دوستان سلام
یک سینمای خانگی میخواهم که زیرنویس فارسی همراه فیلم mkvپخش کنه؟بلوری هم داشته باشه؟727 پایونیر زیرنویس پخش نمیکنه؟
دوستان سلام
یک سینمای خانگی میخواهم که زیرنویس فارسی همراه فیلم mkvپخش کنه؟بلوری هم داشته باشه؟727 پایونیر زیرنویس پخش نمیکنه؟
بچه ها و دوستان ببخشید من تصمیم رو گرفتم و ولی 424 پایونیر میخام بگیرم و فقط میخام بدونم میتونم بمطئن باشم که این دستگاه خروجی هدفون داشته باشه..چون متاسفانه تلوزیون ال ای دی ال جی من با اینکه جدید و گرونه خروجی هدفون نداره و من واسه بازی ایکس باکس نمیتونم شب ها هدفون داشته باشهممم
مشکلی با MKV ندارید با زیرنویس دارید که اکثر سینماها خوب پخش نمی کنند
با سلام و تشکر بحث خوبتون
یک سوال داشتم وقتی می گویید دنبال حجم و بیس نباشید یعنی این سیستم می تونه در کنار کیفیت خوب در حد یک فضای حدودا 35 متری به صورتی که صدا به همه حضار برسه نه اینکه لزوما زمین بلرزه جواب بده یا نمی تونه؟
با توجه به اینکه من تهران نیستم متاسفانه نمی تونم تست صدا بگیرم ظاهر Denon M39 رو خیلی میپسندم و از طرفی پلیر دارم و تلویزیونم هم سه بعدی نیست و نمیخوام برای شنیدن موسیقی پولم رو هدر امکانات سینمای خانگی بدم که نمی تونم ازش استفاده کنم ولی درعین حال نه تخصص خرید یک سیستم صوتی (آمپلی فایر و اسپیکر) رو دارم و نه پولم به بالای 2 ملیون میرسه.
اگر لطف کنید راهنمایی کنید خیلی ممنون میشوم.![]()
سلام
بلوري پلير پايونير اغلب فرمت هاي تصويري رو بخش ميكنه مثل 727 و 424 و 414. فايل زير نويس با فرمت srt را بخش نميكنه، اما با اين روش كاملا مشكلتون حل ميشه.
من بااستنفاده از اين روش ديگه مشكلي با بخش زيرنويس ندارم.
""""فايل srt را توي word باز كنيد.
پنجره اي به نام file conversion باز ميشه.
گزينه ي Other Encoding را فعال كنيد. به محض فعال شدن اين گزينه سمت راست پنجره ي كوچكي فعال ميشه كه مي بايد از ليست موجود گزينه يArabic Windows را انتخاب كنيد.
با انتخاب اين گزينه فايل زيرنوس شما به صورت فارسي در زير نمايش داده ميشه.
حال در پايين پنجره ok را بزنيد. با اين كار ميتونيد تمام متن زيرنويس فيلم رو توي صفحه ورد مشاهده كنيد.
مرحله بعد به قسمت Save as و بعد از اون other format بريد. روي گزينه Save كليك كنيد(توضيح: فايل شما در اين مرحله مي بايد با فرمتplain text ذخيره شود كه اين عمل بطور معمول صورت مي گيرد).
حال مجددا پنجره ي file conversion باز ميشه، گزينه ي Other Encoding را فعال كنيد. اما اينبار در ليست موجود گزينه ي Encoding (UTF-8 را انتخاب كنيد و ok را بزيند.
به فولدر فيلم برگرديد متوجه فايل زيرنويس با فرمت txt خواهيد شد. دقت داشته باشيد كه فايل فيلم و فايل زيرنويس هم نام شوند و فايل زير نويس srt را از فولدر فيلمتون پاك كنيد يا به محل ديگه اي انتقال بديد تا تنها مرجع زير نويس همون فرمت txt باشه."""
Last edited by gambil; 07-08-2013 at 09:48.
باتشکر من اینکار را کردم. سینما 727 با فریمور 59.59.06 درست نشناختش! فقط علایم (- ! ؟ ...) را نشون می ده جای نوشته ها هم خالی! اما با تلویزیون سامسونگ زیرنویس درست بود.
با سلام
برای سینما خانگی LG LH-975XBH جدیدم یه فیلم 1080 دانلود کردم، فرمت فیلم Mp4 هست که با دفترچه همخونی داره ولی وقتی فیلم رو باز میکنم اخطار عدم پشتیبانی وضوح تصویر رو میده.
جالبه همون فایل رو وقتی از ورودی LG TV وصل میکنم (LW57000) بدون هیچ مشکلی باز میکنه، مشکل از کجاس؟
چرا یه فایلی که TV باز میکنه سینما خانگی که تخصصا برای این کار ساخته شده باز نمیکنه؟
پایونیر 727 اصلا زیرنویس srt جواب نمیدهد؟ تو گزینه های دستگاه من چند تا پرشین فارسی و ... پیدا کردم تو همه شان عجق وجق نشان میدهد.عربیک هم همینطور. 1000 تا گزینه زبان داره از پهلوی و پشتو درد و مرض ولی یه فارسی استاندارد نشان نمیده
زیرنویس را تبدیل به ساب میکنم نگاه میکنم.
سلام
من بین دو سینمای پایونیر 727 با قیمت 1300 وسونی e985 با قیمت شرکتی3100و
قیمت بدون گارنتی1450 (بانه)و1550(تهران)مردد هستم البته این دوتا از نظر امکانات
تقریبا شبیه هم هستند فقط سونی سیستم بلندگوی بی سیم داره به نظر شما
سینمای سونی بدون گارنتی با این قیمت ارزش خرید داره یا پایونبر
در ضمن دلیل این اختلاف قیمت سونی فقط گارانتی هستش یا دلیل دیگه ای داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)