خوب اینجوری که تعداد دوستان کم شد، نهایت 3-4 نفر باشیم. چه کنیم؟
خوب اینجوری که تعداد دوستان کم شد، نهایت 3-4 نفر باشیم. چه کنیم؟
ما همیشه هستیم شبا یه خبر بده اومدی
جمعه عالیه منم پایم![]()
دادا این عکس آواتارت خیلی نازه،هرموقع نگاه میکنم اشکم در میاد
.................................
اقا منم هستم![]()
سلام من این مشکل به کل حل کردم البته دقیقا نمیدونم کدوم قطعه این مشکل رو بوجود میاره امما چیزه که واضحه کارت گرافیک و رم مسبب اصلی این ارور هستن موقع بازی کردن اگه این دو قطعه تو پروسه پردازش خوب متچ نباشن نهایتن در یه صحنه حین بازی با این پنجره مواجه میشیدالبته مادر برد هم تا حدودی موثر هست چون تمام هماهنگی بین رم و کارت گرافیک از این طریق حاصل میشود قطعات اورجینال به نسبت کمتر به این مشکل دچار میشن امما اگه سیستم بر اساس هماهنگی قطعات بسته بشه این درصد به 1 صدم میرسه
امما نظر شخصی بنده اول رم هست اصل ارور مربوط به عدم نوشتن یا صحت اطلاعات بر روی رم هست حالا تو این موضوع نوع پردازش کارت گرافیک هم مزید بر علت میباشد پس سعی کنید کارت گرافیک و رم رو حتما متچ بگیرید
یه راهنمایی برای رم
1- خرید برند هماهنگ با مین برد
2-خرید رم با سی ال کمتر (سی ال مدت زمان پاسخگویی رم میباشد) تو رمهای دی دی ار 2 زیاد این قضیه به چشم نمیاد اما رمهای دی دی ار 3 این قضیه خیلی توشون مهم هست البته با اورکلاک میشه یه درجه این سی ال رو پایین تر آورد
3-رم دی دی ار 3 حتما با هیتسینک بخرید گذشت اون زمانی که حرارت رم مهم نبود اگه اورکلاک میکنید حتمان از هیتسینکهای پایه بلند و تهویه مناسب سیستم بهره ببرید درغیر اینصورت عمر رم رو کم میکنید
4-مهارت تست رم (چجوری ؟)1- با استفاده از برنامه هایی که رندر انجام میدن فتوشاپ 3دی مکس کرل دراو 2- اگه سیستم رو تازه خریدین حتما 1 روز به صورت 24 ساعته با سیستم کارکنید بازو بسته کردن برنامه ها بصورت مداوم انجام همزمان چند برنامه با هم بسته به سی پی یو دستگاه اگه سی پی یو دستگاه تک هسته ای هست لطفا فشار اضافی نیارید
ممن نوشتنم اصلا خوب نیست امما تواین زمینه مهارت خاص خودمو دارم شاید بعضیا این مورد تست مسخره بدونن اما مهمترین قسمت همین تست کردن 1 روز مهلت تست رم از موقعی که رم رو میخرید هست از این یه روز بهترین استفاده رو بکنید تا یه عمر راضی بمونید از خرید![]()
خوب شدیم 5 نفر..5 تا دیگه پایه باشن بسه ..یا اگه کسی هم نباشه 5 تایی میریم cw![]()
اگه جا هست منم هستم
فقط قبلش هماهنگ کنید پلیز
سلام منم که هستم اگه بتونم وار گیر بیارم یه ویروس گرفتیم خفن هر چی داشتیم حذف شد الان دارم میگردم ولی 90 در صد میام
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)