تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 847 از 1174 اولاول ... 347747797837843844845846847848849850851857897947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,461 به 8,470 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به به عزيز دل ...
    خوبي ؟؟؟
    ازين ورا را گم كردي ؟؟؟
    چلسي تاپيك نداره ؟؟؟!!!
    چقدر ما واقعا قوي بيديم !!!
    همه تيم هارو سوسك ميكنيم !!!
    رائول جدي تو تركيب روياييه پرز جايي نداره ؟؟؟
    نه نوید جان این داش حسین از خیلی وقت تو این تاپیک میومد و پست میداد ولی بعد یه مدتی یه مشکلی براش پیش اومد که دیگه نتونست بیادش حالا که دوباره مشکلاش حل شده برگشته.
    خوش برگشتی داش حسین.
    =================
    در مورد رائول بگم که :
    نه رائول جزو ترکیب رویایی پرز هستش اما جزو 11 نفر رویایی پرز یا همون ترکیب اصلیش به حساب نمیاد.
    اما به نظرم پرز که سهله خود سانتیاگو برنابئو هم اگه بیاد نمیتونه رائول رو کنار بزاره .دی
    منم موافق با پرزم که رائول بخاطر سن و سالش همه بازیهای 90 دقیقه تو بازی نباشه گرچه همگان شاهدن که با این وضع هم 90 دقیقه میدوه و تلاش میکنه.
    کاری که جوانهای رئال نمیکنند.

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کاناوارو پیشنهاد سیتی را رد کرد

فابیو کاناوارو قصد دارد در سانتیاگو برنابئو بماند...

سایت گل : فابیو کاناوارو مدافع ایتالیایی رئال اعلام کرد علاقه ای به ترک این تیم ندارد به زودی قراردادش را تمدید خواهد کرد.او قصد دارد بعد از انتخابات هیئت مدیره باشگاه قراردادش را تمدید کند.
    این در حالی است که قرارداد کاناوارو در پایان این فصل به اتمام می رسد و باشگاه های زیادی علاقه شان را به جذب این بازیکن اعلام کرده اند.منچستر سیتی و میلان دو باشگاهی هستند که در صدر مشتریان مدافع 35 ساله رئال قرار دارند. مارک هیوز، سرمربی منچستر سیتی اخیرا اعلام کرد برای تقویت خط دفاعی خود به یک مدافع با تجربه نیاز دارد.او معتقد است کاناوارو به خوبی می تواند ضعف خط دفاعی سیتی را پوشش دهد.
    با وجود علاقه تیم هایی از لیگ برتر و سری A مدافع اسبق یوونتوس می گوید از زندگی در مادرید لذت می برد و به زودی قراردادش را با رئال تمدید خواهد کرد. انریکو فدله مدیر برنامه های کاناوارو می گوید : کاناوارو هیچ مشکل مالی با رئال ندارد به زودی قراردادش را با این تیم تمدید می کند.تنها دلیل که او تا به حال در مورد تمدید قراردادش با مسئولان باشگاه مذاکره نکرده، انتخابات هیئت مدیره باشگاه است.
    ستاره سابق ناپولی بیش از 2.5 سال است که در لالیگا به میدان می رود.او 86 بار با پیراهن رئال به میدان رفته است و اکنون تلاش می کند تا سومین قهرمانی پیاپی در لیگا را همراه رئال کسب کند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سسک مورد توجه رئال و بارسا

فابرگاس از این که مورد توجه رئال و بارسا قرار گرفته خوشحال است اما قصد ندارد توپچی ها را ترک کند...

سایت گل : سسک فابرگاس بعد از این که از توجه مسولان رئال و بارسا نسبت به خود ابراز خوشحالی کرد موجب شد بسیاری فکر کنند که او بار دیگر به فوتبال انگلیس باز می گردد.
    اما فابرگاس می گوید :"به هیچ عنوان دوست ندارم آرسنال را ترک کنم.هر بازیکن خودش بهتر می داند کجا می تواند پیشرفت کند و از فوتبالش لذت ببرد.من نمی توانم جلوی شایعات را بگیرم.مردم چیز های زیادی می گویند،رئال و بارسا دو تیم بزرگ هستند و همه فکر می کنند اگر این دو تیم به من پیشنهاد دهند من به سرعت تیمم را ترک می کنم و به اسپانیا می روم.
    فابرگاس در پایان می گوید :"اگر آرسن ونگر بخواهد که من در آرسنال بمانم بدون شک در لندن می مانم."

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فان در فارت، چلسی را می خواهد

ستاره هلندی باشگاه مادریدی تمایل زیادی دارد تا مذاکراتش در رابطه با ترک سانتیاگو برنابئو را آغاز کرده و ترجیح می دهد فصل بعد را در باشگاه لندنی توپ بزند.

سایت گل:رافائل فان در فارت ستاره هلندی باشگاه رئال مادرید تصمیم دارد تا تابستان این باشگاه را ترک کند. او که پس از آمدن خوان ده راموس، در ترکیب تیم مادریدی نقش چندانی ندارد، اعلام کرده که چلسی یکی از گزینه هایی است که ترجیح می دهد به آن بپیوندد.
    این ستاره 26 ساله، زمانی به تیم مادریدی آمد که برند شوستر مربی گری این تیم را برعهده داشت و شروع خوبی را همراه با کهکشانی ها پشت سر گذاشت ولی پس از حضور خوان ده راموس برروی نیمکت مربی گری رئال، همه چیز عوض شد و ستاره هلندی در جمع یازده نفر اصلی تیم جایی نداشت.
    ستاره سابق باشگاه آژاکس و هامبورگ از حضور در تیم مادریدی ناراضی است و به دنبال آن است تا در فصل نقل و انتقالات تابستانی، سانتیاگو برنابئو را ترک کند.البته بخشی از این مسائل نیز به شرایط گاس هیدینک در چلسی بستگی دارد. در صورتی که این مربی هلندی در سمت خود در باشگاه لندنی باقی بماند، احتمال پیوستن فان درفارت به چلسی افزایش خواهد یافت.
    روزنامه تایمز انگلیس به نقل از این ستاره، نوشت:« خوشبختانه، سران چلسی مرا می خواهند و این کاملا واضح و روشن است.اگر گاس در چلسی بماند، فکر می کنم مراحل پیوستن من به این تیم، به زودی پایان خواهد یافت. من می خواهم رئال را ترک کنم.»
    فان در فارت در سال 2008 و باقراردادی پنج ساله در ازای دریافت سالانه سیزده میلیون یورو، به باشگاه مادریدی پیوست ولی تنها 22 بار پیراهن این تیم را بر تن کرد و در طول همین حضور مدت، 12 گل برای کهکشانی ها به ثمر رساند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کارلوس:اگر میاتوویچ نبود...

مدافع سابق باشگاه رئال معتقد است که درصورت نبود میاتوویچ ، ممکن بود او هنوز در برنابئو توپ بزند.

سایت گل: ستاره برزیلی باشگاه فنرباغچه رامون کالدرون و پدرا میاتوویچ را مقصر مشکلات اخیر باشگاه مادریدی دانسته است. رامون کالدرون در اواخر فصل گذشته رئال را ترک کرد ولی پدرا میاتوویچ، مدیر ورزشی باشگاه مادریدی همچنان در سمت خود باقی است ولی انتظار می رود او نیز در پایان رقابتهای این فصل با برنابئو خداحافظی کند.
    روبرتو کارلوس در گفت و گو با روزنامه مارکا اعلام کرد که میاتوویچ در زمان حضور او در باشگاه مادریدی، او را ناامید ساخت و در ادامه شرایط کنونی تیم مادریدی را مورد ارزیابی قرار داد:« می توانستم هنوز هم یکی از بازیکنان رئال باشم ولی میاتوویچ می خواست تمام چیزهایی که فلورنتیو ساخته و تمام دار و ندار باشگاه را نابود کند. مادریدی ها در حال حاضر در شرایط سخت و پیچیده ای قرار دارند .فکر نمی کنم آنها از منچستر یونایتد و بارسلونا چیزی کم داشته باشند ولی آبی اناری پوشان بازیهای تماشایی و خوبی را به اجرا می گذارند.»
    کاتالونیایی ها در رقابتهای این فصل بسیار پراثر ظاهر شده اند و مادریدی ها تا اینجای کار از رسیدن به بارسا در صدر جدول لالیگا باز مانده اند. کارلوس اعلام کرد که رئیس جدید باشگاه مادریدی می بایست اوضاع را مجددا مساعد کند و بدین ترتیب حمایت خود از فلورنتینو پرس را اعلام نموده است:« تیم مادریدی با پرس، قهرمان خواهد بود و یکی از برترین تیمهای دنیا خواهد شد. ریاست آتی باشگاه مادریدی وظیفه خواهد داشت تا تمام مشکلات تیم را برطرف کند.»

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از اول هم اومدن فاندر فارت اشتباه بود.
    اینم از دسته گلهای جناب کالدرون بود !!!!!!!!!
    Last edited by ashi-khan; 30-03-2009 at 00:08.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دمش گرم من با فابرگاس حال میکنم اگه بیاد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به گزارش RmadridFC : کهکشانی ها آماده اند تا انتخابات برگزینی رئیس این باشگاه را برگزار کرده و آینده جدیدی را برای باشگاه رقم بزنند.

سران باشگاه رئال مادرید اعلام کردند که بیسنته بولودا، تا پایان رقابتهای این فصل در سمت ریاست باشگاه مادریدی باقی خواهد ماند. او پس از برکناری رامون کالدرون در سال گذشته میلادی، به عنوان سمت رئیس جدید رئال برگزیده شد.

اعضای اصلی باشگاه مادریدی عصر روز یکشنبه در جلسه ای شرکت کردند و در نظر سنجی ای که صورت گرفت و بنا به رای 248 نفر از 943 نفر، قرار بر این شد تا بولودا تا ماه ژوئن که انتخابات باشگاه مادریدی برگزار می شود، ریاست برنابئو را عهده دار شود. پس از این رای گیری، بولودا اعلام کرد که انتخابات ریاست باشگاه مادریدی روز چهاردهم ژوئن و شاید یک هفته قبل از آن برگزار خواهد شد و بدین ترتیب انتخابات بر عملکرد تیم تاثیری نخواهد داشت.

او در این رابطه گفت:« روند انتخابات با روند تیمم فوتبال و بسکتبالمان تقابلی داشته باشد. چرا که هر یک از این دو تیم در حال نبرد برای قهرمانی هستند و بدین ترتیب رئیس جدید نیز فرصتی کافثی خواهد داشت تا خود را برای فصل جدید رقابتها آماده کند.» پس از آنکه کالدرون در ماه دسامبر سال گذشته میلادی مجبور به ترک برنابئو شد، ناثباتی عجیبی بر برنابئو حاکم شده و شک و شبهات زیادی در مورد تمدید قرارداد ستاره های بزرگ مادریدی از جمله گابریل هاینتزه و فابیو کاناوارو به گوش می رسد.

سیاست سران باشگاه بر این است تا با پایان یافتن رقابتهای این فصل لالیگا، بازیکنان جدیدی را خریداری نمایند و در این میان، نامهایی از جمله کریس رونالدو و کاکا به گوش می رسد. توقع می رود که فلورنتینو پرس، رئیس سالهای نه چندان دور باشگاه مادریدی، در این انتخابات به پیروزی برسد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام سلام سلام
    خوب بچها ما دیگه رفتنی شدیم
    با اجازتون دارم میرم فردا صبح هم پرواز دارم دعا کنید که بی خطر باشه بسی مترسم از هواپیما دی:
    این یه غیبت صغری است خوشحال نباشد هنوز باهاتون کار دارم .
    شاید دو سه هفته ای نباشم ولی بعدش دوباره میام .
    از همین الان دلم واس همتون تنگ شده .
    امیدوارم که مثل همیشه اینجا چه من باشم یا نباشم پر رنگ و رونق و فعال باشه.
    برا همتون ارزوی بهترین ها دارم و امیدوارم که هر روزتون بهتر از دیروزتون باشه.
    مارو از دعای خیرتون بی بهره نذارید
    قربانت تک تک شما عزیزان
    ==============================
    غنیمت دان تو این شبها که بعد از روزگار ما
    بسی گردش کند گردون بسی لیل و نهار آید
    ----
    فعلا
    یاحق

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

سلام سلام سلام
    خوب بچها ما دیگه رفتنی شدیم
    با اجازتون دارم میرم فردا صبح هم پرواز دارم دعا کنید که بی خطر باشه بسی مترسم از هواپیما دی:
    این یه غیبت صغری است خوشحال نباشد هنوز باهاتون کار دارم .
    شاید دو سه هفته ای نباشم ولی بعدش دوباره میام .
    از همین الان دلم واس همتون تنگ شده .
    امیدوارم که مثل همیشه اینجا چه من باشم یا نباشم پر رنگ و رونق و فعال باشه.
    برا همتون ارزوی بهترین ها دارم و امیدوارم که هر روزتون بهتر از دیروزتون باشه.
    مارو از دعای خیرتون بی بهره نذارید
    قربانت تک تک شما عزیزان
    ==============================
    غنیمت دان تو این شبها که بعد از روزگار ما
    بسی گردش کند گردون بسی لیل و نهار آید
    ----
    فعلا
    یاحق
    احمد جون کجا می ری ؟ 2 هفته بی کاپیتان باید سر کنیم.
    امیدوارم خوش بگذره بهت. شیطون ! خوب داری جهان گردی می کنی ها !
    هر جا یه پی سی گیر آوردی فوری بیا اینجا دلمون تنگ میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •