دانلود شبانه ام سرعتش 1.3 مگ برثانیه بود.
بله روی آسیاتکه اما خارجی محسوب میشه. وزیر گفته تا هفته بعد تکلیف ترافیک داخلی رو مشخص می کنن.
دانلود شبانه ام سرعتش 1.3 مگ برثانیه بود.
بله روی آسیاتکه اما خارجی محسوب میشه. وزیر گفته تا هفته بعد تکلیف ترافیک داخلی رو مشخص می کنن.
بله تهرانم. سمت بلوار فردوس شرق. اسم منطقه مخابرات رو نمیدونم الان.
شلوغ بودنش رو هم نمیدونم چون من تازه سرویسم رو نگرفتم و چند ساله. فقط تبدیلش کردم به سرویس جدید.
خدمت شما:
سلام
خییییییلی ممنون.پینگش تایم اوت نداره انگار که خوبه ولی بالاستهمین پینگش آدم رو دو دل میکنه.با کابل بودید دیگه؟؟ساعت چند پینگ گرفتید؟؟ می شه یه لطف کنید یه زنگ بزنید این حالت گیمش رو تست کنید(اگه دارن، به من که گفتن داریم و ....) .
دانلود شبانه رو که گفتید 1.3 ، مگا"بایت" هست دیگه؟
در کل تو این چند سال که داشتید مشکلی نداشتند ؟؟ پینگش مشکلش حل شه خوبه. پارس آنلاین معمولا پینگش با 8.8.8.8 که dns گوگل هست حدود 140 هست. بعضی وقت ها تا 100 هم پایین میاد. یه بار هم حدود 80 دیدم ولی کلا حدود 140 هست اما الان حدود 190 هست. اگه کلا پینگش حدود 30 ~40تا از پارس بیشتر باشه عیبی نداره. واقعا ممنون میشم اگه این حالت گیمشون هم تست کنید.
یا علی
اسکار بهترین طرح می رسه به....
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام
اگر یه تست سرعت از speedtest.net بزارین ممنون میشم
شما مثل اینکه یه ارتباطی با تیم بازرگانی های وب داری که همه جا داری تبلیغ میکنی این کجاش بهترین طرحه؟ فن اوا طرحاش که شبانه داره سگش میرزه به های وب بدون شبانه.حتی شاتل و حتی پارس افلان دره پیت اگه سرعت شبانه رو محدود نکنه.
اتفاقا جایزه وجدان قهوه ای و حجم خوری پیشرفته همزمان تقدیم میشه به های وب.حالا 2 ترا 3 ترا حجم داخلی بده سایتای اشغال داخلی چیزی برای دانلود دارن؟ باید بشینی مراسم جوشن کبیر 4K دانلود کنی
Last edited by 2_ahmadzadeh; 06-12-2017 at 11:46.
داداش آره من رییس های وبم
شما چرا ناراحت میشین باید بدون تعصب نگاه کرد و دید کدوم شرکت شرایطش بیشتر به شما می خوره من اصلا نمی تونم شبانه کار کنم برای همین تعرفه های های وب برام فوق العادس چون با پول ماهی ۷۰ گیگ ماهی ۱۳۰ گیگ می گیرم و راحت ویدیو یوتوب استریم می کنم . البته مطمئن نیستم فن آوا به این سرویس ها ادامه بده و بیشتر جنبه جذب مشتری داره .
Last edited by siamosi60; 06-12-2017 at 12:07.
.پاک شود پاک شود
های وب خیلی خوبه
حیف که شهر ما نداره فقط مخابرات هست
مقایسه طرح شرکتها
___ ۱۶ مگابیت، ماهانه ۸۰ تومان
هایوب: 275 گیگ آزادانه (طرح جدید)
(کسر ترافیک داخل بهشکل یک چهارم)
فنآوا: 225 گیگ آزادانه
(کسر ترافیک داخل بهشکل نیم بها)
مخابرات (طرح جدید): 175 گیگ آزادانه
شاتل: 160 گیگ ازادانه
آسیاتک: 150 گیگ آزادانه
پیشگامان: 150 گیگ ازادانه
(کسر ترافیک داخل بهشکل یکسوم)
صبانت: 120 گیگ آزادانه
پارس آنلاین: 100 گیگ آزادانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)