تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 846 از 4105 اولاول ... 34674679683684284384484584684784884985085689694613461846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,451 به 8,460 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

نه بابا ... من تاریخ 7 همین ماه دفترچه رو پست کردم ... امروز تازه نوزدهم هست ! تازه برگ اولیه هنوز نیومده بود در خونه خودم زودتر رفتم گرفتمش !

+

چون غیبتم بیشتر از 6 ماه بوده یا چون اضافه ها تویه سال 91 شدن 6 ماه این مقدار رو زده ؟ یعنی همینه قضیه ؟ توروخدا کمک کنین دارم خل میشم : (
    سلام

اون اضاف خدمت دفترچه ای هستش و طبق اعلام عمومی ای که کردن کسانی که تا آخر اردیبهشت امسال دفترچه شون رو بفرستن، اون اضافه خدمت بخشیده خواهد شد. ولی خب چون سیستم کامپیوتری هست، این اضافه خدمت روی برگه سبز، درج میشه ولی در عمل، اجرایی نخواهد شد.

موفق باشین.
    91/2/19

2. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

18 خرداد کسی نبود

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

زیاد فرقی با بقیه نداری ، معاف از رزم اسمش روش هست ، شما رو زمانی که درگیری نظامی رخ بده به منطقه عملیاتی نمیبرن ، همین
    اما فرق با لیسانسه ها کمی تا حدودی وجود داره ، یک نمونه اش این هست که کارهای اداری رو اونها انجام میدن کارهای خدماتی رو شما
    آموزشی هم باید برید
    پدرم در میاد که آخه
    من مشکلم جدیه !
    من اگه مثلا بگم کار با کامپیوترم قویه (تایپ , طراحی , Web و ...) بهم کار اداری نمیدند ؟
    آموزشی که کارهای بدنی مگه توش نیست ؟ از توان من خارجه این چیزا !!! مشکلم این کوفتیه =

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پدرم در میاد که آخه
    من مشکلم جدیه !
    من اگه مثلا بگم کار با کامپیوترم قویه (تایپ , طراحی , Web و ...) بهم کار اداری نمیدند ؟
    آموزشی که کارهای بدنی مگه توش نیست ؟ از توان من خارجه این چیزا !!! مشکلم این کوفتیه =
    خب اگه کارهای اداری بلد هستید بهشون بگید ولی می ترسم جوری بشه که هر دو کار رو با هم بهتون بدن انجام بدید ، به عبارتی ضرر کنید !
    تو یگان ما هر سربازی اومد گفت کامپیوتر و تایپ و ... بلده هم بهش نظافت دادن هم کارهای سنگین اداری
    بستگی به اونجایی که میفتی داره

6. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه apriliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ای بابا سخت نگیرید دوستان سربازی ته عشق و حال بود برا من ! حتی یه روزم اضاف نخورم باو کنید خودم یک هفته اضافی واستادم ! سرهنگمون تو راهرو منو می دید و می گفت ای بابا تو که باز اینجایی برو دیگه ! چه حالی میداد یه هفته ول میشتم اونجا ! آخر سر به زور مجبور شدم اومدم بیرون
    جناب سروانی بودیم برا خودمون یادش بخیر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان میشه یک مشاوره هم به من بدین . تو دوراهی بدی گیر کردم . من لیسانس نرم افزارم و بخاطر چشمم میتونم معافیت پزشکی بگیرم . میتونه معافیت پزشکی تو آینده کاریم تاثیر داشته باشه ؟ صبح تصمیم میگیرم معافیت بگیرم شب باز میترسم . الان یک هفتست اوضاعم همینه . دارم دیوونه میشم . دکترم هم گفته اگه بری خدمت واسه چشمات ضرر داره چون از لنز سخت استفاده میکنم و در صورت رعایت نکردن بهداشت ممکنه چشم ها عفونت کنه ولی باز هم از نرفتنش میترسم واقعا نمیدونم با کی باید مشورت کنم . خیلی وضعیت بدییییه ...... چیکار کنم بنظرتون بهتره . از یک طرف تو همه فروم ها میگن بگیر اما تو همه استخدامی ها میزنن عدم داشتن معافیت پزشکی ... اصلا واسه رشته من که با لنز الان دیدم کامله به معافیت پزشکی گیر میدن ؟؟؟؟ ممنون .

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان میشه یک مشاوره هم به من بدین . تو دوراهی بدی گیر کردم . من لیسانس نرم افزارم و بخاطر چشمم میتونم معافیت پزشکی بگیرم . میتونه معافیت پزشکی تو آینده کاریم تاثیر داشته باشه ؟ صبح تصمیم میگیرم معافیت بگیرم شب باز میترسم . الان یک هفتست اوضاعم همینه . دارم دیوونه میشم . دکترم هم گفته اگه بری خدمت واسه چشمات ضرر داره چون از لنز سخت استفاده میکنم و در صورت رعایت نکردن بهداشت ممکنه چشم ها عفونت کنه ولی باز هم از نرفتنش میترسم واقعا نمیدونم با کی باید مشورت کنم . خیلی وضعیت بدییییه ...... چیکار کنم بنظرتون بهتره . از یک طرف تو همه فروم ها میگن بگیر اما تو همه استخدامی ها میزنن عدم داشتن معافیت پزشکی ... اصلا واسه رشته من که با لنز الان دیدم کامله به معافیت پزشکی گیر میدن ؟؟؟؟ ممنون .
    معاقیت بگیر ! بهتر از این نمیشه مشاوره داد.

10. 2 کاربر از Hamed 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. من گوش هام هر دو حدود 55db ضعیفه، اما مشکل اینجاست با یه جراحی توپ در خارج ازکشور این مشکل حل میشه...
    آیا میشه من تو ایران از معافیت پزشکی استفاده کنم و پس از مدتی برم گوشم رو عمل کنم؟..
    این کارت های الکترونیکی مشکل ایجاد نمی کنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام. من گوش هام هر دو حدود 55db ضعیفه، اما مشکل اینجاست با یه جراحی توپ در خارج ازکشور این مشکل حل میشه...
    آیا میشه من تو ایران از معافیت پزشکی استفاده کنم و پس از مدتی برم گوشم رو عمل کنم؟..
    این کارت های الکترونیکی مشکل ایجاد نمی کنه؟
    فک نکنم مشکلی باشه

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

1

معافی بگیر. کار پیدا کردن یه دنیای عجیبی داره که شاید مدرک و پایان خدمت آخرین چیزایی باشه که بهشون احتیاج داشته باشی دوستمون راست می گه معافی بگیر از این بهتر نمیشه مشاوره داد. در ضمن شاعر (خودم) می فرماید:
    بیاموزمت کیمیای سعادت.....ز دوران خدمت معافی معافی

14. این کاربر از The Stig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •