سامانه شکایت ندارد ... ( اگر داره مهم نیست) چون کسی جواب گو نیست ..
سامانه شکایت ندارد ... ( اگر داره مهم نیست) چون کسی جواب گو نیست ..
اول باید بری سایت مخابرات شکایت کنی که بهت یه کد پیگیری میده بعد اونو تو اون قسمتی که میگی وارد کن اگرم سایت مخابرات سامانه ثبت شکایت نداره اون تیک سامانه ثبت شکایت ندارد رو بزن
![]()
نه ویندوز از بس سرعت اینترنت مخابرات بالانیست تعجب کرده![]()
امشب سید فکر نکنم بیاد داره ۹۰ میبینه![]()
برای اینترنتمون هم دیگه باید بگیم اینترنت هم اینترنتهای قدیم![]()
طلایی مینگین تا الان 55 ساعت 1:30 بجای اینکه 256 باشه. کم فروشی مخابرات نسبت به قرارداد اولیه و ناراضی بودن "کاربران"
اوه اوه دیگه امشب ازون شباست . افتضاح خالص . 24 عیار . سایت به زور باز میشه . فکر کنم واسه همین تاپیک یه یک ساعتی خوابیده بود .
مهندس میگه ملت همه با هم هجوم میارن . سرعت هم که شده یک دهم قبلا . پس یعنی توی این یک ماهه تعداد مشترکین مخابرات 10 برابر شده و ازدحام اینقدر زیاده که تو لوله جا نمیشن .
میگم ما این همه توی ایران مخصوصا خراسان رضوی مهاجمین به این توپی داریم چه بکنیم توی جام جهانی![]()
عکس از سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا شهرای دیگه نامحدود داره ما نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AliTavakoli7; 03-12-2013 at 03:17.
باوو از زندگی م بیزار شدم به قرعان
من از این به بعد از اینترنت دانشگامون استفاده میکنن ،حقیقتا حیفم میاد پولم بریزم شکم این دزآ بعد بگم چه شکمی کردن
اعتراض همیشه به گفتن نیست ، نمیگم طرحتون ول کنیدو.. یک هفته مصرف اینترنت رو کاهش بدید، اگه حجمتون تموم شد تا یک هفته شارژ نکنید . این فقط یک زبان اعتراض به انسان هایی با شعور کم ، چون زبان منطقی شما رو نمیفهمند هر چی بگی اقا ،عزیز، این پول لطفا کالا(که اینجا اینترنت متناسب با اون پول هست )به من بده! طرف بجایی که بگه چشم جف لگد میندازه ،خو نباید پولت بدی بش تا فک کن کار خوبی میکنه
تازه اون دنیا هم باید جواب این خیانتی که در حق ش کردی رو هم بدی ،
باوو یک هفته هیچکارتون نمیشه به قرعان بذارید این حمالا بفهمن نون شون از جیب شماس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)