با جمله اولت موافقم با جمله آخرت مخالفت
اتفاقا داداش یکی دو تا بازی همین چند وقت پیش بود دوستان هم بحثش رو کردن چند صفحه قبل روی فریمور 3.60 اجرا میشد با یه پچ روی فریمور 3.55 هم اجرا شد!این خبر خیلی خوبیه که تا 2 3 ماه دیگه بتونیم تمام بازیهای روی فریمور 3.60 رو اجرا کنیم روی 3.55.در ضمن یه جا گفتی 7 8 ماهه دارن کار میکنن روی فریمور 3.60.من زیاد اطلاع ندارم مطمئنی؟آخه تازه 1 ماهه بازیا داره روی 3.60 میاد و اگرم تلاشی برای هکرا باشه توی این یه ماهه چه جوری از 7 8 ماه قبل داشتن تلاش میکردن؟اون موقع که درگیر 3.55 بودن که موفق شدن الان فکر کنم تازه یه ماهه به فکر 3.60 افتادن .
درباره چاره ای جز اریجنال ندارید رو مخالفم باهات.البته با یه کمی تغییر درست میشه.
اگه میخواید بازی رو داغ داغ بازی کنید چاره ای به جز اریجنال ندارید.اینجوری بهتره.گفتم که دارن روی 3.60 به جواب میرسن بعدش میرن سراغ فریمور بعدی و روزی به جواب میرسن پس چاره ای هست.اینکه مثلا آنچارتد 3 اومد همون موقع نریم بخریم 2 ماه بعد بخریم.اینم چارس دیگه
ولی من این نظر شخصیمه و همیشه با این حرف مخالفم که جلوی -- پلی 3 گرفته میشه.هر چی فریمور بره بالا روشای -- میره بالاتر و بلاخره درستش میکنن کم نمیارن
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
آره اینکه صد در صد بازی کلا سلیقس.مثلا بازی لیتل بیگ 2 دنیا رو ترکوند من 5 دقیقه بیشتر بازی نکردم چون گرافیکش کم بود خوشم نیومد
ولی خدایی قبول داری گیم اسپات هم بعضی وقتا نامردی میکنه سر امتیاز دادن شما عیب و ایراد این 2 تا بازی رو بگو God Of War و Heavy Rain . که به جفتش فکر کنم 8.5 داده.اون وقت بگو بازی GTA Iv چی داره که 10 گرفته؟