گل سنگ اصل بود؟ میاکه قیمت نگرفتی ازش؟
خب بتونی از خارج تهیه کنی که حتما خیلی بهتره
من که تاحالا فیک از میاکه ندیدم، بعید میدونم داشته باشه، دوستانی که تو کار عطر هستن نظر بدن بهتره
گل سنگ اصل بود؟ میاکه قیمت نگرفتی ازش؟
خب بتونی از خارج تهیه کنی که حتما خیلی بهتره
من که تاحالا فیک از میاکه ندیدم، بعید میدونم داشته باشه، دوستانی که تو کار عطر هستن نظر بدن بهتره
سلام دوستان عزیز کسی میتونه بین این عطر ها کمکم کنه که کدومشون بوی خاص تر و مناسب بهار تابستون با موندگاری بیشتر و خلاصه سرتر از هم هستند و اینکه قیمت هر کدوم مناسبش چقدره ... من هنوز سراغش نرفتم ولی مثلا تو کوچه مروی مطمعنا یک عطر رو اگه پایه 100 تومن باشه از 90 تومن تا 130 تومن یافت میشه ... این اختلاف واسه سودشون هست یا نه اصل و فرع داره .... ممکنه هم 90 هم 130 اصل باشه من چجوری متوجه شم که کلاه نرفته باشه سرم .... اخه اگه از جاهای معتبر بالاشهرم بخوام بگیرم یه عطری که من 100 تومن دنبالشم میشه 160-170 تومن که دیگه در حد پولم نمیشه !!!
این عطر ها
davidoff
Silver Shadow Private
125 تومن (قیمت ها از سایت liliume)
davidoff
Silver Shadow Altitude
105 toman
lalique white 120 toman
Passenger
s.t dupont
104toman
Avenue Montaigne For Him و Essence Pure For Men هر دو از st dupont و 97 تومن
Angel Schlesser » Oriental Edition II
125 تومن
Azzaro » Now For Him
105 تومن
و jaguar vision 3 & clasic black
و اگه کسی پیشنهاد دیگه ای هم در همین قیمت ها داره
شرمنده خیلی زیاد شد !!!!
دوست عزیز این عطر منظورت هست ؟ Azzaro » Azzaro Chrome Legend
125 میل ؟ اگه اینه قیمتش 130 زده سایت لیلیوم .... شما از کجا خریدین ؟ اصل هست دیگه به امید خدا ؟
بنظر اصل میومد،البته نی مشکی بود .هنوزم بوش رو کاغذ مونده،البته مشام زود بهش عادت میکنه و بعضی موقعا آدم فکر میکنه بوش پریده
البته گفتم از خارج تهیه میکنم نه همه عطرا،این عطرای ریسکیو میگم،آخه قیمت شیک 65دلاره ولی تو بازار تقریبا 150 تومن!!!خوب آدم شک میکنه دیگه
میاکه رو قیمت نگرفتم،بازم اونورا کار دارم،برات میپرسم اطلاع میدم
آره همینه
آره همین 125 میلشو گرفتم
من از کرمان گرفتم - ارزون تر از این سایتا میگفت
به نظرم اصل باشه - بوش که عالیه - موندگاری هم همینطور
بالاخره بعد از یکی دو سال کار مداوم، ترجمه و ویرایش جلد دوّم به اتمام رسید. هم اکنون کتاب آماده می باشد.
مطالعه ی این جلد از کتاب که در خصوص عطر برای محصولات شوینده آرایشی و بهداشتی است را فقط به افرادی پیشنهاد می نمایم که جلد اول این کتاب که در خصوص عطر برای انسان (عطاری فاخر) است را مطالعه نموده و با مباحث شیمی و ریاضی آشنایی دارند.لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sharif.1.attar; 01-03-2013 at 22:04.
سلام
کسی می دونه عطرهای تام فورد رو کجا میشه تست کرد ؟
ســـــــلام!
تام فورد های کلاسیک رو بخاطر قیمتش عموما واسه تست نمیذارن!
تام فورد مشتری خاص خودشو داره،اگه تا حال استفاده نکردی بهت پیشنهاد نمیکنم بگیری....!
هایلند آرژانتین
دوستان عزیز سلام.
واقعا لذت بردم از نظرات و راهنمایی های دوستان.
خیلی تخصصی ندارم و قبلا تا 3 سال (حدودا سال 80)ادکلن s*E*x apple رو داشتم واقعا عالی بود.(با اینکه قدیمی بود ولی اصل بود).بعد ch گرفتم خوب بود.بعد Black Touch Franck Olivierگرفتم که خیلی مورد علاقم بود .بعد world time gorgio monti رو گرفتم که اونم خوب بود.
حالا به نظر شما دوستان چه ادکلنی رو بگیرم تو سبک این ادکلن های بالا.(پیشنهادتون چیه؟)از نظر هزینه نهایت تا 500- 400تومن میتونم در نظر بگیرم.(یا یه 200 تومنی و یه 300 تومنی یا کلا 400 -500 تومنی)
اکثرا با کت و شلوارم یعنی رسمی(خیلی کم پیش میاد تریپ اسپرت بزنم.)
دوست دارم ادکلنی که براش هزینه میکنم حداقل روزی 5 نفر بپرسن این چیه زدیکه مطمئن بشم چیز خوبی خریدم.(فکر کنم دلیل خوبی باشه)
نمیدونم عادت خوبیه یا نه ، اگه از یه ادکلنی خوشم بیاد تا 2-3 سال همونو مصرف میکنم/.
در ضمن تهران هستم.کدوم فروشنده رو واقعا با انصاف و مطمئن میدونید.آیا حماقته که از سایت بخرم(مثل لیلوم یا پرفیوم شاپینگ یا عطر افشان) یا برم مثلا همین فروشگاه هایلند یا سنگ یا مرروی؟
با تشکر![]()
Last edited by yahyaqazmis3; 01-03-2013 at 14:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)