بچه هاااا من از ساعت 1 شب تا 6:50 دقیقه صبح یه کله بزارم برای دانلود از ترافیکم کم نمیشه....؟
بچه هاااا من از ساعت 1 شب تا 6:50 دقیقه صبح یه کله بزارم برای دانلود از ترافیکم کم نمیشه....؟
این کیفیت رو اکثر سایتها برای انیمیشن استفاده می کنن. بدلیل اینکه حجمی حدود 1 گیگ پیدا می کنه ، اما در مورد فیلمهای دیگه حدود 2 تا 2.5 گیگ میشه.
من از سایت خاصی دانلود نمی کنم. برای دانلودش هم میتونی اسم فیلمت (البته انیمیشن) رو در گوگل به اضافه 1080p 1GB سرچ کنی. حتما به نتیجه میرسی.
ما چون چپمون قویه حجم بالا و کیفیتی پایینتر میگیریم چون فقط قصد پز دادن داریم
ایضا این پز رو هم الان به اونایی میدم که از باب الکی و رفیق بازی پستامو پاک میکنن تا چشماشون 4 تا بشه و با 2 کیلو بایت سرعت خوشون مقایسه کنن![]()
توضیح بده ما که نفهمیدیم چیه این access point?
آره خب شرمنده ها اینترنت مجانی واسه اهلش که میرن 70 gb سریال دانلود میکنن بعد میگن...
Last edited by plsboy; 10-07-2011 at 20:02.
مگه اینکه اونا به داد ما برسن وگرنه باید دره اینترنت رو لجن بگیریم.
=====================================
الان خدارو شکر همون شبی 3.9 الی 4 رو میده .
فعلا لینک مستقیم ندارم باید برم تو کاره راپیدباز خدارو چه دیدی شاید بهترم شد.
نه از 12:32 تا 6:58 هم کم نمی کنه . دیگه می خوای خیلی مطمئن شی بزن 12:40 تا 6:50
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
من که کلا" دانلود سنگین ندارم زیاد . یه فیلم پسر خالم می خواست پریشب واسش گرفتم . 2گیگ بود .
یه پچ pes و چند تا کلیپ حجم بالا هم خودم دیشب گرفتم اونم حدود 2.5گیگ شد .
سرعت هم 175-195 . البته این دانلود ها همراه با وبگردی بود . دو شبه که تا 6صبح بیدارم![]()
داداش توی همون مودمه اگه خارجی نباشه مثل این عکس مال تی پی الکی لینک:
![]()
کو کجا جنبیدن؟
از 5 ماه پیش تا الان که فقط قیمتها رو بردن بالا-البته قیمتهای پارس تغییر نکرده- و کیفیت هی مفتضح تر میشه...
من عمرا تمدید بکنمالان 17-16 روز هستش که از 24 ساعت 22 ساعت سرعت از 12 kb بالاتر نمیره-حالا اگه وصل بشه
- 2 ساعت در طول شبانه روز به 40 kb میرسه که اونم باید ترافیکم رو بسوزونم...
اونوقت اسما سرویس ما 1 mb تشریف دارن
آخه تو به من بگو این یعنی چی؟
اگه من یه آدم عیاشی بودم الان رفته بودم نمایندگی دعوا...
فکر میکنم حتی اگر بخوام با dialup هم مقایسش کنم به دایل آپ توهین بشه...
Last edited by plsboy; 10-07-2011 at 19:29.
نه به درد من می خوره ولی متاسفانه هاردم دیگه جا نداره!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)