلام! میشه جواب بدید به من؟ سوالم این هست که:
من می خوام یه دوربین با این امکانات بخرم؛با کیفیت ترین دوربین که ارزون هم باشه با این امکانات چی هست؟اگه میشه قیمتش رو هم بگید.
- این ویژگی ها رو حتماً باید داشته باشه:
- کیفیت حداقل 3.0 مگاپیکسل.
- امکان عوض کردن فوکوس در هنگام فیلمبرداری.
- امکان فیلمبرداری با 30 فریم بر ثانیه (30fps).
- امکان نصب میکروفن یا حداقل صدا ها رو با کیفیت ذخیره کنه.
- امکان اتصال به کامپیوتر و امکان ریختن فایل های فیلمبرداری شده در کامپیوتر.
- "لرزه گیر" جهت کم کردن لرزش هنگام فیلمبرداری را داشته باشد.
- امکان عکس گرفتن داشته باشد؛چراغ فلش نیز داشته باشد.
- کوچک هم باشه.
- این ویژگی ها رو هم داشته باشه بد نیست:
- دارای زوم اپتیکال بالا یا خیلی بالا (خیلی زیاد).
- طول عمر باطری و مقدار حافظه ذخیره اطلاعات زیادی داشته باشه.
- طراحی و ارگونومی کاملاً خوب برای فیلمبرداری در مدت طولانی یا شرایط سخت.
- ضد آب باشه
- محافظ لنز و صفحه نمایشگر بزرگ یا متوسط-بزرگ داشته باشه.
اگه درست فهمیده باشم شما دوربین فیلمبرداری می خوای، اینجا بخش دوربین عکاسی هست
ولی اگه دوربین عکاسی می خواید لطفا مشخص کنید حدودا چقدر می خواید هزینه کنید![]()
اه...راست میگی... نه من فیلم برداری می خوام...الان باید کجا برم بپرسم؟ در انجمن اصلی پرسیدم کسی جواب نداد، لینکش هم این هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)